Ny Berlinmur byggs för att stoppa migranter?


INVANDRINGEN. En majoritet inom det tyska regeringspartiet CDU har tagit fram ett förslag, vilket beskrivs som en hemlig plan, för att resa ett ”Berlinmurliknande” försvar vid Tysklands gränser.

Det avslöjar tyska Bild i dag, enligt The Independent. Syftet är att stävja inflödet av de tusentals migranter som når landet varje dag. Förslaget bygger bland annat på att man ska resa ett staket med taggtråd längst landets gräns i öst. – Vi måste stoppa inflödet av flyktingar. Det borde inte vara tabubelagt att se över våra befästningar, säger den konservativa politikern Christian von Stetten som står bakom förslaget. Han tillägger att en omröstning kommer att genomföras inom två veckor.


8 responses to “Ny Berlinmur byggs för att stoppa migranter?

 • Varg i Veum

  Vadå ”berlinmur”? Snacka om sedvanlig ologisk tramsjämförelse. Den muren var ju avsedd att hålla folket fängslade i första hand och fiender ute i andra hand (för ingen normal människa hade nåt intresse av att ta sig till öststaterna)

  Gilla

 • Arvid

  De behöver sänka bidragen till muslimer som kommer och stoppa all anhöriginvandring annars hjälper inte muren.

  Gilla

 • Grune

  Det vore något för Sverige att ta efter. Ett 15 m högt stängsel med 380 V ström i.

  Gilla

 • Stenbock

  Nja,jag följer dagligen tyska media,och förklarar härmed att detta är en tysk ”ente”.
  BILD och svenska skitblaskor är jämförbara..Det enda som har framkommit är,att CSU som är Bayerns största parti och ingår i koalitionsregeringen i Berlin har hotat med,att självständigt stänga sina gränser.Vidare säger man att om man inte får gehör för sina beslut i Berlin, kommer man att skicka vidare alla lyckosökare som väller in i Bayern,med transittåg till de andra Bundesländerna.Således är det för tidigt att ropa hej.

  Gilla

 • Trynbald

  Hur kontrar Sveriges statsminister? Jo han smäller upp fler tält, och tar definitivt inte den kräkande rikspolichefen i örat. Dom låter allt komma hit utan urskiljning och låter kommande generationer pissa på deras gravvårdar.

  Gilla

  • age

   — och de som inte blir godkända kan vi ändå inte utvisa!!!
   D.v.s. HELA MÄNGDEN INVÄLLARE BLIR KVAR I SVERIGE!

   Jag är rädd! — för att vårt fosterland – och vi, snart inte finns!

   Gilla

 • ossie

  Tyvärr nödvändigt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: