Nytt rekord i partiskhet av svenska hatmedia?

HATMEDIA. Kanske är det svenskt rekord i enfald av de media som påstår sig vara för mångfald. Presstöd är ett ekonomiskt bidrag från staten till tidningar, främst dagspress. Syftet med presstödet är att främja mångfald och konkurrens inom dagspressen.

De flesta redaktioner tar gärna emot skattebetalarnas pengar trots att de leker följa John och bara kopierar bara vänsterextrema TT skriver. De har slutat tänka självständigt.

Här är en beskrivning av vad som hände: I torsdags kväll gick en familj i gränderna i gamla staden i Jerusalem för att be vid klagomuren. Där väntade en ung arabisk man på dem, han högg först pappan i familjen med kniv, sedan mamman och till sist deras lille son. En rabbin som kom springande för att hjälpa dem knivhöggs också och sköts sedan med pistol. Fadern och rabbinen dödades. Mamman och den lille pojken blev svårt sårade men överlevde. Hela den fruktansvärda händelsen hamnade i en övervakningskamera och filmen visar hur beslutsam och brutal terroristen var, och han stoppades först när han blev skjuten av polisen.

I svenska hatmedia blev rubriken ”Palestinier skjuten till döds”

Detta är ett upprörande, omotiverad och förvrängd beskrivning av verkligheten som kom till Sverige genom Reuters och sedan förvanskades av TT.

Ett fåtal av dessa medier har tagit bort eller ändrat artikeln  bort det. En del ändrade till ”Palestinier förbjudna i gamla Jerusalem efter attackerna” detta enbart för att framställa Israel i dålig dager.

Dagens Nyheter: De har båda titlarna. Den nya titeln i utländska nyheter och gamla där de nyhetslistan i kort format.

HÄR kan ni läsa om TT:s ägare och styrelse så kanske ni förstår mer om varför de ser ut som nedan. Tänk på att de nedan bara är några få av alla enfaldiga ahtmedier vi har i landet. Fast när jag tänker efter är det inget rekord, bara ett av många liknande propagandadrev. Läs HÄR om skillnad på finska och svenska media…

4 / 9

 

14 thoughts on “Nytt rekord i partiskhet av svenska hatmedia?

  1. Jag är ett stort stort fan av petterssonsblogg.se och friatider.se och friatider.se sköter sig fint men Pettersson & co, läs vad som skrivs och rätta texten från alla extrema skrivfel tack. Enda svar jag får då jag försöker sprida sidan vidare är att rasisten inte ens kan stava. Det slutas läsa vid stavfel och det innefattar enligt egen uppfattning ca 65% av inläggen.

    Vill avsluta med att tacka för en jävligt bra sak ni gör dock! Snart vänder det

    • Kalle:
      Vilka bloggar i landet kan sträcka på ryggen,och visa upp en klanderfri svenska i skrift ? Ge oss gärna några exempel på de absolut korrekta,så kanske Petterssons läsare kan bli än bättre.

  2. Tycker inte hatmedia är ett bra namn, det säger inget och är bara en efterapning av mainstreammedias dumheter. Nej jag skulle vilja kalla mainstreammedia för statskontrollerad media. Alla inser nog faran med en statsapparat som använder sig av media för att styra människor att tycka som staten.

  3. Så sjukt. Vägrar läsa statshatmedia numera
    Utländska tidningar nätet verkar vara enda alternativet
    Plus våra egna siter som rapporterar om verkligheten

  4. Vi behöver ett nytt parti i Sverige som på ett adekvat sätt kan föra fram det SVT och hatmedia TOTALVÄGRAR att föra fram!
    SD får bli det man lägger rösten på, jag hade lagt den på Svenskarnas Parti om de hade haft en chans att komma in i riksdagen. Dock måste de ta avstånd från nazismen.
    Jag tror det behövs någonting nytt i svensk politik som för fram frågor på en hög intellektuell nivå, jag är frågande varför det inte finns. Jag tror de som skulle kunna är rädda och litet fega, de måste ta steget. VÄNSTERNAZISTER sätter agendan på allt i Sverige och styr och ställer och vill att Sverige ska vara en humanitär STORMAKT och vi vet vad det är för någonting.
    SVERIGE är på väg mot undergång och 87:an gräver sin egen grav….Allt släpps in i landet utan kontroll och ska försörjas med lånade pengar, jag tycker det är för jävligt.
    LA MÄRKE TILL ATT SVT RAPPORTERADE OM EN STENKASTANDE PAKESTINER SOM BLEV SKJUTEN MEN ATT SVT INTE NÄMNER DET SOM TAS UPP I ARTIKELN OCH DET ÄR SKRÄMMANDE….Många fall av judar som blir mördade av dem med ”den fredliga och humana” halshuggarideologin men detta tar inte SVT och hatmedia upp.
    Det är bara på denna blogg man kan läsa om detta, riktigt SKRÄMMANDE….

  5. Syftet med presstödet är inte att främja mångfald och konkurans.
    Syftet är att staten styr pressen för om dom inte skriver vad
    staten önskar dras presstödet in.

KommenteraAvbryt svar