Därför kommer nästan bara män


Dala-Demokraten har kartlagt orsakerna till att Sverige är målet för så många arabiska män.

Besvikelsen hos många arabiska män är givetvis stor när de anländer till Sverige och märker att det inte alls är som i propagandabladen som florerar i sociala medier. Vilka är då orsakerna till att arabiska män väljer just Sverige? Jo, dessa…

3

2

1

Detta är vad flyktingsmugglare och annat löst folk utlovar om asylsökande arabiska män betalar tiotusentals kronor. Detta plus lögnerna om att de svenska arbetsgivarna skriker efter att årligen få in tiotusentals nyanlända på arbetsmarknaden, samt den icke så solklara lögnen om att det är lättare att få uppehållstillstånd i Sverige än i något annat land och att man snabbare kan förenas med familjen.

Källa: Dala-Demokraten

Jag säger inte att det är så, men finns det skäl till att ett stort antal asylsökande vägrar kliva av bussar när de inser att det inte står någon fin villa och väntar på dem? Finns det skäl till att många asylsökande begår brott under asylprocessen när de förstår att ersättningen från skattebetalarna inte är den utlovade? Finns det också skäl till ganska många asylsökande män är delaktiga i våldtäkter och att det beror på att våra vackra och söta tjejer inte släpper till lika lätt som det står på arabiska i sociala medier?


17 responses to “Därför kommer nästan bara män

 • Nisse

  Såg på DD tidningen från Fredriksberg Där står en sk flyktning och klagar på allt skolan var inte bra för långt till affären dåligt med varm vatten mm man undrar just om dom verkligen är flyktingar.Vilka jävla krav man ställer att man inte stannade kvar i Syrien.När det är så eländigt i Fredriksberg…

  Gilla

 • volse

  Angående Debatt på Svt1. Danmark-Sverige 6-2!
  Mycket kredit till public service för denna ”engångstripp”! En normalbegåvad väljare torde erkänna att de danske har kommit ljusår längre beträffande demokrati, insikter och samhällsdebatt. Per Svensson och Henrik Arnstad serverade förväntade pajaskonster så man skäms. Jonas Sjöstedt förtjänar dock viss respekt men ack så vilsen! Paula Bieler klarade sig utmärkt!
  Märk väl att det endast var en enda person som talade om rasism ungefär vart tredje ord. Antagligen är han en mycket bra valarbetare för SD men ärligt talat vill jag radera skiten för gott. Han e ju tamejfan som en död robot med inprogramerade svar!

  Gilla

 • age

  Det Danskarna uttryckte var det som jag bygger min skräck för muslimerna + att de ente vågade ta med att islamska kalifatet innebär att vi kommer att dödas en efter en. (troligen den där stjärnan, arnstad också)

  När muslimerna blir nog många behövs inte längre någon rösträtt!!!!

  Jag är rädd!!!

  Gilla

  • Luntan

   age!
   Det finns oftast en koppling mellan en persons Rädsla och Hat. Är det några som skall dödas så är det de (till att börja med) som i sin kortsiktiga egennytta(?) driver eländet. Därefter kan saneringen av övriga kriminella grupper ta sin början. Att bara fegt & oavbrutet backa löser ingenting! Döden kommer till oss alla. Att leva ett liv som slav är inget liv! I krig gäller bara en(1) lag: Döda eller dö! Sagt av Finlands största man genom tiderna, Carl Gustav Emil Mannerheim.

   Så vad väntar ni på Rikssvenskar?! En ny ÖB för Sverige har nyligen blivit utnämnd. Varför kräver inte alla ni som en gång fick göra er värnpliktsutbildning att Sverige sätts i undantagstillstånd samt att ni får ut era vapen? Har någon berättat för er – som jämförelse – att Buffertstaten Finland har haft fyra(4) krig under 1900.talet? Och som ni ser finns Finland kvar!
   Undrar jag en Finlandssvensk, född exakt 1 v. innan Helsingfors utsattes för ca 2000 terrorbombningar 6-26 februari 1944, – vilket man aldrig vill berätta i era Rikssvenska massmedia!
   Lär er, och agera!

   Gilla

   • aos

    På tal om Mannerheim som absolut var en stor man
    Hur fan tänkte finnarna när de gjorde en film om honom
    Där de lät en kolsvart Kenyan spela Mannerheim
    En Kenyan som hette ”Telly Savalas” minns inte efternamnet
    Skådisen som spelade Kojak hette så
    Men iochförsig finns det folk som heter ”typewriter” mm i Afrika
    Man kan bara klia sig i skallen och undra hur det står till

    Gilla

 • Gahoo

  Att det finns sådana korkade människor som går på detta, frågan är om dessa människor har en aning om vart dom är?
  Vem fan vill hjälpa korkade människor som går på en sådan lockelse😂..bara att vända hem igen grabbar!
  Är det dessa, som PK håller varmt om hjärtat?!
  Vilka förvuxna barn!

  Gilla

 • Joy

  Våldtäkt handlar snarare om makt än sexuell lust, anser jag som gammelfeminist.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Håller med till viss del. Makt – och kicken av att se kvinnors rädsla. Jag tror att kvinnans skräck är en turn-on för många män. Vet du om dessa gullefjun till gruppvåldtäktsmän är berusade vid övergreppen?

   Lust i form av ”wood” (som vi diskret säger på engelska) blir ofta en kompassnål som vilddjuret använder för att hitta sitt byte.

   Gilla

 • Gahoo

  😂😂😂😂😂

  Gilla

 • Synonymen

  DÅREN arnstad sa under debatten till Mikael Jalving att han har araber att tacka för de ”arabiska” siffror han använder varje dag.

  Den enda siffra idioten arnstad har användning för är en NOLLA (0)

  Arabiska siffror kommer från Indien och inget annat.

  Varför i helvete släpps den fullblodsidioten in i debatter överhuvudtaget?

  Gilla

  • Synonymen

   Tillägg:

   Mikael Jalving pratade om den muslimska pesten som sprider sig i Europa. Att då blanda in ”arabiska siffror” som tillkom i Indien ca 400 f Kr är helt sanslöst.

   Vad har det med muslimer att göra? Pesten islam bröt ut 1000 år senare och INGET med dåren arnstads siffror att skaffa.

   Börjar man räkna ”muslimska” landvinningar från och med ca: 800 e kr har vi användning av arnstads siffra.

   NOLL!

   Gilla

   • farbror br

    Arnstad betedde sig som en psykopat.det enda han kunde säga var ”rasism”

    Gilla

   • Mary Agnes

    Men hallå, Doktor Arslestad är ju HISTORIKER….. och publicerad sådan till och med. Tänk att ifrågasätta en lärd man, skäms på sig.

    Gilla

 • angelicaplacet

  Det tror jag inte är huvudsyftet – det är det islamska kalifatet.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Sannolikhet = 100,00%

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: