ISIS skär av öronen på invånare i Mosul för att de förolämpat den islamska staten


ISLAM. Den kriminella muslimska terrorgruppen förklarar också att om en icke-muslimsk flicka blir våldtagen av tio ISIS-jihadister, blir hon automatiskt muslim.

Den islamiska staten fortsätter att begå några av världens värsta övergrepp. Kurdiska medier rapporterar att den brutala islamistiska organisationen skurit öronen av 42 medborgare i Mosul, Irak efter att de förolämpade den islamiska staten.

Media talesman för det kurdiska demokratiska partiet Saeed Mamouzeeni sa, ”Handlingen att skära öronen av dessa civila gjordes efter shariadomstolen anklagat dem för att förbanna namnet på den islamiska staten.”

Andra nyheter om den islamiska staten, handlar om en 22-årig flicka som tillfångatogs och senare såldes till slaveri när den islamiska staten stormade hennes hemstad Sinjar. Då visade islamska statens plågoandar henne ett brev från gruppens högre kommando som deklarerade att om en kvinna våldtas tio gånger av jihadister, blir hon muslim.

Hon berättade för CNN om hur hon blev våldtagen av en is-terrorist och därefter av elva av hans vänner och om brevet som förkunnade att alla tillfångatagna kvinnor blir muslimer om de våldtas av tio islamska ISIS terrorister och att det ISIS-flagga och en bild av kalifen Abu Bakr Al Baghdadi på brevet.

-Pettersson antar att det är sådana pojkar som Mona Sahlin med flera vill hjälpa med jobb, bostad och psykologhjälp…

Clarion Projekt


5 responses to “ISIS skär av öronen på invånare i Mosul för att de förolämpat den islamska staten

 • Daniel kvist

  Vi kan skicka dit henne på praktik tycker jag.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  JO HELT KLART OCH SÄKERT är mona sahlin fredrik reinfeldt stefan jugge med skyldiga till dessa sakerna. Dessa sju klövern vill införa samma saker i Sverige. sju klövern är Sveriges sjukdom nummer ett och Sveriges värsta Landsförrädare och mördare.

  Gilla

 • Ahmed

  Mona stalin kan dra åt helvete! Tillsammans med kavaj clownerna i regeringen!.

  Gilla

 • Tex

  Har man en pick som kanin och en hjärna som en metmask så formas också intellektet därefter!
  Tex

  Gilla

 • Joy

  Perversa jäv……! Islam, islam bara våld och hat och hot!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: