Har någon sett Kristina?


2015-09-14_1626

EFTERLYSNING. Har någon sett 25-åriga Kristina (Stina) Wilsmark som är försvunnen sedan den 8 september? Hon sågs senast vid Nobelvägen i Malmö. Kristina är 160 cm lång och väger ca 55 kg. Vid försvinnandet var Kristina klädd i en mörk tröja, sjal och flip-flop skor . Hon har långt cendréfärgat hår, som oftast är uppsatt i knut. Kristina har en tatuering mellan skulderbladen upp i nacken som ser ut som en indisk gud. Hon bär ofta solglasögon, typ pilotmodell.

Hon har sydvästskånsk dialekt och vi gör allt vi kan för att få ut ordet om detta. Om ni skulle vilja nämna detta på bloggen skulle vi vara mycket tacksamma! Vill inte tänka på prejudicerande fall av försvinnanden men förhoppningsvis kan vi få tillbaka henne oskadd.

Har du sett Kristina eller har du information som kan leda till att hon återfinns, ring polisen på 114 14. Ha en god ton i era kommentarer och tänk på att bemöta andra som ni själva vill bli bemötta.

Från Facebook Missing People


20 responses to “Har någon sett Kristina?

 • Anna

  Blir otroligt ledsen när jag läser alla dumma kommentarer(alla e förstås ej dumma)..Jag är Släkting till christina. Alla förhastade slutsatser som dras här. Christina finns inte mer och jag önskar för dem anhörigas skull att tänka på vad ni skriver. Vila i frid fina christina♡

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Troligen ytterligare ett offer för det mångkriminella Sverige….våldtagen och mördad. Ett annat alternativ är olyckshändelse under alkohol eller drogpåverkan, vi får se.
  Det är så det ser ut i dagens Sverige, beställt av 87:an.

  Gilla

 • Mr Q

  Albin:
  Det var en välgärning att Pettersson spärrade er…Försök på Ali´s blogg
  Islamskinfo.se…Tror han behöver en sådan som dig,eftersom ingen besökt honom på snart ett år !

  Gilla

 • Ahmed

  Jag bor i denna märkliga stad! Jag bara hoppas att tjejen är oskadd.

  Gilla

 • TRIDENT

  …och så spårade tråden ur.

  Är det så dj…la svårt att hålla en anständig ton?

  Just nu vet ingen något – så ge f..n i att skriva skit – förlåt uttrycket!

  Varje raketforskare som vräker ur sig smörja förstör för de som försöker vara seriösa, dessutom får pk-etablissemanget vatten på sin kvarn angående vad de kallar ”hatsidor”.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Trident – Det kallas ”yttrandefrihet”.
   Jag kan tycka att många kommentarer är smaklösa, och säkert har en flitig kommenterare som jag sagt nåt olämpligt…. MEN

   Att som ”Nisse” tro att det är sannolikt att någon ”invandrare” från det kraftigt invandrardominerade Nobelområdet i Malme som rövat bort tösabiten, är en fri spekulation som var och en får yttra i ett FRITT samhälle. Det gör den inte sann. Det gör den inte hatisk. ”Nisse” anser att de inte är ”genuina svenskar”. Det är hans rättighet att anse detta.

   Folk får för faan tycka och tro vad de vill. Eller är samhället inte fritt? Begreppet ”hets mot folkgrupp” är något som staten infört för att tysta en obekväm opinion.

   Jag svarar aldrig på kommentarer jag inte håller med om. Det är taskigt och helt onödigt, Folk har olika åsikter. Och de har rätt att yttra dem. Även om de sårar. Det är säkert många som tycker jag är en jävla bitch som borde hålla till någon annan stans. Och det är var och ens rättighet att tycka och säga det.

   Självcensuren här hos Pettersson är ganska bra – och Pettersson utför hjältedåd varje dag genom att ha bloggen öppen.

   Gilla

  • Mr Q

   Till en ”anständig ton”,hör väl knappast svordomar in,eller ?

   Gilla

   • Mary Agnes

    Då har vi olika uppfattning.
    Sorry, men jag är foul-mouth, det är min upbringing som har falerat… att krydda språket med diverse tre-bokstavs-ord har inget med ”god ton” att göra. ”God ton” är att respektera andra och deras åsikter, och deras rätt att säga sitt. De som inte tål mitt rättframma från-hjärtat ofiltrerade språk får helt fucking blunda när mitt namn syns i kommentatorsfältet.

    För att travestera en jävligt viktig person i mitt liv… ”i mitt hus finns många boningar”. Och jag tycker om alla människor som är ärliga och hårt arbetande, oavsett hudfärg, Gudstro eller sexuella preferenser. Du, Mr Q, och jag, vi umgås som civiliserade människor här hos Pettersson, delar en virtuell fredagsöl. Om mitt ordval inte alltid är i linje med din manual för ”god ton”, så ber jag om ursäkt. Men det finns ingen fucking chans i världen att i min ålder (60+) och livsinställning ändra sig..

    Gilla

   • Mr Q

    Nja nu var förstås inte min kommentar riktad till dig Frau Mary.
    Den avsåg den som tillrättavisade oss ! 🙂

    Gilla

 • Mary Agnes

  Arma malmetös. Man ber till Gud.
  Kanske har hon stuckit av med fri vilja, men i flip-flops?

  Gilla

 • Nisse

  Varför inte kolla bland invandrare det är där finns nog förkaringen titta bara bakåt vilka är det som voldtar, misshandlar rånar mördar bedrägerier Ja inte fan är det genuina Svenskar………….

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   Nisse….sant, exempelvis i Norge är 100% av våldtäktsmännen muslimer.
   I det här fallet vet vi inte än, kan också vara en olyckshändelse.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: