Markägare hotas med böter och tvingas sätta upp toaletter åt ockuperande zigenare

ZIGENARE. I somras kom EU-migranter tillbaka. Då beslutade miljöförvaltningen om att förelägga markägaren att bland annat städa upp och se till att personerna som bosatt sig där hade tillgång till toaletter. Föreläggandet kopplades till ett vite.

Markägaren säger att företaget ansökt hos kronofogden om avhysning. Det är mängder av sopor — plastpåsar, matavfall, däck, väskor och annat.
Trots att markägaren ansökt om avhysning gäller föreläggandet från i somras fortfarande. Nu kan det bli aktuellt att få vitet utdömt.

– Eftersom människor vistas där blir det snabbt mycket skräp. Jag har meddelat markägaren att de måste ordna med toaletter och sopkärl som ska tömmas och att de ska städa upp. Eftersom inget hänt sedan jag var i kontakt med dem för en månad sedan får det bli så att vi dömer ut vitet, säger miljöinspektör Victoria Karlstedt.

Är inte det ett dilemma, det är ju inte markägaren som skräpar ner?

– Jo men det är enda sättet att komma till rätta med problemet och för att skydda allmänheten från olägenheter. Det kan ju dröja jättelång tid innan kronofogden genomför en avhysning, eller att markägaren kan få bort de här personerna på något annat sätt.

-Pettersson undrar vad det är frågan om. Myndigheterna är flata trots att det finns mängder med lagar för att bli av med de olagliga ockupanterna och flatheten och fegheten drabbar sedan företagare och privatpersoner…

I Hölö, Södermanland löstes problemet med hjälp av gödselspridare…

HD.se

24 thoughts on “Markägare hotas med böter och tvingas sätta upp toaletter åt ockuperande zigenare

  1. Victoria Karlstedt bør drogtestas, liten sinnesundersøkning verkar vara på sin plats också.

    • varför inte en stor sinnesundersökning och att därefter få huvudet avlägsnat från resten av kroppen. Det är kärringen värd!

  2. Staten tillåter lagbrott och bøtfæller sedan offret før att han inte ær hjælpsam?
    Vad ær hær næst, fængelse om vi inte øverlæmnar våra hem till invandrarna.
    NU HAR VI I SANNING DIKTATUR I SVERIGE.

  3. Det här kommer så småningom att leda till att folk börjar ta lagen i egna händer. Gödselspridaren är bara en anspråkslös början, det tar knappast länge till innan någon kommer på idén att tända eld på zigenarlägren. Polisen troligen burar in dem för mordbrand, men eftersom desperationen är så stor så kommer det ständigt nya aktivister som är färdiga till våldsamheter. När våldet trappas upp från båda sidor så står vi så småningom vid randen till inbördeskrig. Och det får politikerna tacka sig själva för, då de övergivit demokratin och slutat tillämpa principen om allas likhet inför lagen.

  4. Statens orättvisor mot svenska folket förefaller inte upphöra. 7-klövern trampar alltjämt på oss svenskar.

    Medicin mot detta fanskap heter SD.

  5. Go Hölö Go.
    Landskroniterna e litta flauta, om man sarr så. Eller så är det order från KF centralt; ingen törs gå emot Nuevo Estocolmo.

  6. Inget märkligt med Länsstyrelser och kommuners agerande! De gör allt för att djävlas med mark och fastighetsägare! Oftast har de en egen agenda som skapar fördelar för dem själva, släkt och vänner! Det finns massor med exempel på fullständigt rättsvidriga myndighetsbeslut avseende mark och fastigheter!

    Det tråkiga är att ingen annan än den som drabbas av dessa vidriga myndighetsutövande personer, förstår vilket myndighetshat som skapas av horribla myndighetsbeslut!

    Svenska politiker och myndigheter kommer att skapa anarki, antagligen kommer de annars så tålmodiga svenskarna att gå bananas så småningom!

    Vore jag markägare skulle jag kört in gris, hönsskit och surström-mingsspad på markområdet! Det borde få den mest hårdnackade EU-migrant att flytta omgående!

    Annars finns ju hårdare metoder att ta till. Ta in en hjullastare och skotta ut både EU-migranter och deras skit till kommunal mark! Inhägna området med elektrifierat stängsel!

    EU-migranterna är kommunernas huvudvärk, de har ansvaret för dem!

    Om migranterna belastar samhället är det skäl nog för utvisning, enligt Schengenavtalet!

    Fast det verkar inte som svenska myndigheter kan läsa och tolka EU-dokument och för den delen inte heller FN och UNHCR dokument!

    De klarar ju inte ens av att definiera vad en flykting är enl. UNHCR dokumenten! Svagt av så kallade akademiker, de läser alltid in något annat i texter än vad som egentligen avses!

    Det är därför svenska myndigheter har svårt för att acceptera direkt gällande EU-förordningar utan att lägga till någon egen skrivning som skärper upp den direktverkande EU-förordningen och sätter svenska företag i en fullständigt ohållbar konkurrenssituation till övriga företag som verkar i EU regionen.

  7. Idioti! Det är markägaren som ska få ut ett skadestånd eftersom myndigheterna är slappa och rullar tummarna. Dumheten är oändlig i Sverige! Myndighetsmissbruk.

    • Ingen fara för dom tycker att det är för KALLT i denna del av Sverige ………..
      För dom tänker väl inte betala för eluppkoppling där dom ställer sig ???

Kommentera