19 thoughts on “Arnstad

 1. Svaret på frågan är tyvärr att alltför många, oroväckande många och därtill inflytelserika personer tycker som Arnstad – det är just det som är problemet.

 2. Henrik Arnstad, han lever i sin egna lilla bubbla.

  Fast de som tar den mannen på allvar. Lever i en värre bubbla.

 3. Ha, ha, att inte förstå sakfrågan och inte skilja på begrepp är inte meriterande. Du gjorde bara åter igen bort dig och framstod rent ut sagt som en jubelidiot

 4. Hinduer är mörka, men de klagar sällan om rasism, jag har varit i Danmark,ute på landet,och olika arbetsplatser dessutom så är jag brun,brun ögd, har mörkt rakt hår och har alldrig blivit behandlad illa av vita blåögda människor, visst finns det konstiga människor som överdriver, men att stämpla vilken människa som helst som rasist och faschist då har man kapat och våldagit ordet rejält.

 5. 1. Vi är inte rasister.
  2. Vi går inte bananas.
  3. Det går inte dåligt för oss.
  4. Vi är inte sura.
  5. Det enda du smulade sönder var folks förtroende för dig.

 6. Men ser han inte ut som att vara lillebror till Löfven? Likadant fyrkantigt ansikte, likadana tomma ögon, likadan streckad mun som att dölja att lösgarnityren blev glömd hemma i all hast?
  Och till sist, samma repeterande av idiotiska “åsikter” utan verklighetsanknytning om och om igen. Hela tiden!

 7. Hela raddan av godhetsknarkare twittrar så man tror att det är troll som twittrar. Fast å andra sidan ser vi samma beteende hos södercurlade barn som förväntar sig stående ovationer för varje medioker insats.

 8. Smulade sönder? Hahaha karln har ju blivit utskrattad både i Sverige och Danmark för sitt löjeväckande beteende. Snacka om att han har noll självinsikt och mängder av självgodhet.

  • Och danskarnas bild av svenskarna fick ännu en mycket kraftig törn. Allvaligt talat, karln är inte vid sina sunda vätskor.

Kommentera