Stäng

En ohållbar situation

Idag erkänner Morgan Johansson och regeringen att situationen är ohållbar.

Bra, men fler år för sent. Vad händer när ett fungerande samhälle kollapsar? Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver att ett samhälle som slutat fungera sätter mörka krafter i rörelse. Ett tragiskt bevis på detta kanske vi sett i Trollhättan idag. Westerholm lägger stor skuld på Morgan Johansson, inte för de brutala morden, utan för den uppkomna situationen. Läs själva och bilda er en uppfattning

Ledarsidorna

15 reaktioner på “En ohållbar situation

 1. Regeringen tar mer o mer av biståndet,om jag bodde i tredjevärlden,så skulle jag tolka det som att bäst emigrera till Sverige innan biståndet är slut och jag svälter ihjäl.Signalpolitiken verkar vilja ha hit ännu fler.

 2. Tydligen vill ingen S politiker stå med brallorna nere, när katastrofen är ett faktum! De vill att någon annan också skall vara delaktig i de vansinniga beslut som hittills fattats.

  Beslut som måste fattas omgående stänga gränserna, införa fullständiga gränskontroller, införa TUT istället för PUT, snabba upp asylprövningen och direkt avvisa individer som saknar pass samt övriga resehandlingar, de som kommer från säkra länder avvisas med vändande transport!

  Dessutom måste ID kontroller inom landet utökas och varje funnen illegal invandrare måste omhändertas och frihetsberövas fram tilldels att avvisning kan ske!

  Tittar just på finansministern som uttrycker att EU också ska ta ansvar, tydligen har finansministern inte förstått att övriga EU länder är suveräna nationalstater med egna folkvalda parlament!

  Varken svetsarn eller frau Merkel kan tvinga övriga EU länder att ta emot en enda asylmigrant!

  Tydligen tror svetsarn och frau Merkel att de har mer makt än de har. De har inget mandat varken av EU eller någon annan medlemsstat! De har bara mandat att företräda sina nationalstater och ingenting annat, ska det var så förbannat svårt att förstå!

  Nu handlar det om Sveriges befolknings framtid! De kostnader som uppkommer på grund av den ohejdade asylmigrationen kommer framtida generationer att få betala! Det är idag ofödda som kommer att få betala notan för den asylpolitik som S, V och MP just nu bedriver! Ett fullständigt misslyckande! Finansministern tillstår att nu måste Sverige spara och låna för att klara av asylmigrant kostnaderna!

 3. Vilka förde hit mörkret för årtionden sedan? Det är bara svenskar som utövar våld som kallas mörkerkrafter. Bedrövlig syn på oss svenskar, Westerholm. Gnäll inte, ditt parti har dragit ner oss i detta. Och ditt SD- hat är patetiskt!

 4. Johan Westerholms styrka är förutom saklighet hans djupa kunskaper och insikter om samhället. Att han dessutom är f.d. underrättelseofficer gör att hans inlägg har en tyngd som vida överträffar de flesta debattörer och politiska krönikörer i landet. Så långt bort från Henrik Arnstad man kan komma!

 5. Gillar skarpt dessa ord som Johan Westerholm tar till med i slutet av sitt inlägg.

  ”När verkligheten är vår regerings värsta fiende, och undanhållandet av fakta och konsekvenser våra förtroendevaldas bästa vapen, är det tveksamt om vi längre har ledare som hyllar den upplysta demokratins ideal.”

  Dessa ord skulle varje socialdemokratisk politiker ha på en Post-it lapp, på ett väl synligt håll under sin arbetsdag.

 6. Mörka krafter är redan nu igång, med mer kraft än någon kan föreställa sig: detta kan vi tacka de grovt kriminella sju klövern för = mord rån våldtäkter nummer ett i världen misshandel överfall knark helt legalt + att 15.000 Svenskar dör av svält varje år, bara för vi har grovt kriminella Landsförrädare i Svensk riksdag.

 7. Vem som än begick det bestialiska morden i Trollhättan så är det nog så att undertonen handllar till syende och sist om invadringen.
  Var det en Svensk som begick detta brott så gjorde han det säkert därför att han tröttnat på att inte regeringen gör ett skapandes grann för att få slut på detta helvete som kallas invandring.
  Var det en invandrare s¨å tillhör han säkert de Skäggiga barnen som Rövhålet importerat.

 8. Läser att samhällsförstöraren Fredrik Reinfeldt blir
  granne med riksfånet Henrik Schyffert, ja skitstövlar
  brukar att dras till varann. Märkligt att ingen av dem
  känner för att bosätta sig i dom invandrartäta områdena,
  båda har ju hyllat Dårhusinvandringen??

  1. Köpte inte det svinet nyligen en bostadsrätt i Täby?

   När Täby sedan begåvades med flyktinghotell dög det tydligen inte.

   Då ville aset tydligen inte längre bo kvar.

 9. Nu kommer vi att tvingas utstå vidriga ”manifestationer” mot rasism och det meningslösa våldet.

  Håll era djävla manifestationer på Södermalm då.

  Låt resten av Sverige slippa ert satans hyckleri.

  Var var ni när Carola och Emil Herlin slaktades på IKEA av en neger?

  Far åt helvete satans hycklare!

   1. Läste det med! Svenskar ska ha för allt, vi ska dödas för att vi inte försörjer alla menaiter. De kan dra åt……

Kommentera

%d bloggare gillar detta: