Stäng

Ensamkommande flyktingbarn allt yngre

INVANDRING. Historiskt många ensamkommande flyktingbarn söker asyl i Sverige. SvD:s granskning visar att barnen som kommer blir allt yngre.

Så börjar Svenska Dagbladets artikel som illustreras med några bilder. En av dem föreställer Azizullah Amini, 17, som enligt SvD kom ensam till Sverige för två år sedan efter flera månaders resa, bland annat över den riskfyllda rutten i Medelhavet.

En enkel sökning på Azizullah visar att han själv säger att han är 34 år på Hot or Not.

2015-10-22_2152 2015-10-22_2150

Nedanstående bild från Svenska Dagbladet, här är Aziz 17 år med samma jacka som han bär på bilderna ovan. Jackan har alltså hängt med i 17 år, alternativt har SvD struntat i bakgrundskontroll och/eller blåljuger.

Azizullah Amini,17, enligt Svenska Dagbladet.
Azizullah Amini,17, enligt Svenska Dagbladet.

-Pettersson menar att media har ett stort ansvar för det bedrägeri som pågår. Vi lägger oerhörda pengar på ljugande unga män för att journalister och politiker påstår att de är ”barn”. Man skulle kunna skratta åt SvD och igår åt GP och Zabi Nasro men det är inte kul, de leker med och förstör vårt land. Men vi ska inte vara för hårda mot barnen, journalisterna och politikerna för de är bara redskap åt dem som röstar på vilket samhälle vi ska ha. 87:an bestämmer.

Flashback

13 reaktioner på “Ensamkommande flyktingbarn allt yngre

 1. Man skulle med lätthet kunna få stopp för detta skådespel
  med så kallade ensamkommande barn med att kräva
  försörjningsplikt för dom familjer som väntar på att komma
  efter, detta apspel för gallerierna har pågått så länge nu
  att om detta fortsätter så kommer hela samhällssystemet
  att braka sönder inom en nära framtid!

 2. Den enda rättvisan är att han inte kommer att gå i pension för än han fyller82 år!!! 😁😂😁

  1. You wish…. det finns många fall nu där Balkanfolk ansöker om åldersändring i 50-årsåldern helt ogenerat för att de ”angav fel ålder” när de kom till Sverige. Absurdistsn.

 3. BEDRÄGERIVRNING!!!
  Gång efter gång har vi i media invaggats i tron eller föreställningen om det frekventa antalet ensamkommande asylsökande barn, jag menar ”barn”. Åtminstone under de senaste femton åren har åldersbestämningen på denna kategori varit ifrågasatt från flera håll. Numera har ex vis svenska läkarförbundet tagit avstånd från att tvingas göra åldersbestämningar pga ”humanitära skäl”!
  Psykologin och signalpolitiken sammanfaller således på ett alldeles utmärkt sätt: välkomna hit alla barn från krigshärjade länder och bry er inte om åldern, lägg på 10-20 bast, osv!
  Ett flertal frilansjournalister har ”följt med” flyktingbarn och låtit dem ”berätta sina historier”. Några av dessa amatörgranskare har konfronterats med källfakta och tvingats medge att de aldrig kollade upp ålder, enationalitet, ursprung, osv. Dock försvarar de sig med ”berättelsens trovärdighet” eller ”symbolvärde”. Med andra ord får fiktionen ersätta verkligheten och utgöra ”dokumentär sanning” i PK-diktaturens propagandaapparatur.
  Senast igår såg jag ett reportage som sändes i både Rapport och Aktuellt, där tre asylsykande barn som uppgav sig vara 12, 16 och 17 år gamla med kraftiga skägg och polisonger snarare såg ut att befinna sig någonstans mellan 25 och 30!
  Men observera, all heder till dessa gossar, de vet hur de skall agera och de måste ljuga för att de har naturligtvis fått förhandsinfo att ingen i Absurdistan/Asylistan bryr sig!

  Sammanfattning: Jesus sade: -låt barnen komma till mig! Nu har vi en Asyl-Jesus som vill frälsa världen och det låter väl bra. Tyvärr verkar han inte känna igen barnen!

  I min sjuka fantasi hoppas jag för övrigt att Asyldiktatorn går liknande öde tillmötes som Olof P!

 4. Nu ska det bli en ”ljusmanifestation” mot skoldödaren från Trollhättan; inte fan blev det en ljusmanifestation vid ikea-morden. Inte heller gick pressen ut med namn och bild på GM eheller…

 5. Barn som ensamma reser denna strapatsrika och faktiskt farliga väg, ivägsända av sina föräldrar, somliga ungar inte mer än 3-4 år och ensamkommande… om jag som svensk förälder satte min 3-4-åring på tåget till låt säga Umeå med en ytligt bekant… inte fasen skulle jag få behålla barnet. Soc skulle knacka på dörren och undra vad i h-vete jag håller på med, barnet skulle placeras i fosterhem och själv skulle jag med största sannolikhet förklaras som en olämplig förälder… återförening vore nog bara att skåda i stjärnorna efter… Dags att kontrollera lämpligheten … eller?

 6. Journalister måste var de mest lågpannade individer som någonsin gått i ett par skor! Allt för att skapa en totalt falsk bild av ensamkommande flyktingbarn!

  De ägnar sin tid åt att vilseleda Sveriges befolkning! Stora delar av Sveriges befolkning fick aldrig lära sig att vara källkritiska! De tror på vartenda ord som skrivs i media, spelar ingen roll om det är lokalmedia, rikspressen eller skvallerpressen. Har det stått i tidningen då är det sant!

  Spelar ingen roll om media dementerar påstådda så kallade fakta, är det en gång nedtecknat så är det sanningen som presenterats!

 7. F-n, CSN tog sig tid att kolla upp mig på nätet men journalister och Migrationsverket kan inte ta sig tid att kolla upp folk som ska bli permanenta medborgare! Gaaaash!

  1. Ja, särskilt killars kroppar kan växa ända upp i 21- års- åldern. Om ett barn drar 46 i skor, undrar vilken storlek denne behöver som vuxen!

 8. Om barnen kommer att bli yngre kanke det ÄR barn som kommer… Som VERKLIGEN är 16-17 år… För hittills är ”barnen” från 25 och uppåt…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: