Hejdå Sverige! Nu går det åt helvete, över 2000 asylsökande på en dag

2015-10-01_1831

23 thoughts on “Hejdå Sverige! Nu går det åt helvete, över 2000 asylsökande på en dag

  1. Att regeringen kör med skygglappar och inte ser att bristningsgränsen är nådd för länge sedan är jäkligt skrämmande och dom ska vara folkvalda fast det är väl som vanligt dom märker ingenting inte ens när vi står i ett fullskaligt inbördeskrig.
    Nånting otäckt kommer hända inom snar framtid och jag tycker synd om dom svenskar som har små barn som ska växa upp med dessa parasiter.som invaderar vårat land i form av flyktingar när det istället är en invasion av kravmaskiner som väller in över gränsen med regeringens självgoda min

  2. Nu får det fan vara nog. Om politikerna inte tar sitt ansvar måste vi SVENSKAR göra det. Jag vill inte att mina barn ska behöva växa upp under islam. Kom igen nu, vi måste göra nåt NU !!!

  3. Man får väl se sig om i världen om det finns något land som inte har 3 miljoner analfabeter som man kan fly till.
    Man får bli politisk flykting från ett land som saknar politik, nämligen Sverige.

  4. När det politiska korrekta etablissemanget får smaka på helvetet och börjar att klaga…..ja då är det jag som som ska fråga de………………….”är du rasist din jävel” !

  5. 2000 / dag => tempo 700 000 asylanter/år. Ett helt nytt Stockholm. På ett enda år. Var ska de bo? Vatten. Avlopp. El. Vägar. Skolor. Sjukvård. ????

  6. 87:an har beställt detta tillsammans med den grovt kriminella sju klövern. Svenska folket är inte vårda ett enda dugg i sju klöverns ögon. Personligen hoppas jag att Sisis sätter upp samtliga i sju klöverns huvud på stolpar längs gator o torg i Sverige, för dessa så grovt kriminella är inte värda ett enda dugg för oss Svenskar. Bort med dessa sjukt grovt kriminella Landsförrädare = alla sätt är idag tillåtet att göra för att stoppa de sju klöverns grova kriminella Landsförrädare mot oss Svenskar.

  7. Hatmedieäcklen med statstelivisionen som största sverigesänkare. Folkhatarna i regeringskansliet som skiter i alla som inte kommer från mellanöstern, Afrika eller Afghanistan.

    • Vi tar ansvar för Sverige, Jo pyttsan. Regeringen vill ta ansvar för hela världen UTOM för Sverige det är sanningen,

  8. Sen sitter de dumma jävla dilettanterna i Kungliga Hufvudstaden och försöker slå i det Svenska Folket att de har allt under kontroll. Vilken jävla fars!

    • För att klara 1300 nya invånare/dag i Stockholm så behövs det byggas 1259 st ”nyponet” höghus med 145 lgh för att klara deras boende i vår huvudstad !

    • framforallt borde forradrik ruinfeldt bidra med sin egen gillestuga. han bar storre ansvar for denna demogratiska katastrof an nagon annan

Kommentera