Container med ”flyktinghjälp” var full med tusentals vapen och ammunition


INVANDRARVÅLD. Grekiska kustbevakningen på Kreta har från en båt med arabisk besättning beslagtagit containers med ”humanitär hjälp” till de muslimska och afrikanska ”flyktingarna”. Den ”humanitära” hjälpen innehöll tusentals vapen, ammunition och cigaretter.

Båten som skeppade containern hade uteslutande syrisk och egyptisk besättning. Hela besättningen är arresterade och väntar på åtal och rättegång. I en annan container hittades mängder med cigaretter. Mer än 5 000 vapen och mängder med ammunition är beslagtaget hittills.

-Pettersson antar att det blivit livat om de muslimska IS-terroristerna som redan finns i Europa kommit över vapnen, men rejält livat kommer det att bli ändå. Förr eller senare, det har 87:an beställt…

Renegate Tribune


32 responses to “Container med ”flyktinghjälp” var full med tusentals vapen och ammunition

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: