Regeringen: Detta är inte hållbart för Sverige

INVANDRINGEN. Migrationsverket höjer sin prognos och säger att 190 000 asylsökande flyktingar väntas komma till Sverige i år. Och för det behöver regeringen 77 miljarder kronor till år 2017, uppger Dagens Industri. 

Justitieminister Morgan Johansson (S) och finansminister Magdalena Andersson (S) kommenterar prognosen.
– Det här är inte hållbart för Sverige på lång sikt, vi måste snabbare få till en bättre fördelning i Europa, säger Johansson.
– Det är självklart att det kommer att påverka de offentliga finanserna och där kommer regeringen också ta ett ansvar för de offentliga finanserna, säger Magdalena Andersson.
– Vi kommer både behöva låna och spara, vi kommer att behöva arbeta brett på flera områden, säger Andersson. Men finansministern räknar inte med skattehöjningar, utan det kommer att handla om kostnadsbesparingar.

-Pettersson undrar vad som står på när Justitieminister Morgan Johansson (S) och finansminister Magdalena Andersson (S) börjar låta som ett par främlingsfientliga, rasistiska, islamobiska Sverigedemokrater. När kommer hatmedias drev? Märkligt att inte finansministern räknar med några skattehöjningar, räcker det med de som redan är beslutade?

TT Live

38 thoughts on “Regeringen: Detta är inte hållbart för Sverige

  1. Enligt de som jag känner och de jobbar åt offentlig sektor och har insyn i siffrorna…och då menar jag de riktiga sifforna säger att årstakten var 220-240k/år men att det ser ut som att det rekordet kan slås om vädret forfarande är milt. De riktiga sifforna döljer man för att man är rädd för att det ska blir ramaski. Det är därför de har en felmarginal på 70k. Lägger man på den felmarkinalen på deras högsta siffra (som jag såg på TV4) så hamnar man på 240k. När man x4 (anhöriginvandringen) så hamnar man på en miljon kriminella och mördare som ska ges bidrag som alltid ligger över vad vanliga svenskar i nöd får.

  2. Hade radion på när jag åt middag vid 16.30-tiden, var nyfiken på det där i Trollhättan(annars lyssnar jag aldrig på dravlet).
    I stället sitter man i Studio Ett och låter gäster få normalisera invasionen av Sverige:
    ”Sverige står inför en enorm förändring, något vi aldrigt upplevt förr. De högutbildade kommer att bli en tillgång.”

    Hur fan vågar de?! Det har inte ens skett en folkomröstning, inga partier har gått till val på att monumentalt förstöra det lilla vi har. Ingenting.
    Men hur i helvete vågar de…?!

    Det sitter alltså en akademikerkärring i direktsändning i Sveriges Radio P1 och ges tid för att vräka ur sig en hoper dravel om att landet Sverige ska förändras.
    Det här är alltså sedan länge bestämt! Både rainfelt-diktaturen, den innan den såsom den sittande har alltså så in i helvete fört oss vanliga, arbetande träskallar bakom ljuset att det är ett förräderi vi aldrig någonsin sett!

    Mörkläggningarna av Raoul Wallenbergs öde, DC-3:an, Palmemordet, Estoniaolyckan…de tillsammans bleknar i jämförelse med det vi nu upplever på grund av detta förräderi.

    Det här blir kontroversiellt: Oavsett var man för tillfället är, på just den arbetsplatsen, på affären och handlar, i bastun på badhuset eller umgås med bekanta: Det är skyddad-verkstadnivå hos oerhört många angående det tankemässiga.
    Folk begriper inte, tar inte in att det händer dem, sina anhöriga eller landet.
    Man tror ju högre om till exempel chefer och beslutsfattare men man häpnar ju för fan. Det går inte att få något vettigt ur dem. Tomt på innehåll. Det är som att prata med lågintelligenta.
    ”Det händer inte oss!”
    Barn har ju långt bättre förstånd!

    Och nu sitter vi här och ser och låter oss trängas undan av sådana som aldrig i helvete har något här att göra.

    Jag tänker inte ursäkta språket. Det är allvar. På riktigt. Då, om någonsin, använder man kraftuttryck. För det är på riktigt. Vakna upp ur trönrosadrömmen!

  3. Det svenska samhället faller sönder, nu är det tydligen en annan förvirrad ute på cykel med en yxa, han var på väg till en skola, i Hortlax Piteå och skolan är nu avspärrad.
    Ett splittrat och sargat samhälle är svagt och blir lättare för makten att styra, ingen demokrati.

  4. Klart att det blir skattehöjningar, den offentliga sektorn måste ju bli större. Folk ska bo någonstans, kriminaliteten ökar.mm,mm,mm,mm.

  5. Motivet med den här massiva asyl och anhörighetsinvandringen är röstimport och ingenting annat.
    Verkställande Utskottet som sannolikt ligger bakom planeringen vet om att de skulle förlora den politiska makten om de inte importerade röster.
    Den svenska välfärden och levnadsstandarden kommer att gå ned kraftigt, som är en självklarhet, men politikerna bryr sig inte om det, utan det är makten som är viktig.
    Det kan jämföras med Mugabes Zimbabwe, som kom till makten 1980 och då var Zimbabwe Afrikas pärla med en mycket stark ekonomi, med låga räntor och låg arbetslöshet även bland de svarta.
    Mugabe konfiskerade jorden från de vita farmarna som var ryggraden i ekonomin och även lät utrota ca 40.000 av Ndeble stammen som han ansåg sympatiserade med Nokumo en motståndare.
    Mugabe gjorde allt detta för att kunna behålla den politiska makten, men som har gjort att landet kan inte försörja sig själva och tidigare var en stor exportör av jordbruksprodukter.
    Nu försöker Mugabe få tillbaka de vita farmarna men det finns ingen möjlighet till det.
    Sverige har varit en stor anhängare till Mugabe regimen som gett 10 miljarder i bistånd till den.

  6. I våras rapporterade Pettersson om ett mord,på hotell Marina i Helsingborg.En 22-årig nigger anhölls av polisen efter mordet.Dock som vanligt är i Absurdistan släpptes förövaren fri i väntan på en event. rättegång.
    Nu har man tydligt hittat en lucka i Domstolens stränga schema,och han skall därför stå inför skranket,enl.dagens HD.Flickan som var 16 år gammal,skall (efter månader av utredning) ha strypts på hotellrummet:
    http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2015/10/22/22-aring-atalas-for-16-arig-flickas-dod/

  7. STORMAKTENS BEFOLKNINGEN BORDE TA TUMMEN UR ARSLET och ga ut pa gator och torg och krava STOPP FOR MASSINVANDRINGEN OCH ISLAMS MAKTOVERTAGANDE I SVERIGE, -ENDAST UNGERN MED PM ORBAN VISAR VAGEN FOR EUROPA!!!

    • Vara barn och barnbarn kommer att slaktas av muslimerna som de skrek under demonstrationen for IS i Malmo….

  8. Va? Ska det kosta pengar? Det var ju sååå lönsamt med invandring! Eller är det så att de har försökt lura oss hela tiden? Och vi som vägrat låta lura oss har blivit smutskastade? Nu är de farligt nära att avslöja hela sitt falsarium till korthus!

    • Lögnerna kommer alltid ifatt lögnarna och kväver dem, ett öde som vanligtvis drabbar dem som förråder sin befolkning.

  9. Nu tog ju det osedvanligt lång tid att komma fram till. Dags att inse vikten av ordentlig syresättning till centrala nervsystemets vitalare delar. Detta är en av anledningarna till att kompetens krav är avgörande vid tillsättande av poster där innehavaren erhåller makten att påverka andras liv väsentligt.

    Dags att införa tester av politiker. Mental status och samarbetsförmåga samt förmåga att agera och intelligensnivå i paritet med uppgiften behöver kunna dokumenteras. Ruskigt att det inte idag finns någon typ av koll.

  10. Snart ”inte långre hållbart” säger krymplingen. Hur länge har det varit det då?
    Urlöjligt när Morgan stod brevid jättetrollet Ylva J vid förhandlingarna. Dvärgen Morgan når ungefär upp till strax över kjolen på trollet!

  11. Öhh Morgan vad var det du och ”pappa” Stefan svarade på frågorna för en kort tid sedan? ”Vi har full kontroll på läget”. Ni stod alltså och blåljög för svenska folket då? Igen!

  12. Vilken insiktsfull åsikt av regeringen, men den strider mot vad den hävdat tidigare, i synnerhet då SD påtalat problemet. Då har det hetat att Sverige skall klara utmaningen, det finns inget alternativ. Ny tycks regeringen funnit alternativ i alla fall men tyket förstås äng att SD haft fel…

  13. Hon räknar väl med att det skall räcka med att slopa pensionerna för alla utom regeringen och att lägga ner äldrevården.

    • Troligen drar de också in maten till äldre. Invällarna behöver ju den.
      Och de gamla dör ut = kostnaden för äldrevårt upphör.

      Stäng alla svenska skolor! De behövs ju inte. Muslimerna kommer att döda alla ”otrogna” ickemuslimer.

      Om några år finns bara moskeer kvar i Sverige
      (vårt f.d. fosterland).

      190 000 invällare => sedan kommer släkten, d.v.s.
      10 – 30 st. ytterligare. ”öppna era hjärtan”!

      HJÄLP!!! Hur lång tid har vi kvar?

      Jag är rädd!

  14. Man säger att ”Detta är inte hållbart” och sedan gör man ingenting åt det.
    Istället för att gnälla på att de andra länderna ”inte tar sitt ansvar” kunde man stänga gränsen, åtminstone tillfälligt, de som är i Danmark eller Tyskland är redan i säkerhet tycker man…

    • Så länge den här låtsasregeringen skiter fullständigt i att ta någotsomhelst ansvar så skall dom inte säga att andra inte gör det.

  15. Till 2018 så kommer man inte att känna igen Sverige, det är bättre att utlysa nyval detta eller nästa år! De sjukt!! Vid varenda bankomat så ser du en tiggare, på gatan,parker, och överallt. Malmö börjar likna en kåkstad.

  16. Muslimer har genom hela historien raserat civilisationer var de än drar fram. Nu är EU på väg att spricka, det fina projektet som skulle få slut på krig och istället öka samarbetet inom Europa. Europa får vara upphovet till ännu ett världskrig. Vi som i årtionden varnat har trampats ned. Men vi sitter egentligen med ett trumf på hand, ett värdelöst sådant då vi och våra familjer får ta konsekvensen av vansinnet vi varnade för.

  17. Vad fan nu då?Gränser,volymer och tak?Oerhört på min ära.
    Nåja,det klarar sig en tid till om politiker och journalister sparkas
    ut till förmån för mångkulturen.
    Det är ju inga probblem met att sparka ut svennarna från sina hem
    och då måste det väl vara tillämpligt även på dom.

  18. Förmodligen är de offentliga uttalandena ”damage control” för att de egentliga ansvariga politikerna vill rädda sitt eget skinn.

    Politikerna gör ingenting som är bra för det svenska folket och politikerna vill inte bära ansvaret för samhällsförstörelsen.

      • Appropå IQ. Jag hävdar bestämt att en SD:are har ett högre IQ än hela 7-klövern tillsammans. Även om SD:aren har 1 i IQ så är det i alla fall högre än 0.

  19. När ska papegojorna sluta tjattra om att Europa ska sitt ansvar?
    Det är Sverige som ska ta sitt ansvar, och det innebär stängda gränser nu.

    • Det kommer att ta ett sekel innan Sveriges invandrarandel är nere på europeiska medelvärden, även om vi stänger den läckande kranen omedelbart.

      • Muslimerna fortsätter att välla in genom enorma födelsetal av de som redan lurat sig in i Sverige.

      • Det är allra mest synd om SD. Det kommer att ta minst 60 år att återställa Sverige till något som kan likna normalt, men om SD skulle få egen majoritet så kommer 7-klövern att säga ”Titta nu har dom suttit i regeringen en hel vecka och det har inte blivit bättre”.

    • När skall 7-klövern, slaskmedia och 87orna ta sitt ansvar för vad de redan ställt till med?
      Ansvar kommer att utkrävas, det skall ni landsförrädare ha förbannat klart för er.

Kommentera