Fler ensamkommande än hela förra året och statsministerns presskonferens

INVANDRING. Under september månad kom lika många ensamkommande barn till Malmö som under hela förra året. Det fick Malmö stad att i veckan gå in i krisläge 2.

Statsministern håller presskonferens:

  • 8899 människor har sökt asyl de senaste dagarna. Sverige förbereder sig för ”en krissituation”
  • Statsministern tackar alla som hjälper till.
  • Mottagningen kommer att kosta pengar, säger Löfven. Regeringen återkommer till finansiering i samband med Migrationsverkets nya prognos. (Han vet men törs inte prata om hur stora kostnaderna är)
  • Regeringen följer utvecklingen ”timme för timme”.
  • Nu kan det bli aktuellt med tillfälliga bonden i form av tält, enligt regeringen. Boendestandarden för flyktingarna sänks, säger Löfven.
  • Polisen ökar den inre utlänningskontrollen, upprepar statsministern. ”Migrationen måste ske i ordnade former”
  • ”Vi måste enas om gemensamma lösningar”, säger statsministern om vad som händer i EU. Sverige stödjer så kallade hot spots.
  • ”Det kommer i Sverige att vara en mycket stor ansträngning, för alla inblandade”, säger Löfven. Han säger att Sverige nu är mitt uppe i en av de största humanitära insatserna i Sveriges historia.
  • Nu tar Åsa Regnér – barnminister – över.

-Pettersson ger upp, inte ett ord om att minska asylinvandringen från statsministern. Han har fortfarande inte fattat…

VAR ÄR KONSEKVENSANALYSEN som jag måste lämna in när jag bygger ett skithus på landet men regeringen slipper när det förstör vårt land?

OCH VARFÖR I HELVETE SKA SVERIGE FÖRBEREDA SIG FÖR EN KRISSITUATION NU NÄR DET BORDE HA VARIT GJORT FÖR MÅNGA ÅR SEDAN?

49 thoughts on “Fler ensamkommande än hela förra året och statsministerns presskonferens

  1. Svetsartomten är en plattnäst IDIOT men detta är beställt av 87:an….! DETTA ÄR VANSINNE ATT INTE STOPPA DENNA INVASIONSARME AV UNGA MÄN BESTÅEENDE AV DYSFUNKTIONELLA MUSLIMER!! FÖRHOPPNINGSVIS KAN DEN SKROTADE DÖ LEDA TILL NYVAL!!!

  2. Är så glad över att denna bloggen finns!!!Tack till Petterssons blogg!!!!Här får man ventilera sin ilska och frustration 👍Sååååå skönt!!!!Man törs ju knappt säga högt vad man tycker!!!Man blir stämplad som rasist direkt! Jag är RIKTIGT orolig och rädd för framtiden i detta landet!!Jag tänker också på mina barns framtid!Vi har öppna gränser så terrorister kan låtsas vara några ”stackars” flyktingar.Vem vet vad som kommer hända framöver???? Och sen Sveriges ekonomin!!!Våran välfärd!!!Det är alldeles för många här i landet som är så naiva och blåögda!!!! Vad skall hända för att de skall vakna upp ur ”vi skall rädda hela världen” dvalan????? 😈😈😈

    • ”Arg kvinna!”

      Du är inte ensam om att vara rädd. Troligen är vi VÄLDIGT MÅNGA
      som är rädda.
      Jag är också glad att få uttrycka mig på den här fantastiska bloggen.
      Tack Pettersson!
      Jag stödjer min rädsla på att vi importetar hjärntvättade människor som har som sin livsuppgift att leva efter koranen/islam, vilket innebär att de ska ta över världen; ”inte delar av den utom hela”
      (taget ur koranen)

      Sorgligt nog förstår många av våra unga att deras framtid är hotad.
      Jag har exempel på nära håll.
      Lika sorgligt nog vaknar många upp till en verklighet för sent.

      Det finns en liten tröst; Petterssons blogg, som noga följs av många, kanske alla statliga myndigheter.
      Vi kan bara hoppas att dessa människor har tillräckligt hög
      intelligens att anamma verklighetens närvaro och den nära framtidens utveckling.

      Som en liten upplysning vill jag ge dig ett citat ur ”lagboken för muslimer”, koranen:

      ”Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

      Ställ dig frågan efter att ha läst detta: ”Vilka muslimer är muslimer?”

      En muslim har alltså som sin livsuppgift att döda mig/dig!
      Vill vi ha en muslim i vår närhet?

      Jag är rädd! — för muslimer!

  3. Varför talas det hela tiden om asylsökande när man skall tala om hur många som kommer till Sverige. Dessa utgör väl inte ens hälften av alla som kommer.

  4. Det märkliga är att Europa och då främst Sverige är dom
    som har ansvar för dessa horder av turister? Regeringen
    är så jävla feg att dom inte vågar nämna dom rika oljeländerna
    som ligger nästgårds, inte ett krav inte en tanke att dessa som
    dels har både plats och råd att försörja mångdubbelt fler än
    som tar sig till Europa, men lyfter inte ett finger för att hjälpa
    dessa, som dessutom lyder under samma vidriga religion.
    Det är ungefär som om Sverige och dom Europeiska länderna
    startat alla dom krig som förekommer i Mellanöstern, vilket
    vi inte har, men tycks vara dom enda som ska sopa upp
    problemen efter folk som krigat 1500 år!

  5. Steffe orerar i Aftonbladet om ingångna avtal! ”De ska hållas, ett handslag är ett handslag”! Steffe som är van vid förhandlingar och avtal, vet mycket väl att ingångna avtal sällan överlever längre tidsperiod än den tid där alla parter känner sig som vinnare. Avtal hålls aldrig ”in absurdum”! Steffe vet mycket väl att avtal är till för att brytas om det gynnar den egna saken!

    Visserligen kan ett avtalsbrott innebära att kostnader uppkommer om avtalet är av ekonomisk art och någon av parterna lider skada framförallt ekonomiskskada! Steffe vet också att riskbedömning alltid genomförs innan ingångna avtal bryts. Om kostnaden för avtalsbrottet överstiger vinsten vid avtalsbrottet är det självklart att avtalet får löpa vidare.

    När det gäller DÖ-nicke överenskommelsen är den enda vinnaren hittills ärSteffe och hans kompisar i MP och V! Alliansen, de enskilda partierna i alliansen och stora delar av väljarkåren är de stora förlorarna!

    Steffe är väl den största avtals och löftesbrytaren, hur många vallöften har han inte brutit? Fast det spelar kanske ingen roll, Steffe och hans kompisar traskar vidare i ullstrumporna och ser sig inte om och bryr sig absolut inte om vad som tidigare utlovats! Steffe har hittills aldrig lyckats ta fram en konsekvensanalys som är värd namnet konsekvensanalys!

    En stilla undran! Hur har avtalsparterna reglerat den händelse att DÖ-nicke överenskommelsen ska avslutas i förtid?

    Antagligen finns ingen avvecklingsklausul! Mycket dåligt avtalsarbete föreligger, normalt är väl avvecklingsklausulen något som behandlas först, i ett förberedande arbete innan ett avtal tas fram och undertecknas av parterna!

    • Du glömde den allra största vinnaren på detta vansinne, nämligen SD. Tack vare deta idiotiska DÖ. har SD vunnit många sköna röster och därför hoppas jag att det håller något år till, då har inte dom andra nån chans i valet 2018. Då får vi 60%

  6. Fördelen med tältläger är att ”vår” hotellstandard sprider sig till äventyrarna i Tyskland,där sådana förekommer i hundratals..
    Nu skall bara informeras om den kalla vinter som väntar ! Kanske gör dessa lyckosökare sig då inte mödan,att promenera till Absurdistan ?
    Skulle f.ö. vara intressant med en undersökning vad betr.”de papperslösa och andra illegalas” verkliga antal.Och framför allt hur många som tror,att detta i praktiken kommer att genomföras !

  7. Jag jobbar 100% i mitt yrke…Jag har fött 3 barn ,som jag har uppfostrat med att man skall RÄTT för sig! 3 blivande SKATTEBETALARE! !!!! Har varit ensamstående i flera år utan att bidrag!!!Sen då se oftast män i moderna poppiga kläder…och några kvinnor med en massa ungar gå och dra överallt i affärer mm.Mina barn har inte haft såna ”poppiga” kläder!!! Där går de o bara får det ena bidraget efter det andra!!!!De skrattar åt oss!!De FÅR pengar!!!De FÅR en bostad!!!!Möjligen så går männen till SFI….och han kan gå om o om igen…..för då FÅR han fortfarande bidrag!!!!Kvinnan….hon är HEMMA i bostaden!Där städar hon o gör mat o föder barn!!!Och så får de ÄNNU mera bidrag! !!!För det är bara 1 i familjen som är ute på……jobb…..NEJ SFI var det ja!!Här i Sverige (för oss Svenskar alltså) så måste oftast BÅDA i familjen jobba för att det skall gå ihop!!!! Visst finns det de som gör rätt för sig.Både kvinnor o män av utländsk härkomst! !!MEN nu skall vi öka på antalet bidragstagare!!! Med några 100000!!!!Jajemän!!! Vem skall då betala???Jo,de är ju VI som faktiskt jobbar och betalar skatt!!!! En svenne med kroniska sjukdomar eller t.o.m CANCER skall ut och jobba!!!!Då står de minsann med piskan!!! Men dessa STACKARS FLYKTINGAR (????) De har ju för fan pengar många utav de!!! De kan VÄLJA vart i europa de vill åka till!!!! De kan VÄLJA vart i Sverige de vill stanna!!!! De skall vi ge allt vi kan ge till….och lite till!!! O alla dessa idiotiska SVENSKAR som har en gloria på skallen!!! Ååååå vi skall rädda hela världen vi!!! Vi tar hit människor med en helt annan uppfostran!!En helt annan kvinnosyn!!! Vi tjejer /kvinnor som går o visar hud på ben o armar…VI ÄR HOROR i deras ögon!!!!Tänk på det ni som har döttrar!!!! Nej,fy fan för allt detta skit som har blivit och öppna gränser!!!! Politikerna är landsförrädare hela bunten!!!! JAG VILL INTE ÖPPNA MITT HJÄRTA!!!! JAG VILL INTE VARA MED ATT BETALA!!!! JAG ANSER ATT MAN BÄTTRE KAN HJÄLPA MÄNNISKOR I NÖD PÅ PLATS!!!!!! 😈😈😈😈😈

    • Jag lider med dig! Var ensamstående mamma också ett tag med grabbarna. Min ekonomi har inte kommit på fötter riktigt ännu, och med dagens politik är jag dömd till fattigdom tills jag dör.

  8. Skicka araberna till tältlägret i Saudiarabien det enorma lägret står ju tomt. Denna gigantiska bluff är politiskt självmord. Att inte dom runt Löfven lyfter av honom han ser ju inte kry ut, karlen är ju helt……

  9. När polisen rev tältlägret med illegala palestinier i Malmö så var vänsterpartisten och riksdagsmannen Daniel Sestrajcic på plats och protesterade. I dag påstår Löfven att de som inte fått asyl ska omedelbart utvisas. Det kommer inte att ske när vi vet att det är Vänsterpartiet och media som de facto styr.

  10. Han tackade alla som hjälper till? Även de som verkligen hjälper till d.v.s. de i Sverige som arbetar och betalar världens högsta skatter? Ni kan vara lugna för att fler skattehöjningar kommer! MP och framförallt V är på direkt om det handlar om att höja skatter. Alliansfjantarna har ju DÖ som bakbinder dem så – högre skatter är vad som kommer!

    • Jag vill här och nu passa på att framföra ett stort tack till alla er som INTE ställer upp på 7-klöverns idiotpolitik. TACK AV HELA MITT HJÄRTA. GRUNE

  11. En sak är säker, den här tomten som springer omkring och kallar sig för statsminister är den värsta idiot som någonsin funnits på jorden. Ta den djävulen och lås in honom i en maddraserad cell och kasta bort nyckeln.

  12. ”Skatten skall inte höjas….än” Det är väl inte billigt att hysa in flyktingarna här och där!!De skall ha mat och tak över huvudet och sen har vissa av de mage att klaga på mat mm!!!Skolgång och lägenheter som skall betalas med bidrag!!Barnbidrag och bostads bidrag och sen skall de gå på SFI och får ett bidrag och möbler och kläder måste de ju få!! Lärare måste anställas (var det inte lärarbrist nu??) Mm mm !!!Allt skall de få GRATIS!!!Men vi skall öppna våra hem och hjärtan!!!Jag har själv inte haft råd att gå till tandläkaren på flera år!!!Men DE minsann skall få det GRATIS!!! Vilka jäklar kostnader hela detta jäkla kalaset kommer att kosta för oss svenska skattebetalare!!!!!Är sååååå vansinnigt förbannad! !!!! 😈😈😈😈😈

  13. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Let it snow, let it snow, let it snow… rent o skärt snömos… de kommer väl inte erkänna fiaskot innan allt verkligen är över. Sedan säger de säkert att ”vi ville så väl” el motsv. Suck.

  14. STEFAN LÖFVEN med fler har snart förbrukat rätten att regera o bo i sverige den mentala statusen på dessa borde ligga på den nivå då det betyder vård fy fan …….

  15. De verkar vara helt tagna på sängen av strömmen av invällare som kommer hit. Har man under lång tid marknadsfört Sverige och sagt att alla är välkomna, så borde detta inte vara någon överraskning för de som har en gnutta sunt förnuft kvar. Tycker man att detta är en katastrof så borde man nog även börja planera för anhöriginvandringen som följer, minst en miljon till kan vi nog räkna med. Dags att inse fakta nu……..

  16. Så det var som jag trodde det var sista spiken i kistan på moder Svea undrar vilken jävla planet dårarna kommer ifrån.
    Pengarna är slut bostäderna är slut men för fan fortsätt
    pumpa in parasiter.

  17. Årets parodi är denna presskonferens!
    Det är Miljöpartiet som styr. Fridolin svävar i den högre atmosfären!
    Insatser i skolan – vilken planet lever denna man i!
    Den fege Löfven är så makthungrig att han sitter kvar till varje pris!
    Sverige i raketfart mot stupet!

  18. Angående inre utlänningskontroller så är det många i Finland som undrar varför polisen bara står och tittar på på Stockholms centrals perrong medan de illegala invandrarna stiger ombord på tåget till Luleå. De skulle ha all möjlighet att arrestera dessa personer som helt uppenbart bryter mot lagen, men ändå står de bara bredvid och ler (medan organisationen Muslim Aid bjuder de illegala invandrarna på bananer).

KommenteraAvbryt svar