9 thoughts on “Johan Westerholm levererar

  1. Det är nog principen att han är socialdemokrat och att han vill ha tillbaka partiet som det var när han växte upp en gång i tiden.Men jag tror aldrig att det är möjligt – det är försent – partiet är så långt ifrån var det en gång stod för.

  2. Har under lång tid följt JWs blogg och den är i sanning nedrans läsvärd, – inklusive teman/frågor etc. där- ibland – min kompalitet är ’zero’. Den i särklass mest inkompatibla av dessa är; Hur i hela hum-hum klarar personen av att [benhårt] hävda/upprätthålla sin sympati/ accept/införståelse med Socialdemokraterna??? S – as whole and more/all har, identiskt med övriga i 7:orna, framtiden redan idag bakom sig.
    Go figure!
    Mvh/TJ

  3. Vi ska inte klara detta. Samtliga skall returneras till Afrika/Persien/Asien. Nu.

    DET ska vi klara av. Därför att vi måste. Annars går vi under men det går jag inte med på.
    Sverige är vårt land. Det skall vi ta tillbaka. Nu.

  4. ”Försök sedan förstå varför Johan Westerholm fortfarande är socialdemokrat.”

    Jag skulle vilja påstå att Johan Westerholm är socialdemokrat, vad de andra är vet jag dock inte. Det riktiga bottennappet var Olof Palme som med traditionella mått mätt också var invandrare av finländsk/balttysk härstamning. Som det tidigare statsbärande partiet drog SAP till sig en massa karriärister av olika chatteringar från yttersta vänster till höger som omformade partiet från demokratisk folkrörelse till ett politiskt projekt.

  5. Ser där mkt förnuft i ordalag, dock med avsaknad av handling, med det relativt verkningslöst.Att han sedan tillhör ett parti vars bedriver en direkt skadlig politik för landet som sådant är helt obegripligt.

  6. ”Hur ska vi klara av detta?”

    – Vi svenskar har inte blivit tillfrågade om vi vill ha denna invasion.
    Returnera till avsändaren!

    Vi har ingen som helst anledning att ”klara av” detta!

KommenteraAvbryt svar