Man med svärd skadade flera på skola i Trollhättan – sköts! Totalt tre döda och två svårt skadade


Polisen

2015-10-22 10:10, Misshandel, grov, Trollhättan
Polisen får larm om att maskerad man som gått runt på en skola vid Kronogården med ett svärd. Någon uppges blivit utsatt för ett hugg/knivskärning.

Inlägget har uppdaterats flera gånger. Delvis på grund av att det kommit flera och ändrade uppgifter.

Uppdaterat kl. 16:30. Gärningsmannen Anton Lundin-Pettersson har nu avlidit. Polisen utreder eventuellt politiskt motiv bakom dådet. Enligt den vänsterextremistiska hatsajten Expo har han uttryckt högerextremistiska åsikter på nätet. Enligt Expo är alla som inte håller med om den nuvarande migrationspolitiken högerextrema.

Anton_Lundin_Pettersson

Det går inte att försvara Anton Lundin-Petterssons vidriga gärning men att statsministern avbröt dagens planer, tog planet till Trollhättan, höll tal och kallade det en svart dag för Sverige känns populistiskt. Stefan Löfven höll sig undan och var tyst när den asylsökande eritreanen Abraham Ugbagabir mördade två svenskar på Ikea i Västerås för att de ”såg svenska ut”. Regeringarna, minst de tre senaste har ett stort ansvar för att samhället håller på att rasa ihop. Liksom alla dem som röstat fram en politik som splittrar. 

Tage Erlander 1965: Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

1995 skrev den dåvarande socialdemokratiska regeringen under Ingvar Carlsson så här ”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad än den utomeuropeiska invandringen…

Helt klart var socialdemokraterna klokare när de förde socialdemokratisk politik.

Uppdaterat kl. 11:28. Det är nu oklart om gärningsmannens öde.

Uppdaterat kl. 12:15. När polis anländer till platsen så finner man en vuxen man vid entrén, han är skadad men vid liv. Han avförs till NÄL. (Norra Älvsborgs länssjukhus).

En vuxen man anträffas inne i byggnaden, han är avliden.

Två pojkar åtterfinns inne i byggnaden, båda är skadade och avförs till NÄL.

TOTALT är fyra personer skadade av gärningsmannen. Den tidigare uppgiften om fem skadade stämmer inte.

Utöver detta så vårdas gärningsmannen på NÄL för skador han fått när han blev beskjuten av polis.

Polisen har påbörjat en katastrofregistrering. Anhöriga kan nå handläggare för denna registrering via polisen växel 114 14.

MEDIAMÖTE
Polis och kommun kommer att hålla en pressmöte i stadshuset kl 16.00. Utöver detta så finns presstalesman från polisen på plats vid Kronans skola för mediafrågor.

Norska Verdens Gang skriver att nio av tio elever på skolan är invandrare.

Statsministern lär vara på väg till Trollhättan med regeringsplanet.

-Pettersson misstänker att det är för att friskriva sig från ansvar för den förda invandrigs- och integrationspolitiken som totalt har kolapsat och i stället skylla på Sverigedemokrater och alternativa media som har försökt hindra den uppkomna situationen med för stor invandring av folk från Mena-länderna.

***

Enligt de första uppgifterna till polisen har en vuxen person blivit skadad. Denna händelse har inträffat i kafeet i anslutning till Kronan skola, Lantmannavägen.

Enligt uppgift från platsen så råder det stor förvirring på skolan. Vuxna och elever lämnar skolan i rask takt. Polis går in i skolan och något senare inkommer uppgifter om att det hörs skottlossning inne i skolan. Polisen inleder en sk särskild händelse.

Strax efter detta kommer det in uppgifter om att gärningmannen blivit skjuten av polis, tillståndet är inte känt.

Något senare kommer uppgifter in till RLC om att ytterligare fyra elever på skolan har skadats av gärningsmanen. Oklart skadeläge. Avrapportering pågår.

Vid frågor till polisen tas dessa emot på följande nummer:

010-5652957

010-5652928

010-5656760

Organisation
Polisen Västra Götaland

Ttela

Russia Today, RT, har det som stor nyhet

Ska Kronans elever blandas med vuxna cafébesökare? Det blev det en lång debatt om i fullmäktige, med många hårda ord. – Stäng gubbkaféet! Från i morse.


90 responses to “Man med svärd skadade flera på skola i Trollhättan – sköts! Totalt tre döda och två svårt skadade

 • Mördaren i Trollhättan hade rasistiska motiv | Petterssons gör skillnad

  […] hade vi den unge, endast 21-årige Anton Lundin-Pettersson som av någon anledning begav sig iväg till en skola där majoriteten av eleverna var invandrare […]

  Gilla

 • Pica pica

  Det står att Anton blev 21 år men han ser så väldigt ung ut – åtminstone 10 – 15 år yngre än de ensamkommande barnen.

  Gilla

 • Dan Kowlanski

  Mycket tragiskt för offren och deras familjer.Svårt att förstå varför en ung man gör något sådant.Var han psykisk instabil eller var det något eller någon som var orsaken till det.Helt klar är det att samhällsklimatet är mycket tuffare, och värre blir det med alla dessa grupperingar som vi har där folk anklagar och smutskastar varandra.I en del av kommentarerna förrekommer ordet terrorist.Hur definiera det?Terrorist=Frihetskämpe eller Terrorist=Mördare.Båda kan vara rätt.Det beror helt och hållet på hur vi själva tolkar det utifrån egna värderingar och vem/vilka vi sympatiserar med.

  Gilla

 • Björn

  Istället för att lägga ner retoriken en tragisk dag som denna är Expressen genast ute och fiskar efter kopplingar mellan gärningsmannen och SD. Han hade nämligen gillat SD:s krav på folkomröstning i flyktingfrågan på Facebook. Det är det nog flera än gärningsmannen som gjort. Lågt Expressen nästan lägre än er normalt mycket låga nivå. Kan ni inte hedra de som så tragiskt omkommit idag utan att behöva blanda in er vanliga antiSD-retorik? Om inte annat så av respekt för de som bragts om livet!

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Kan bara hålla med dig, Björn.

   Expressen och Lars Lindströms inlägg, fylld av egna dumma partiska påståenden och antydningar, är bara så pinsamt efter detta fruktansvärda som har hänt.

   Gilla

  • Isabel

   Personen som skrivit det här blogginlägget kunde inte heller lägga retoriken åt sidan trots att det här är en tragisk händelse och alldeles fruktansvärd för alla anhöriga. Han började med att sätta en rubrik som var rakt av felaktig men i övrigt i linje med den här bloggens enkelviklade rapportering. Den löd ”mörkhyad man med svärd skadade flera på skola i Trollhättan – sköts! En lärare avliden.” Fruktansvärt cyniskt och kallhjärtat att inte kunna lägga retoriken åt sidan utan att istället försöka utnyttja tragedin för en politisk poäng. Och att dessutom publicera en felaktig uppgift som att gärningsmannen skulle varit ”mörkhyad” säger en del om hur lite man ska tro på vad som skrivs på den här bloggen.

   Gilla

 • Mimi N

  Den som sår vind, får skörda storm.

  Gilla

 • Kommendanten

  Det inträffade är en tragedi. Hoppas sådant här inte händer igen här i Sverige.
  Vidare när det gäller mördaren så spekuleras det mycket huruvida denne var högerextrem eller psykisk sjuk etc.

  Om mördaren inte var psykisk sjuk, anser jag att skulden bör läggas på 7-klövern och ingen annan. De är ROTEN till mycket av problemen vi har i dagens samhälle, vars politik gör så att det uppstår frustration, oro och missnöje bland folket. Mördaren var således endast ”rotmössan” i denna bemärkelse.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Sannolikt har detta förvirrade barn – eventuellt psykiskt sjuk, drabbad ev psykos eller något liknande – föräldrar och syskon. Vem tänker på dem när polisen skjutit ihjäl honom? Poliser så fega och dessutom dåliga skyttar. Det borde väl gå att skjuta i ett ben eller arm istället för att leka American cop och döda en förvirrad person.

  Gilla

 • Media ljuger!

  Lögnmedia ljuger något groteskt om detta! Bla GP påstår att hans facebook visade ”ett stort intresse för högerextremism”
  http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2872354-knivattack-pa-skola-i-trollhattan-tre-doda

  Här är hans facebook – Kan någon hitta detta??
  https://sv-se.facebook.com/people/Anton-Lundin-Pettersson/100010428514294
  Är det Game of Thrones dom tänker på? Southpark kanske? Hårdrocken? Ren och skär lögn.

  DN vill dock såklart inte vara sämre, påstår i en artikel att han gillade en nazivideo och än mer bisarrt, att dataspelet ”Besieged” egentligen handlar om judeutrotning!

  DN: ”På sin Youtubekanal har 21-åringen visat intresse för filmer från andra världskriget och nazismen men var också en duktig svarvare och tog sig vid ett tillfälle till SM-final för ungdomar i svarvning. Han har också gillat flera av SD-ledaren Jimmie Åkessons debatter, där hans anhängare ansett att han vunnit diskussionen, liksom den invandringskritiska bloggaren Angry Foreigner men även en video kallad ”Nazi Generator 2015” där leksaksmänniskor (judar) eldas upp under glad tysk marschmusik.”
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/en-21-aring-som-gillade-nazityskland-men-ocksa-rammstein/

  Videon i fråga, som alltså utgör en nidbild av, och driver med nationalsocialism om något, och på slutet även driver med Hitlers självmord, och är gjord genom ett spel.. Blir i lögnarblaskan DN till en hyllning av nationalsocialism och ”förintelsen”. (ja själva spelet som sådant är visst digital judeutrotning!) Videon:

  Flera medier påstår att hans hjälm är en ”tysk nazisthjälm” när det egentligen är en vanlig polishjälm av insastsstyrke-typ.

  Förövrigt är hans dräkt i helhet direkt inspirerad av ett dataspel, ”Killzone”. Vilket media helt utelämnar..

  Och så håller det på.. Media i Sverige har sannerligen lögnen som vapen. Det är bara lögn, lögn och åter lögn! De har i praktiken inget på fötterna för denna ”nazistkoppling”, knappt ens invandrarkritisk-koppling. Men det hindrar dom såklart inte. Låt inte fakta förstöra en bra historia som hornalister säger!

  Och bara för att visa hur groteskt dom även hycklar..
  Innan GM var känd och de flesta (inklusive PKiter) misstänkte att det kunde röra sig om en islamist.. så fick man inte dra några som helst politiska slutsatser av dådet eller använda det för att arugmentera för någonting! Det var fel, det var hatiskt, och det var inskränkt osv.

  Men nu, när det visat sig vara en smått invandringskritisk virrpanna – DÅ skall man göra just det och dessutom förljuga alltihop. DÅ skall man tala om de ”mörka krafterna” och hur alla som är emot invandringen på något sätt är delansvariga.

  Etablissemanget i detta land är sinnessjukt och hatar svenskar, det finns inget annat sätt att beskriva det längre.

  Gilla

 • Isabel

  Tidigare idag hade det här inlägget rubriken ”Mörkhyad man med svärd skadade flera på skola i Trollhättan – sköts! En lärare avliden.”
  Så mycket för den här bloggen och dess trovärdighet…

  Gilla

  • islamskinfo

   Det visade sig att mördaren hette Pettersson. Påminner om denna hatsajt. Märkligt att hatsajter reagerar så olika på terrorbrott. Nu när det visade sig vara en av deras likasinnade ändras retoriken snabbt. Hade det varit en utlänning hade det varit ramaskri. Det visar att de har en märklig människosyn. Ett mord är ett mord oavsett vem som gör det.

   En sorglig dag för oss alla.

   Gilla

   • Observator X

    Bara packa väskan och åk hem till ahmedistan. Vi har fått och har nog av er bronsålderskultur.
    Norden skall är och skall vara en civilisationens grundpelare, en världsända där fred och sunt förnuft skall råda.
    ……..det exkluderar(utesluter) dig samt din kaosbetingade våldtäktskultur.
    Vi ska ta Vårt älskade Sverige tillbaka, därför ska du dra. Nu. Till stationen, köp biljett till turkiet, sätt dig på plats, åk, kom aldrig tillbaka.

    Gilla

   • ali1948

    Observator. Oj. Och jag som tänkte ta hand om dig när du blir gammal och sliten. Jag försökte resa hem till mitt hemland. Och vi palestinier önskar få vår rätt att återvända till vårt hemland enligt FN-resolutionen 194. Israels fel att de bryter mot denna resolution. Konstigt att SD inte ens kritiserar israel för detta. Det handlar om tiotusentals invandrare som är beredda att flytta hem om detta gick igenom.

    För övrigt var det en svensk som skapade kaoset i Trollhättan i går. Så gnäll inte på mig för detta brutala beteende som Pettersson haft. Störst ansvar ligger hos hatpropagandister som hjärntvättat denna 21-åring

    Gilla

 • Roland Karlsson

  Med risk för att vara tjatig vill jag ändå hävda att med en psykvård som funkar skulle såna här vansinnesdåd kunna minskas rejält. Jag menar en öppenvård som är tillgänglig dygnet runt och en slutenvård med tillräckligt många sängar för dom som behöver. En sån här människa måste ju må fruktansvärt dåligt. Sen om han är höger eller vänster saknar betydelse. Vi måste ju skydda andra oskyldiga människor. Hoppas någon förstår vad jag menar och kan ge mig någon tumme upp. Jag liksom alla andra människor sörjer och tankarna går till dom anhöriga. Hoppas detta aldrig händer mer.

  Gilla

 • Stefan K

  På Ledarsidorna kan vi idag läsa en text som bör väcka reaktioner.
  http://ledarsidorna.se/2015/10/lat-oss-spela-flyktingschack/

  Det är många, väldigt många, som skuffats undan i dagens Sverige och som inte ser någon ljusning i sin tillvaro.

  Politikerna har definitivt skapat ett samhälle man bör se upp med.

  Gilla

 • fy fan

  En kille klädd som Darth Vader dödar folk och diskussionen som följer är seriös när killen med all önskvärd tydlighet visat att han var psykiskt sjuk och kanske gick på droger.
  Ingen diskussion om filmvåld och våld i dataspel som detta handlar om.

  Gilla

 • Lena

  Det bara fortsätter våldet i samhället, man funnen mördad på ett hotellrum i Piteå, 14 -årig flicka försvunnen sedan igår brott misstänkts, yxman far runt på cykel på väg till en skola osv,osv. (Det brinner och det stjäls, 60 laptops och lika många iPads x två stjäls från skolor,) kan vi inte få lugn och ro i våra liv, allt detta våld gör för evigt ont för de som drabbas och det går aldrig att göra ogjort.

  Gilla

 • Observator X

  En motbjudande händelse, precis som morden på IKEA. Naturligtvis.

  Jag hoppas att alla korten läggs på bordet om det här.
  Inget ska någonsin mörkas men det brukar vara relaterat till skolan, på något vis, när sådant här händer.

  Alltså, (än så länge)statsminister Löfvén gör bort sig än en gång när har besöker Trollhättan på grund av detta men när Ikeamorden sker, då hörs det jävlar inte ens ett pip.
  Mycket underligt beteende. Som om två svenskar vore mindre värda än utrikesmedborgare.
  Om ni orkar se nyhetsdravlet i kväll, se hur Löfvén kommer att göra sig till för media med tillhörande. Känslorna, de har han lämnat hemma. Han är ju politiker…

  Gilla

  • Joy

   Han har hållit presskonferens den fegisen. Motbjudande, vi vet numera absolut vilka som är viktiga i vårt land. Inte är det svenskar!

   Gilla

 • Malmöbo

  Petterssons: jag varnade er att inte sprida hat mot människor för ni kommer att föda en svensk breivik , grattis till den förste terroristen. Lite komisk att han delar efternamn med dig. Släkt? Far sprider hat och sonen?utför…bara en tanke

  Gilla

  • Mr Q

   Du är lika sjuk som maskmannen.. Eller är alla med namnet Ali lika dumma ? 😦

   Gilla

   • Peter Skoglund

    Malmöbo, har du tänkt innan du skrev din kommentar?

    Förmodligen inte.

    Allt våld som förekommer i ett samhälle ska fördömas.

    Lär dig det. Humanism stavas det.

    Gilla

  • Uppgiven

   Vad säger att GM inspirerats av bloggar som denna, kanske är dådet resultatet av den massiva invandring som förstört ett en gång så blomstrande land?

   Gilla

  • göran andersson

   Det var väl inte den första terroristen och inte den sista heller. De terrorister som är mest kända är ju tre stycken som åkte till Danmark för att likvidera journalister på den tidning som ritade muhammedteckningarna samt den som sprängde sig själv i julruschen 2010 i Stockholm som fick för tidig utlösning.
   Sedan har det varit många fler. Men dessa har inte blivit lika kända som dem ovan.

   Gilla

  • göran andersson

   Rätt så Polestar.

   Gilla

  • Pettersson

   Malmöbo. Bor du inte i Malmö? Eller är du blind och döv.
   I Malmö har ni tusentals terrorister, du kan läsa om några nedan.

   https://petterssonsblogg.se/?s=malm%C3%B6

   Gilla

   • Malmöbo

    Pettersson : jag tror att antingen du eller jag har missuppfattat begreppet terrorist. Men senast jag kollade upp så är inte det du har länkat till någon terrorism utan brottslighet av en annan art.
    Googla gärna på ordet terrorism för mer info.

    Gilla

  • göran andersson

   Malmöbo: Pettersson är ett mycket vanligt efternamn i Sverige. Det ligger ungefär runt tionde mest vanliga. Lundin som han också har i det andra efternamnet är betydligt sällsyntare

   Gilla

   • Malmöbo

    Ja, mycket möjligt. Jag skrev ju att det va lite komiskt att terroristen delade Petterssons efternamn

    Gilla

  • Malmöbo

   Peter: visst har jag tänkt. Jag håller med att alla brott ska fördömas och det har alltid gjort, men brotten ska inte kopplas till en viss ras eller religion som ni gärna gör på denna blogg.

   Gilla

  • Stefan K

   Kan du din historia? Taimour Abdulwahab, är namnet bekant. IKEA-morden, trippelmordet i Uddevalla, Mattias Flink, Stureplansmorden, Palmemordet, mordet på Anna Lind, kommunisterna i Rote Armee-Fraktion som sprängde den tyska ambassaden i Stockholm m.fl.

   Har du inte bättre att komma med ska du sluta kommentera.

   Gilla

 • Polestar

  Kan ni inte lugna ner er med att anklaga gärningsmannen med att vara islamist eller nigger tills vi vet? Flera personer har länkat till en svensk mans FB. Om vi nu ska vara riktiga SDare kanske det är dumt att skylla på religion eller hudfärg tills vi helt säker vet. Det är onödigt att framstå som gaphalsar utan hjärna. Men det är bara en tanke…

  Gilla

  • Stenbock

   Instämmer med dig…Men har du funderat över,varför sådana gissningar kommer i dagen ? När man som i Sverige censurerar i stort alla nyheter,så att delar av befolkningen söker sanningen,via bl.a. andra nordiska och ryska nyhetskanaler !
   Varför mörklägga sådana dåd istället för att tala klartext ? Tittar normalt aldrig på svensk STATS-TV,men p.g.a händelsen fick dumburken stå på.Stängde apparaten kl.16.30,fortfarande hade inga nyheter levererats om gärningsmannen !!!!! Döm om min förvåning,när man tydligen på Flashback redan timmar innan,hade lagt ut bild och namn på maskmannen !

   Gilla

   • Polestar

    Min första tanke när nyheten nådde mig i förmiddags var ju inte direkt att det var en svensk. Jag håller med dig till hundra procent. Men jag tycker att de kommentarer som jag kritiserade med mitt inlägg bara förstör. Då framstår vi som är emot dagens politik som fullkommliga idioter när vi gör självmål med att häva ur oss ”rasistiska” påhopp! I nio fall av tio stämmer våra misstankar, men inte i det tionde.

    Gilla

  • Uppgiven

   Att kalla andra för fantasifulla invektiv ger ju en tumme upp, att tala mer sansat tummen ner, Likes jagas inte bara på suckerbergs dagbok…

   Gilla

 • Nisse

  Väntar bara på identifieringen av ASET……….

  Gilla

 • Joy

  Ja, hatet mot SD kommer att explodera nu. Gap och skrik i TV, analyser och profetior. Muslimer kommer att tjata om det här i evigheter, hatet de bär på mot oss svenskar lär öka. Bedrövligt!

  Gilla

 • Thomas.B

  Fruktansvärt Mina tankar är med Dom drabbades Anhöriga
  katastrof har någon hört om något dylikt har hänt på50.talet
  60.talet 70 talet 80talet vad håller på att hända med Sverige

  Gilla

 • Involuntarium

  Kan bara beklaga att någon galning gått in på en svensk skola och genomfört ett fruktansvärt knivdåd! Oskyldiga människor har blivit skadade och fått sätta livet till dessutom barn! Bara en riktigt sjuk människa företar sig något sådant om det inte föreligger någon form av extremistisk religion i botten! Oavsett vem eller vilka som har gjort det så är knivdådet fruktansvärt!

  Självklart som kännande medmänniska fördömer jag knivdådet och känner empati för de efterlevande anhöriga!

  Gilla

 • Bernt

  Världen är full av dårar men dårarna duggar tätare i Sverige, allt från regeringen upp till vanligt folk.

  Gilla

 • Stenbock

  M A S K M A N N E N (niggern) är död…Detta rapporterar RT för fyra minuter sedan !
  Konstigt att vi absurder skall behöva läsa våra nyheter i ryska medier !

  Gilla

 • Neii!

  Fyfan, mitt hat för Steffe Svets växer för varje dag som går!!

  Gilla

 • Tommy Larsson

  Möjligen har händelsen väckt upp några fler. Men det blir väl en snyftserie om gärningsmannens historia så att alla kan känna sig lugna igen.

  Gilla

 • ÅMÅL

  NYHET
  Ytterligare en skadad är avliden.

  Gilla

 • Fd. SOCIALEN-demokraten

  Stefan ROVHALET akte INTE till IKEA men till skolan dar MUSLIMEN MORDAT I ENLIGHET MED MUHAMMEDS LARA!!! Regeringen maste AVGA NU och utlysa nyval….!!
  SVERIGE KAN INTE VARA EN SOPTIPP FOR MUSLIMSKT AVFALL!!!

  Gilla

  • F.D. SOCIALEN-DEMOKRATEN

   IKEA +detta och kommande mordorgier ar ett rersultat av SOCIALDEMOKRATISK massinvandringspolitiskt vansinne!!!!

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Ser att detta var snabbt skrivet och inte korrekt, däremot har Yggeman sagt att vi kan förvänta oss en terorattack i Sverige och att IS har 300 terrorister som reser mellan Sverige och Syrien…Undrar hur svetsaren kommer att hantera det som kommer….när en blatte dör då ska det ställas till med scener men när våra egna mördas du stämmer det inte med den Socialdemokratiska retoriken, ynkligt,

   Gilla

 • Åsa

  Svetsarn skulle ändå till Trelleborg för att välkomna lycksökare vid Sassnitz-färjan och visa vad fint boende de får i DUX-lokalerna.

  Gilla

 • Tony

  När Löfven tar sig tid måste offren vara importerade och
  gärningsmannen Svensk, i annat fall hade det tagit en vecka
  innan han reagerat!

  Gilla

  • Mr Q

   Om din teori skulle stämma,hade du redan nu kunnat läsa detta med stora svarta rubriker i slaskpressen !T.o.m. överläkaren som intervjuades i TV,var helt färgblind.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Och ovanpå allt…

  Folk grät och försökte springa in bakom avspärrningarna, så polis och vakter hade fullt upp, säger polisen till TT.

  Gilla

  • Stenbock

   Mary Agnes:
   På ren skånska,kan jag informera dig om, ”att sau bruar di jörra” i den del av världen,som dessa arter kommer ifrån…..

   Gilla

 • Lena

  Det är snart helt omöjligt att känna igen sitt hemland, förfallet går med rasande hastighet. Våld, hat , hot, bränder och mord väldigt många är rädda för att vistas utomhus men även de som befinner sig inomhus är otrygga så förtvivlat sorgligt, vår en gång så självklara frihet och tillit är nu historia.

  Gilla

 • Trynbald

  Eftersom statsministern är på väg dit är det antingen en vit gärningsman eller berikare som är offer.

  Gilla

 • Fd Socialdemokrat

  Vad vet vi om förövaren ?

  Gilla

 • JEX

  Han kanske vet vad som händer .Jerzy Sarnecki … Läs i GT
  http://www.expressen.se/gt/terrorexpert-forsta-handelsen-i-sitt-slag/

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Skolan Kronan i Trollhättan låg på 17:e plats från botten i 2011 års lista över skolor där andelen elever som inte är behöriga till gymnasiets yrkesprogram överstiger 40 procent. Andelen var förfärande höga 48,1 procent med Rosengårdsskolan i botten med 72,7 procent. Av detta kan antagligen de flesta dra slutsatsen att det är en skola där elevflertalet är invandrare.

  Av bilderna här http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sverige/maskert-mann-til-angrep-med-sverd-paa-svensk-skole-skutt-av-politiet/a/23547122/ framgår det vilken slags skola som det rör sig om.

  Om det är ett etniskt svenskt slödder (som vi inte kan undvika) eller ett massimporterat (som vi kan undvika), lär bli känt inom kort.

  Heder till den polisman som möjligtvis avlivade kräket – oavsett etnicitet.

  Gilla

 • Björn

  Vet man att han var mörkhyad? Ser inget i Aftonbladet, Expressen eller på SVT text om detta? För det kan väl inte vara så att detta tystas ner? SVT sänder tydligen extra om detta (ni känner väl till men SVT bojkott vid det här laget och den gäller fortfarande)?

  Gilla

  • Neii!

   Mm precis, och så ska svetsmuppen vara på väg till Trollhättan, så det känns inte som det är en invandrare som är GM.

   Det passade inte statsministern att ens kommentera dubbelmordet i Västerås men nu så är han med raska steg på väg till Trollhättan så det måste vara en psyksjuk svensk som fått nog.

   Gilla

  • Mr Q

   Brukar slaskpressen skriva ut när det handlar om importerade idioter ? Just därför kan du med säkerhet läsa ut,att det i n t e handlar om någon vit ”man” som fanns bak masken !

   Gilla

 • Argus

  And so it begins

  Gilla

 • age

  En av kommentarerna under denna rubrik!
  Hittade ingen identitet på den som skrivit.
  Kunde inte avgöra var kommentaren var skriven.
  — Men upplevde kommentaren som obehaglig och speglande den verklighet vi står inför med invasionen av muslimer i vårt fosterland.
  Vilka muslimer är muslimer?
  Jag är rädd!
  Kommer vi att kunna leva med muslimer?
  FÅR vi leva när muslimerna blir nog många?
  Hur många i Sverige förstår vad som kommer att hända?
  Hur många i Sverige är beredda att påverka det som händer?
  Hur många i Sverige vill att islam ska dominera Sverige?

  Detta är den kommentar jag kopierade:
  ”ali Akbar, the Europeans are going to die like flies until they rid Europe of the moslimes, good.”

  Gilla

 • eva

  Är det tillräckligt spännande i Sverige nu, Reinfeldt? Eller behövs det mer?

  Gilla

 • JEX

  Liknar Israel …. Hugger så många som möjligt med riktigt svärd …….
  Kanske dags att vara extra försiktig i otrygga Sverige.
  Och motivet kanske mörkas av media som vanligt.

  Gilla

 • eva

  En hemvändande ISIS-krigare? Som inte är nöjd med lägenheten och den utbildning som erbjudits honom. Skicka efter Mona!
  Underligt vad tyst det är från henne nuförtiden eller har jag misstagit mig?

  Gilla

 • JEX

  Detta är ju väntat .

  Gilla

 • Stenbock

  Kan ”mannen” var en av de ”stackars flyktingarna”(flyktingbarnen),eller misstager jag mig för första gång i livet ?

  Gilla

  • Stenbock

   Efter att undantagsvis tittat på en absurdsk kanal,som lär heta ”SVT Forum” vågar jag med säkerhet säga,att terroristen inte är svensk.
   Det luktar lång väg p.g.a. alla omskrivningar,och försiktiga uttalanden Tydligen känner TV väl till,att den nu döde är islamist alt.
   nigger ! Av misstag framkom just från TV`s sida vidare att även en lärare blivit mördad på skolan !!!!! Vidare meddelas att ”Svittsaren” skall bege sig till Trollhättan,för att av ren nyfikenhet taga del av,vad hans importer kan åstadkomma !
   Nåväl för att få veta sanningen,får vi tydligen gå till Russia Today RT.

   Gilla

   • Stenbock

    Att döma av de yttre hos Lisa Johansson (utsänd från STATS-TV) är situationen ”jobbig”,och hon finner inte ord för att dölja gärningsmannens identitet utan vrider sig i våndor,för att hemlighålla importerade terroristen.Just nu söker därför i stället,skribenterna utröna hur masken han bar såg ut.
    De elever som överlevt dådet ”känner sig lättade och glada” allt enl. TV.
    F.ö. poängteras gång på gång,att detta är den allvarligaste händelsen i Sveriges historia..Alltså överträffar den IKEA i Västerås.

    Gilla

 • Nisse

  Det kanske redan kommit för många muslimer………

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: