Asylsökande vägrade lämna bussen, tog sedan in på hotell

INVANDRING. Drygt dussinet asylsökanden vägrade lämna bussen när de anlände till sitt tillfälliga boende i Undrom inatt. Polis kallades till platsen.

Det handlar om runt 15 flyktingar som inatt kom med buss till Bettans konferenscenter i Undrom. När bussen anlände vägrade de lämna bussen. Polis kallades till platsen och först efter några timmar hade bussen tömts.

De flesta spenderade sedan natten på Bettans konferenscenter medan fyra asylsökanden ordnade eget boende på hotell i Sollefteå.

-Pettersson noterar att det är fint folk som ordnar eget boende på hotell…

SR

 

27 thoughts on “Asylsökande vägrade lämna bussen, tog sedan in på hotell

 1. Flyktingar???? Flyr från det fasansfulla kriget brukar det
  låta när snyft TV drar stora snyftvalsen, jävla skitstövlar
  säger jag, bortskämda arroganta lyxlirare som stjäler både
  både kraft och kapital från verkliga fattiga, som inte har någon
  möjlighet att ändra på sin situation. Men så blir
  det när ett idiotland sänder ut signaler om att man är en
  humanitär stormakt!

 2. Det är LANDSFÖRRÄDERI att tillåta detta mörsardrägg invadera Sverige!! Avgå din skit !!
  Avgå svetsarn!!

 3. Troligen har alla läst på i den ingående och omfattande
  “flyktbeskrivningen”, http://www.w2eu.info (welcome to europe).
  Där finns ju informationen på fyra språk.
  Gå in och läs! > Det är en mycket obehaglig upplevelse.

  Jag är rädd! — för vad som ska hända oss!

 4. Första gången jag såg detta var när en “flykting” som kommit med sin familj till Lesbos klagade över att alla fina hotell var upptagna av turister. Han var ju beredd att betala för en svit till sin familj.
  Andra gången vid ungerska gränsen när de ville ta taxi till Tyskland.
  Det är kapitalstarka “flyktingar” som kommer.

  Såg att i Hälsingland hade man en lååång lista över nödbostäder för de nya invällarna. Sen dyker det upp allt fler bussockuperare som klagar på standarden i Högfors-lägenheterna eller på konferenscentret i Undrom.

  Deras landsmän som kommit tidigare har tydligen berättat om att de har rätt till all-inclusive på slott och herresäten så nu duger inget annat.

  Lille Morgan kommer att få problem……

 5. Många tar sig hela vägen från Mellanöstern – genom land till land – upp till Norden – som Sverige och Finland – är det slutet på vandringen eller kommer många resa vidare till Ryssland?

 6. Inte konstigt om flyktingar har gott ställt, det kan man ju ha även om man flyr från krig. De flesta som når Sverige är ganska välbeställda eftersom dom haft råd med resan.
  Det pinsamma är alla välmenande svenskar som skänker kläder och gosedjur till dessa penningstinna flyktingar. Samtidigt låter dessa “snälla” svenskar riktigt nödställda och svältande människor svälta. Att hjälpa människor som verkligen behöver ger ju inga rubriker. Ingen som klappar en på axeln och säger hur extremt god man är, då kan det tydligen kvitta.

  • Rent teoretiskt kan de flyende ha en sammantaget större förmögenhet än de som nu skänker pengar. Det vet vi inte. Men folk skänker pengar. Trots att vi redan ger via skattsedeln. Trots att regeringen snedvrider resurserna de fått svenska folkets förtroende att fördela till nödställda.
   Vore intressant att se vilka det är som tjänar mest på denna gränslösa invandring. Varför vaktar inte vi våra gränser?
   Varför tror politiker att människor som inte talar samma språk ska kunna känna samhörighet? Säg att alla svensktalande drar till Australien eller valbart annat land. Kvar blir grupper av människor som talar några hundratal olika språk. De kör taxi och räknar till tio. Statsfinanserna i botten pga allt gått åt till invandring. Så dör står de med lånen landet tvingats ta för att ta emot dem. Vem ska betala nu då när inga kommuner kan räkna med att få påfyllning frånvaro kommuner eftersom de inte finns längre.
   Politikerna borde fråga sig om de tror att utvandring är bra för Sverige. För det är vad det kommer att leda till?

 7. Har idag besökt stadens köpcenter som ligger i södra norrland.
  Min upplevelse var spännande och provocerande på samma gång.
  I sportaffären kom en familj med arabisk etnicitet i senaste modekläder liksom deras tre barn. Familjen eskorterades av svensk kvinna sannolikt Migverkets tjänsteman.
  De utstrålade allt annat än ”stackars flyktingar” med attribut som flashiga klockor, armband och modejeans. Såkallade nyanlända som nu fick assistans till integrering i välfärdssamhället.
  Kanske hade de kommit med flyget igår kväll.
  Strax senare till nästa butik, Rusta där flera grupper av sannolikt somaliskt ursprung handlade
  möbler och inredningsdetaljer till deras förmodade gratis lägenheter.
  Och vid entrédörren står fattig svensken som öppnat sina hjärtan och plånböcker och vänder
  på sina mynt för att konstatera att de nog inte har råd.
  På senaste året har bilden förändrats mycket fort och då ska vi veta att det är 3 år till nästa
  riksdagsval. Åkte hem med en mycket obehaglig känsla av oro över hur detta kommer sluta.

 8. Jag förstår inte varför busschaffören inte vänder bussen och kör till närmaste flygplats och sätter dom på första bästa plan ut ur landet.

 9. Som sagt det är inte flyktingar som kommer det är en invasion av parasiter som vill ha hela världen muslimsk.

 10. Nu ny snyftartikel från TT vars reporter pressar och pressar ministrar och körkortsansvariga… men ack. Flyktingar måste ta om körkorten i Sverige….

  “Körkort är ofta en förutsättning för jobb. Men den som kommer från ett land utanför Europa måste sätta sig i skolbänken igen för att få köra på svenska vägar.”

  “Anna Johansson, infrastrukturminister (S), förklarar att Sveriges höga krav på trafiksäkerhet gör vi inte kan byta ut utländska körkort mot svenska rakt av.

  — Det är bra att det är på det sättet, säger hon.

  Några genvägar är inte aktuella. Att det blir svårare att få jobb är inte unikt för just nyanlända, säger hon, det är också många ungdomar som inte tar körkort.

  — Vi har ingen speciell politik för just nyanlända. De flesta jobb kräver inte heller körkort, säger hon.”

  • OJ kan det ställas krav på nyanlända också! Jag trodde de kunde ta sitt befintliga körkort och lägga sig i gräddfilen direkt.

 11. Hur har de pengar till det? Ofattbart! Flyr från krig och påstådd missär men det duger inte att bo på anvisad plats. Konstig att SR iaf rapporterar om det. Sådant här brukar ju PKcensuren effektivt rensa bort.

  • I undre världen finns det alltid pengar.Även IS lär stå för event. kostnader till sina utsända trogna…

Kommentera