Medvetna handlingar


Julia Caesars nya söndagskrönika ger en skrämmande bild av ett Sverige som utsätts till pilotprojekt för ett av FN iscensatt scenario.

Undrar ni också varför svenska regeringar så medvetet och så snabbt raserar det som våra fäder och förfäder byggt upp? Undrar ni också varför illegala invandrare tillåts stanna med löften om fri vård, fri sjukvård och andra förmåner? Undrar ni varför tiggare från Rumänien tillåts stanna och bryta mot regler? Undrar ni varför just lilla Sverige har världens kanske mest extrema invandringspolitik och varför lilla Sverige är på väg att förvandlas framför våra ögon? Svaret kan finnas i något som kallas ”Agenda 2030”.

För det första är Sverige FN:s största bidragsgivare per capita, men ett årligt bidrag på 8 miljarder. FN har också utsett lilla Sverige till pilotprojektet för att se om denna agenda är hållbar i verkligheten och inte bara på papperet. Det kan förklara varför Stefan Löfven och andra regeringspolitiker åker fram och tillbaka till FN-skrapan i New York.

Därför får FN:s nuvarande generalsekreterare Ban ki-Moons hyllning till Sverige ses som ett led i detta, liksom hans företrädare Kofi Annans.

I Agenda 2030 kan bl.a. följande rader läsas:

”Agenda 2030 kommer att omdefiniera hur det internationella samfundet samarbetar i fråga om ett globalt åtagande om en annorlunda framtid för människor och jorden – en framtid som leder in på en väg mot hållbar utveckling. Medan millennieutvecklingsmålen var riktade mot utvecklingsländer, är Agenda 2030 det första övergripande avtalet som fastställer en allmän, övergripande agenda som kommer att påverka alla länder, även inrikespolitiken.

De 17 nya målen för hållbar utveckling och 169 närbesläktade mål balanserar de tre dimensionerna av hållbar utveckling, nämligen miljömässiga, sociala och ekonomiska, som omfattar områden som fattigdom, ojämlikhet, livsmedelstrygghet, hälsa, hållbar konsumtion och produktion, tillväxt, sysselsättning, infrastruktur, hållbar förvaltning av naturtillgångar, klimatförändringar samt jämställdhet, fredliga samhällen för alla, tillgång till rättslig prövning och ansvarsskyldiga institutioner.”

Bloggaren Julia Caesar skriver på bloggen Snaphanen att denna, av FN utstakade agenda, ligger till grund för Miljöpartiets politik och det kan ju förklara varför detta lilla 5-6 procentsparti har så stort inflytande på både nuvarande och föregående regering.

Samhällsdebattören Peter Krabbe skriver på sin blogg att FN:s tryck på Sverige är en stor förklaring till att det ser ut som det gör idag och varför både regering och opposition går in i debatt efter debatt med allt märkligare motiveringar. Krabbe skriver också att det inte skulle spela någon roll om Sverigedemokraterna så fick 80% av rösterna. Har FN bestämt sig, så är det för sent att ändra på det.

Dock kan experiment gå snett och det är precis vad detta gjort. Därför mina vänner, kan vi se fram mot ett Sverige som kommer att förvandlas till något vi inte känner igen och som i slutändan går under i något som mest kan betecknas som ett oorganiserat kaos.

Allt är redan förutbestämt…

Läs Agenda 2030 här

Läs också Peter Krabbes blogginlägg om ”Det sovande folket

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.


19 responses to “Medvetna handlingar

 • Observator X

  Tydligt är att vi måste komma bort från den politiska ordningen.
  Vi kan inte sätta tillit till politikerna. Oavsett färg.
  Kan det sägas mer tydligt än så här?
  De blöthjärtade förstår heller inte att de och deras barn kommer att påverkas ytterst negativt av det här.

  Det här har vi aldrig varit med om förr men icke desto mindre så är vi tvungna att fysiskt göra något åt det här. Tungt….men vi måste.

  Gilla

 • mari

  Ikväll måste SD tala klarspråk. Vi behöver inga omskrivningar det sköter Media dagligen.

  Gilla

 • mari

  Jag har sagt det innan o jag upprepar, Löfven är en farlig idiot. Han ställer upp på allt för makten.

  Gilla

 • tikamax

  Jag hoppas också att Jimmie Åkesson tar upp detta med ”Agenda 2030” och ställer en rak fråga, om Löfven efterföljer denna utopi för att få en plats i FN:s säkerhetsråd och pga denna ”eftertraktade plats” av Löfven (som inbillat sig att han är ”hela världens räddare”, har utlämnat sitt eget folk till destruktion. Det skulle jag vilja ha ett svar på NU!

  Gilla

 • Ahmed

  Så betyder det om sd tar segern….. Kommer det att bli kaos! Ett förutbestämt kaos/mord?.

  Gilla

 • nosferatu

  Partiledardebatt ikväll. Tänk om Åkesson kunde ställa Löfven mot väggen om detta.

  Gilla

 • Observator X

  De här länkarna måste läsas om och om igen för att man verkligen ska förstå vidden.
  Jag är djupt tacksam över skribenternas klarsyn men det är ju en mycket mörk framtid som skådas om vi inte agerar.
  På ren, oskändad svenska: Fy för satan om det skulle bli så!

  Gilla

 • Falköga

  Hennes beskrivning av statsministern med regering är mördande och tyvärr korrekt. En statsminister som Alliansen med Batra i spetsen tänker fortsätta att stödja. Ja, hon tänker till och med rösta genom hans kommunistiska budget.

  Jag hoppas att många delegater på M-stämman har läst Julia Caesar och att man i lokalen vågar framföra och rösta för sin egen åsikt. Reinfeldt bör få besöksförbud.

  Gilla

 • mari

  Detta klingar sant. Länge sedan jag erfarit vibbar av ett FN i folkets tjänst. Dag Hammarsköld var org siste sanningssägare. Han avrättades.
  Skrota FN….skyndsamt o rädda Sverige samt övriga klotet från ligisterna.
  Dom ska ställas inför rätta.

  Gilla

 • Grune

  Julia Cesar menar alltså att Sverige har varit utsett av FN till försöksland för detta vansinne????????

  Gilla

 • jgarn

  Landsförrädare skall behandlas som landsförrädare, varför görs inte detta i Sverige? 7-klövern är just landsförrädare liksom SVT/SR och en majoritet av slaskmedia.

  Gilla

  • tikamax

   Du har helt rätt!
   Vi måste avsluta detta projekt med namnet ”Agenda 2013” NU!

   Det är ett farligt projekt och de maktgalna ministrarna (Reinfeldt och Löfven) som gått med på att genomföra detta projekt för att vinna fördelar (FN:s Säkerhetsråd Margot Wallströms dröm) ska Löfven avgå direkt och Sverige ska rensa ut ekonomiska invandrare (som de flesta är) och Löfven skall utlysa NYVAL nu – och själv ej ställa sig till förfogande i ett nyval.

   Vi måste rädda det som räddas kan av Sverige men det finns inte mycket tid innan Sverige kraschar helt och den svenska befolkningen är helt utbytt!

   Gilla

 • Magitte Krogh

  Jag har länge undrat varför denna förstörelse av Sverige har kunnat äga rum, men nu förstår jag, Löfven vill in i FN:s säkerhetsråd med Margot Wallström! De går över lik för att få denna position och när de går över lik – menar jag det! Se på Sverige idag – jag hoppas att politikerna inser sitt misstag i att följa ”Agenda 2030” och att denna UTOPI avslutas nu!

  Gilla

  • Uppgiven

   Politikerna kommer aldrig inse, eller erkänna sitt misstag i denna alltmer förstörande fråga.
   Det är folket vi måste sätta vårt hopp till, vilket i sig är lika hopplöst då merpartern inte vill se vad som sker i samhället av rädsla att frysas ut av sina s.k vänner.

   Dock finns en liten gnutta hopp i och med att samhället nu balanserar på katastrofens rand, där en verklighet med chockhöjda skatter, avgifter och indragna samhällstjänster samtidigt som den multikultur de värnat så om under många år nu är alldeles runt det egna hörnet och därmed obehagligt nära den egna svenska, vita komfortzonen.

   Och lik är nog vad de kommer att få gå över, för när skiten väl nått fläkten, kommer troligen döden spridas snabbt inom de egna leden i form av tidningsdöd och självmord. För vem kan i längden leva med vetskapen om att de ljugit för alla inkl, sig själva, förstört landet för sina barn och med mångkultur långt upp i trapphusen även på Södermalm?

   Kjelle B, Carola, Malena, Arnstad, Mattsson, Helin m,fl lär snabbt nå upp till frikort på både psykvård och medicin när deras tills nu fredade komfortzoner rasar som berlinmuren en gång gjorde.

   Gilla

 • Trynbald

  Socialdemokraterna kan inte vara säkra på att få något inflytande över FN. Det gör det hela till ett syniskt lotteri där det svenska folket är insatsen till nitlotten.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det skylls hit och det skylls dit!

  Den enda som är ansvarig för massinvällningen till Sverigeistan är den svenske landsförrädaren som har röstat för att vi alla skall tvingas betala för att bli utrotade!

  INGEN ANNAN!

  Snälla, försök förstå det! Det kan inte vara så svårt!

  Rösta för invällning och sen försöka skylla på någon annan, Man får fanimej nypa sig i armen!

  Om vi hade bestämt vid valet 2014, att nu får det vara nog. Från och med nu är det bara riktiga flyktingar som kan få tillfälliga uppehållstillstånd.

  Hade då FN infört sanktioner mot Sverige, eller vad menas?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Försökskanin.
  Tack för det.
  Plågsamma djurförsök.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: