Hycklarpartiet Moderaterna

Idag stod Anna Kinberg Batra och Ulf Kristersson på en presskonferens och deklarerade att den skenande kostnaden för Sveriges asylpolitiken kan tränga undan vården, skolan och omsorgen.

Ni är för sent ute Batra och Kristersson. Det är den redan på väg att göra och grunden lade ni själva genom er f.d. partiledare. Minns ni ”Öppna era hjärtan”?

Varför röstade jag en gång på det där partiet?

Källa: HD

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

12 thoughts on “Hycklarpartiet Moderaterna

  1. Jag skäms som f-n över att jag som förstagångsväljare röstade på dem 1991. ALDRIG gjort om något liknande misstag på den punkten!

  2. Hur blir ”intelligenta” människor rena idioterna….Otroligt! 7klövern har tagit sig vatten över huvudet,
    Det finns bara SD om det inte bildas ett nytt alternativ med en hårdför ledning och hög intellektuell nivå. Det är bara en dröm, det får bli SD.
    SD måste förankra massinvandringsmotståndet bland det starka stöd de har inom LO kollektivet.
    VÄNSTERNAZISTERNA måste tryckas tillbaka!

  3. Men hur dåligt samvete har jag som följde min ”traditon” och röstade S…? Jag var skeptisk men trodde ändå på Lövén eftersom han kom från ”folket” och jag trodde att han skulle värna landet och folket. Ack, hur fel jag hade och jag grämer mig att jag inte fattade. Det var DÖ som öppnade mina ögon!

  4. Idag började EUs kvotflyktingar från sydeuropa fördelas. Gissa vilket land som stod längst fram i kön och fick den klapp de önskat sig – 6000 eritreaner ?? Jo, Sverige då klart.

  5. Flyktingkostnaden tränger ut välfärden säger moderaterna. Det var ju det som var själva vitsen med Reinfeldtdoktrinen. Allt tillkom för att förstöra socialdemokraternas uppbyggda välfärd. Nu har dom fått maximal hjälp av Löfven och anhang. Hur socialdemokraterna kan fortsätta är väl mera än självdestruktivt.

  6. Samma här – jag röstade också på dem en gång i tiden men det kommer aldrig mer att hända. Som tur är röstade jag inte på dem i det senaste valet d.v.s. innan de skulle grundlura sina väljare genom att ingå DÖ. Helt ärligt så är Anna Kinberg Batra och Tomas Tobé riktiga sänken för (M). Med dessa som frontpersoner vinner de inga nya väljare.

KommenteraAvbryt svar