Utrikesminister Wallströms antisemitiska dagdrömmar i säkerhetsrådet

Det enda svenska riksdagsparti som verkligen vill sätta press är Sverigedemokraterna, som dels vill att den svenska statsledningen ska återkalla sitt erkännande av ”Palestina” som ”stat”, dels vill upphöra med allt ekonomiskt stöd till denna antisemitiska och islamonazistiska entitet.

Här är då filmen, där du kan se vart inte minst Sveriges skattebetalares tvångsvis uttaxerade miljoner tagit vägen. Rakt i gapet på antisemiterna i ”Palestina”! Det är Calev Myers vid Jerusalem Institute of Justice som förklarar,

Lisa Abramowicz skriver i Världen Idag och ställer den högst relevanta frågan:

Varför sätts ingen press från Sverige för att få president Abbas att förhandla? Den av Sverige erkända staten Palestina får 1,4 miljarder svenska kronor, men motkraven lyser med sin frånvaro.

Man kan även notera att Wallström påstår att Mahmoud Abbas alltid har tagit avstånd från våld. Hon har uppenbart fel, något som inte minst framgår av denna bild:

Wallström har ändå inga problem att umgås med denne samtidens kanske mest framträdande antisemit:

Och se även längst ned till höger när Abbas pekar uppåt på sant islamistiskt manér. Detta och mycket annat visas på Bloggen Sapere Aude.

Läs mer på bloggen Sapere Aude

6 thoughts on “Utrikesminister Wallströms antisemitiska dagdrömmar i säkerhetsrådet

 1. Wallström som utrikesminister är en ren och skär skandal. Mun och hjärna tycks inte ha någon förbindelse överhuvudtaget. Eller det får man väl i alla fall hoppas för annars är det riktigt illa!

  • Jag har av Pettersson m fl. blivit ombedd att hålla inne med grova ord i mina kommentarer av förrädarsvinen. Kan bara konstatera att Wallstrom i kraft av tidigare högsta EU kommisionär är en av de allra främsta arkitekterna bakom EUs havererade flyktingpolitik. Att hon var sossarnas självklara val av Utrikesminister förklarar väl ganska mycket av Sveriges kollaps.
   Hon förtjänar politikerförakt av den allra högsta graden!

 2. Margot Wallström är en målmedveten sossepamp, som har sin egen agenda att komma in högt upp i FN.
  Att dela ut bidrag är en del av hennes kampanj. Även att vara en stor bidragsgivare till FN. Bland de 10 största i världen.
  Carl Bildt hjälper henne lobba, och han står själv som en av kandidaterna
  till att efterträda Ban Ki Moon i januari.
  Detta mygel undanhålls svenska skattebetalare av media.
  Helt säkert kommer vi få se Margot framöver mycket i New York, så det är bara för grävande journalister följa hennes reseplanering, så är det mycket smaskiga saker hämta.
  Det finns f.ö. inget Palestina. Måste vara ett land, en regering och just nu finns det Gasa och Västbanken. Hamas och Abbas, så SD gör rätt i att driva frågan om att INTE erkänna Palestina som stat.

 3. Den judiska staten har all rätt att bekämpa mördarslöddret som Sverige finansierar. Antar att ”Palestina” av Wallström/Löfven fått hemliga bindande garantier om fri lejd/asyl till/i Sverige för de palestinska knivmördarna om nu den hedervärda staten Israel på allvar skulle börja rensa upp.
  Antar vidare att dessa terrorister kommer att berika också oss svenskar med sin knivattacker!

Kommentera