Muhammad Placerade Bomben

Bilal Mohammad, var den som placerade ut dödliga bomben som dödade 20 0ch skadade 130 personer i  Thailands huvudstad Bankok den sjuttonde augusti.

muhammad

Bilal Mohammad, med ”uppvaktande poliser

BangkokPost

FjärranÖsternredaktören undrar: Är det inte nåt tveksamt – otidsenligt med en ”religion” som av dess utövare gärna kallas de ”fredliga och humana” men vars utövare dagligen utför de mest barbariska mord.

5 thoughts on “Muhammad Placerade Bomben

    • Muhammad borde lämnas över till de anhöriga till offren….! Man kan inte utmäta lämpliga straff på en sådan här mördare, de anhöriga får lida hela livet. Det borde statueras exempel!!! Varje familj som mist en anhörig skulle få en dag var med Muhammed. En smutsig cell bör han förvaras i och dag 1) en familj får slå en hammare och krossa Muhammeds högra hand! Efter 24 timmar, dag 2) Familj nummer två får krossa vänster hand med en hammare eller yxa…..3) Läkare ser till att han lever, allt filmas och läggs ut på nätet….Som sista man kommer jag, jag får 30 sekunder med Muhammed….Efter 30 sekunder kan man bränna Muhammads kropp med griskött och kasta resterna….DESSA SKA FÖRBJUDAS ”MUSLIMSK” ELLER ANNAN NORMAL BEGRAVNING!

  1. De följer koranen och sharia muslimerna där de står sida upp och sida ner att de ska döda alla icke-muslimer! Islam är en totalitär ideologi som vill upprätta en diktatur/kalifat med hot och trakasserier + terrorism dvs mord på icke-muslimer. De kan inte skilja på rätt och fel….De kan inte skilja på gott och ont….De kan inte skilja på att handla etiskt eller oetiskt….De är mänsklighetens värsta ogräs men till skillnad mot Sverige så har Thailand en polis som agerar när någon kastar sten på dem eller mördar oskyldiga.

KommenteraAvbryt svar