Ännu en blatte gripen misstänkt för dubbelvåldtäkten i Strängnäs


INVANDRARVÅLD. Ytterligare en man har gripits misstänkt för inblandning i en dubbelvåldtäkt i Strängnäs i augusti. Det är en 37-årig man som nu anhållits som skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, skriver Eskilstunakuriren.  Sedan tidigare sitter en 31-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.
Det var i slutet av augusti som en kvinna anmälde att hon blivit våldtagen två gånger samma kväll.

 • Ahmed Mohammed Elal, 37, är den senaste gripne
 • Jumaa Alhammadi, 31, är den som häktats tidigare

Ingen av herrarna finns registrerade på Ratsit eller Upplysning.se och det tyder på att de är gäster på Bert Karlsson asylhotell Mälarblick, det var i området utanför som våldtäkterna begicks. 31-årige Alhammadi sökte asyl endast tio dagar innan våldtäkten så han jobbade snabbt.

-Pettersson undrar om inte regeringarna i Mena-länderna passar på att tömma fängelserna och ge internerna en klapp på axel, du är fri åk till Sverige…

TIDIGARE 2015-09-11. Asylsökande begärs häktad för dubbelvåldtäkten i Strängnäs

En man i 30-årsåldern har begärts häktat vid Eskilstuna Tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt i Strängnäs och för sexuellt ofredande på restaurang Harrys. Det var natten mellan lördagen och söndagen den 22-23 augusti som en kvinna polisanmälde att hon blivit våldtagen, två gånger, efter ett krogbesök på Harrys i Strängnäs. Våldtäkterna ska ha ägt rum vid Svenska Hem Arena efter att kvinnan hade gått över Torsteröbron.

Vid det första tillfället ska en man ha våldtagit henne. När hon efter detta lyckades fly, ska ytterligare en man ha våldtagit henne – samtidigt som en annan man då höll fast hennes armar.
Polisen har efter händelserna satt in en extra stor styrka på 13 personer som arbetat enbart med denna våldtäktsutredning. Man har berättat att man kartlagt händelserna i Strängnäs minutiöst både tidigare den aktuella lördagskvällen och natten mot söndagen när våldtäkterna ägde rum. Mängder av vittnen har hörts, mobiltelefontrafiken har granskats och nyligen fattade man beslut om att män i Strängnäs skulle dna-topsas för att man skulle komma närmare ett gripande.

-Pettersson ser på Flashback att den misstänkte heter Jumaa Alhammadi och en sökning på Ratsist och Upplyning.se resulterar inte i någon träff. Det betyder sannolikt att mannen bor på ett asylboende i närheten och att hans kumpaner också gör det…

TIDIGARE 2015-08-24. Kvinna våldtogs två gånger av olika män

Under natten till söndag våldtogs en kvinna två gånger av olika män i närheten av Tosteröbron i Strängnäs enligt Strängnäspolisen. 

Våldtäkterna skedde utomhus inom loppet av en timme, först på en plats som kvinnan flydde på sedan ytterligare en gång av andra gärningsmän.

-Pettersson ser att Eskilstuna-Kuriren skriver gärningsmän i pluralis, alltså gruppvåldtäkt, och funderar på om det kan ha något samband med att i närheten av Tosteröbron finns två asylboenden. Båda drivs av Bert Karlssons Jokarjo AB.

Vissa kanske säger att det är fördomar men jag vill hellre kalla det erfarenhet och så länge polisen inte kommer med ett bättre signalement så får erfarenheten gälla…

strängnäs_tosteröbron


12 responses to “Ännu en blatte gripen misstänkt för dubbelvåldtäkten i Strängnäs

 • Rikard

  Dessa tjejer brukar oftast vara prostituerade! 2 ggr samma kväll? Varför nämner Petterson inte ”offrets” historik? Varför nämns inte vem tjejen är? Som jag ser det är majoroteten tjejer skökor vilket betyder att de väljer anmäla underklassen medan den som betalar kommer undan anmälan. Att MÖ killarna har en säregen sexualitet är en annan femma

  Gilla

 • statarungen

  Googlade på ordet ”blatte” på Wikipedia där sista menigen var
  ”Ordet har ibland felaktigt associerats till bladneger, som emellertid i svenska språket är ett äldre humoristiskt uttryck för journalist”.
  Det låter ju rasistiskt, stackars journalister.

  Gilla

 • Kommendanten

  Kastrera fanskapen och utvisa de ofördröjligen till den jävla håla de kommer ifrån.

  Äckliga jävlar!!!

  Gilla

 • SKYLL DIG SJÄLV - OM DU RÖSTADE FEL

  Men lilla vännen, gruppvåldtagen av araber, det var ju förskräckligt, men vi måste ändå ställa frågan: VEM RÖSTADE DU PÅ???!

  Gilla

 • Synonymen

  Enligt Fria Tider har dessa muslimska våldtäktsmän endast befunnit sig i VÅRT land i 10 dagar.

  10 DAGAR!

  Beväpna er.

  Gilla

 • Nisse

  Naturligt vis så blundar 7klövern i vanlig ordning när det gäller muslimer..Hur många kvinnor skall få sitt liv förstörda ?

  Gilla

 • Synonymen

  Muslimerna är 31 och 37 år.

  Sannolikt ensamkommande muslimska våldtäktsmän.

  Muslimska halvapor är en annan benämning på dessa vidriga muslimska monster.

  Hata era politiker!

  Gilla

  • Mr Q

   Möjligen två av de försvunna baaarnen ?

   Gilla

  • jgarn

   Det är inte mina politiker, de är mina svurna fienden.

   Gilla

   • Svensk lösen

    Jgarn, kanske du ägnar dig åt jakt? Jag slutade på 80-talet men funderar nu på att väcka liv i min gamla ‘Huskie*. Det kan ju aldrig vara fel att friska upp gamla kunskaper i vapenhantering om man skulle få lust att börja jaga igen!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: