Stäng

14 reaktioner på “Morgan svänger

  1. Det gäller komma på ett uttalande som för stunden låter statsmannamässigt. Då kan man inte hålla reda på vad man sagt. Man får hoppas folk glömt eller inte förstår att sätta samman.

  2. Är detta en nyhet ? Det började redan med idioten olof. Svenska folket 87% måste vara som fredrik reinfeldt säger = Förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. Inget annat land i världen skulle folket hålla sig tysta som i Sverige ! Landsförrädaren fredrik reinfeldt måste ha rätt. Räkna med mycket stora oroligheter i en snar framtid i Sverige. De Svenska 87:an vill ha ett nytt krig kanske, för mig verkar det så.

  3. Det rödgröna asylmonstret tror väl fortfarande i sin politiska desperation att asylpolitiken ska rädda dess politiska existens. Får nästan känslan av att Asyldiktatorn och hans stjärtgosse Fridolin önskar fortsatta och förrvärrade krig så att flyktingströmmen bara ökar och ökar. Snart kommer väl en proklamation om att Sverige har en kapacitet om att ta emot över 60 miljoner flyktingar. Fast vid det laget kommer de att rooa från sin egen jävla avgrund!
    Det rödgröna monstret och dess pajaskonster är inte längre önskvärda inom moder Sveas gränser!!!

  4. Patetiska Löven håller presskonferens i Trollhättan. Nu vet vi definitivt vilka som prioriteras i vårt land. Motbjudande!

  5. Bara för ett drygt år sedan fick de här figurerna runt 30% av svenskarnas röster. Eller kanske det är riktigare att skriva runt 20% av de etniska svenskarnas röster. Hursomhelst blir man gråtfärdig.

    1. Du som har olika bilder på Seriefigurer….Har du ingen på Tjalle Tvärvigg ? Menar att de skulle passa in på ”stassministern”

  6. Ja Morgan Johansson är en riktig pajasminister. Jag har aldrig haft det minsta förtroende för honom. En riktig pratmakare med mycket ord och extremt lite verkstad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: