Arab utklädd till journalist knivhögg soldat och sköts ihjäl

ISRAEL. Fredagen blev en ”vredens dag” i Jerusalem. Palestinier kastade bland annat brandbomber mot den för judar heliga platsen Josefs grav i Nablus på Västbanken. Palestiniernas ledare Mahmud Abbas fördömer attacken. Några timmar senare sköts en palestinier som varit utklädd till journalist ihjäl, efter att ha knivhuggit en israelisk soldat.

-Pettersson undrar vad journalisterna tycker om att terrorister klär ut sig till journalister, fast det är väl ingen större skillnad på dessa yrkesgrupper?

Någon kritik mot araberna blir det knappast fråga om…Sveriges Radios korrespondent Cecilia Uddén har ju för vana att kalla arabiska aktivister för ”oberoende” och de flesta journalister i Sverige verkar stå på araberna sida och vinklar dagligen nyheter från området.

Arutz Sheva

6 thoughts on “Arab utklädd till journalist knivhögg soldat och sköts ihjäl

  1. I Sverige finns personer utklädda till journalister som är bra mycket farligare än den avdagatagna araben. De försöker lönnmörda en hel nation.

  2. De senaste veckorna har judestaten berikats med de dräggel som också matstrejkade i Malmö! Palestinierna är väl måhända lite grand av arabvärldens zigenare och de är stilenligt inte lite fräcka! All sympati och empati åt den judiska staten!

  3. Helt enkelt , lyssna på en som varit på plats: Lita ALDRIG på en arab,enligt koranen är det ok att ljuga for en ”icketroende”. Det enda och stora målet är att upprätta kalifatet och inget annat. Punkt.

  4. Wahabiter/salafister är den grupp som utnyttjar terrorister, de kallar terrorister för kharajiter (kharajiter är en slogan som används av ortodoxa puritanska rörelser inom islam) så att de kan blåsa människor.

  5. Alla konflikter i världen är mycket enkelt att förutse vilka som Svensk media , och politiker , kommer att sympatisera med .
    DE SOM ÄR MEST MUSLIMSKA .

KommenteraAvbryt svar