16 thoughts on “Media ljuger konsekvent om flyktingar

  1. granskning Sverige är en Finne i baken på Media , ynkligt att
    dom måste lägga på luren när Svaren tagit slut, men det kan
    inte sägas nog att Svensk Media tycks bara består av ynkryggar!

  2. Att lägga på luren, är tydligen medias ”säkraste” försvar, för sin opinionsledande journalistik.

    Mycket bra frågeställning av Johan på GS.

  3. pinsamt att de bara lägger på i örat på, men det var väl ett tydligt svar det också. Många ifrågasätter varför folk kommer hit om det är flyktingar eller lycksökare osv. Faktum är att de mest behövande av hjälp tar sig aldrig till Europa. Det är bara Utan de är de som har möjlighet själv eller genom släkt å vänner som får en finansierad resa till Europa.

    invandringsfrågan är ju bara en av många saker som är totalt åt helvete i Svea riket. Man behöver aldrig ta personligt ansvar för något här ( av de ansvariga , på kommunalnivå eller regeringsnivå oxå) det blir som det blir

    Det sorgliga i sammanhanget är att alla verkar förstå att något måste görs och att så här kan det inte fortsätta, men det händer inget. det handlar inte ju inte om att öppna sitt hjärta. tyvärr så lär verkligheten hinnan ikapp innan det händer något.
    för er som har varit i Brixton, England vet vad som väntar:/

  4. Signalerna som sänds ut från svensk politik och massmedia, ger Sverige de ”flyktingar” som landet förtjänar., tyvärr.

    • Tråkigt att vi inte kan uppfylla deras drömmar till 100 %…Väl att det finns talesbaaarn bland dem,som kan förklara var det fordras förbättringar !

    • Det var de här stackarna som ockuperade bussen när de kom från Märsta till Fredriksberg. De säger att de har 1,5 km att gå och klagade initialt över att de måste åka taxi till sjukhuset. En annan man sa att om de skulle bo så ödsligt så borde de ha ett sjukhus, supermarket m m i anslutning. Välkommen till Sverige! Många här i Norrland har över 20 mil till sjukhuset och får betala resan själva – även när det är snö.

  5. Men då har vi ju inte en endaste jävla flykting i Sverige? Eftersom de ”flyr” genom massor utav länder för att komma till just… Sverige. Intressant. Att de inte längre juridiskt sett skall räknas som flyktingar då, det har jag inte tänkt på innan.

    Men att de är ekonomiska lyxpatrask som vill leva sunt och klaga på allt och alla här i Sverige, det har vi vetat sedan länge.

  6. Med andra ord är de på flykt fram tills när de kommer till Sverige…helt otroligt.

    Media likt Vänstern kör 100% känslor i sina argument, ”alla människor” – skrattade gott åt den!

  7. Ett tips:
    Webbplats, w2eu.info

    Det ger en klar bild av varför alla ”flyr” till Europa.
    Det förklarar också varför alla ”flyktingar” vet exakt vart de ska, hur de ska ta sig dit, vad de ska säga till alla myndigheter, vilka blanketter de ska begära för att få sjukvård och hur de ska fylla i den, m.m.
    En handbok i hur islam ska göra kalifat av hela Europa.

    Jag är rädd!

  8. Bra jobbat GS!
    Fortsätt dra ner byxorna på dem, man riktigt hör hur det blir syntax error i deras hjärntvättade PK-skallar!

Kommentera