Mona Sahlin stöttar förslag om hjälp till jihadister

Örebros kommunalråd Rasmus Persson (C) vill hjälpa återvändande jihadister med jobb och psykologhjälp. Förslaget har väckt stark kritik, men får nu stöd av Mona Sahlin, nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Hon tycker att fler kommuner borde ha strategier för att hantera krigsåtervändare, skriver Svenska Dagbladet. 

Sahlin på gång
Sahlin på gång

– För det första har inte alla som återvänt gjort vedervärdiga handlingar. De som har gjort det ska förstås straffas, men andra som reser ned har kanske mer eller mindre lurats in i något de inte kunde föreställa sig i förväg. De vänder tillbaka så fort det bara går, säger Sahlin till tidningen.

-Pettersson undrar om damen är nykter…

C-politiker: Ge återvändande ISIS-terrorister hjälp med jobb och terapi

Med anledning av ett galet förslag från en centerpolitiker i Örebro

27 thoughts on “Mona Sahlin stöttar förslag om hjälp till jihadister

  1. Skulle vara intressant hur många sossar av Monas kaliber som vi skattebetalare försörjer ……….

  2. Enklast att bli av med dessa muslimer är att stoppa alla bidrag till utländska personer. Så var saken klar. Men nu har fredrik o sjuan stulit vår kassa som skulle bli vår pension och välfärd, fredrik o sjuan delar så gärna ut andras pengar ja ja ok så länge det inte är deras slantar. Vad säger man ? Grovt kriminella Landsförrädare !

  3. Mona har inte läst på. När dessa jihadister kommer tillbaka ska de få stöd av psykologer och socialfolk? Kanske får de tänka om när de får erfarenhet av dessa osäkrade dårar?

  4. Mona kallades Porr Mona när hon växte upp. Om driften inte avtagit borde hon söka sig till öknen där behovet är stort. Mona ställer upp istället för getter.

  5. För den som vill ha en etablerad men frustrerad socialdemokrats syn på Sahlins krumbukter och omdöme – läs ledarsidorna.se !
    De ger kunskap och sakliga argument i överflöd. Som sagt läs dem gärna!

  6. Den hjälpen kan då endast bestå av en kula i nacken. Det är allt dom själva gjort för civilbefolkningen och välståndsarbetarna. Vi går väl efter samma lagbok, koranen.

  7. Varför slipper vi aldrig denna människa? Varför?
    Är det inte ett hån mot alla som flyr muslimska mördarmaskiner att anhängare till dem ges förtur till arbete och annat som många ungdomar bara drömmer om?

  8. Vad var det Göran Persson sade om ”damen ifråga”……………”hennes styrka är inte att tänka”.

  9. Det är sorgligt att man ska behöva skämmas över avdankade svenska politiker som upphöjs till experter med extrem lön från skattebetalarna och fri tillgång till media som tack för det man inte lyckades med under sin aktiva tid.

  10. Hon är i full färd med sin personliga vendetta mot det svenska folket, p.g.a. av sina tidigare fadäser och tillkortakommanden som svenska folket upptäckte i tid.

  11. Annat ämne:
    Dagens stora nyhet!!

    ”Ica-Stig” slutar – efter 13 år
    http://www.dn.se/ekonomi/ica-stig-slutar-efter-13-ar/

    ”reklambyrån King letar efter en ny chef för tv-butiken.”

    Gissar att det blir en neger eller arab. Svenska folket SKALL hjärntvättas och vilseledas därför får inga möjligheter försummas.

    Säg därför upp TV-licensen genast!

    Ring kundtjänst
    0771-91 00 04

    eller lämna ett meddelande här
    http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

  12. Kärringen är ute och rökar svampar mä MP? Hur jävla dum får man bli? Detta är en väckarklocka för framtiden och alla som inser – Vad IS ställer till med! Förbannade lama och naiva Politiker!

  13. Ja och skicka ned Mona Sahlin till Mellan Östern med förbud
    att någonsin återvända, där kan hon ju iklädd burka få sitt
    lystmäte på Arabisk kultur mättad. Hon har aldrig gjort någon
    nytta för detta landet, men desto större skada!

    • Mona muslim och Gudrun Schpyman brukar dela en bag in box, innan viktiga beslut, sedan allsång tillsammans.

  14. Stäng moskeer och förbjud koranen, stoppa massinvandringen och muslimska särkrav i svenska samhället. Repatriering behövs definitivt. Det är försent nu, vi är chanslösa.

Kommentera