Stäng

Nu ska jag skrämma upp er govänner……..

Från Eva-Maries Facebook

Om du mot förmodan fortfarande tror att ditt land villkorslöst ställer upp på dig då du är i nöd och behöver hjälp, tror du fel. Om du ännu känner dig invaggad i en trygghet om att dina genom åren inbetalda skattepengar skapat ett socialt skyddsnät för dig och de dina då måste du nu inse det faktum att våra beslutsfattare sätter andra länders medborgare i första rummet.

Nu ska ni få en berättelse från dagens verklighet. I dagarna har vi alla sett eller läst om de flyktingar som från Pakistan, Afghanistan, Syrien och länder i Afrika tagit sig genom land efter land för att som slutdestination anlända till centralen i Malmö. Sedan några dagar är asylanterna i Malmö, de kom med tåg och Sverige gör omprioriteringar.

En vän till mig blev för några dagar sedan sjuk, istället för att friskna till blev han på några dagar sämre och sämre, det är nu som han känner att han inte har lika värde. Min vän har inte lika värde som kanske alldeles friska asylsökande från Mellanöstern, Asien och Afrika. Min vän bor i Skurup men den ambulans som de nyss förärats med som en trygghet för kommuninvånarna finner han stå stand by för att vara behjälplig åt flyktingarna som befinner sig på Malmö C. Det blev Ystads räddningstjänst som fick hämta min vän, de räddade hans liv.

Nu ska ni inte tro att endast Skurups ambulans ska till Malmö, Svedala och Trelleborg får även de vara solidariska mot de som kommer, och då kan var och en av er förstå att detta är allmänt och inte en isolerad händelse. Svensken är inte lika värd som andra kanske alldeles friska medborgare från andra länder. Det känns som om måttet är rågat, ska vi behöva dö när den politiska eliten felprioriterar?

Vid pennan, Eva-Marie Olsson. Malmö

6 reaktioner på “Nu ska jag skrämma upp er govänner……..

 1. För att få någonsomhelst hjälp från Sverige så måst du konvertera till islam och byta namn, då får du allt gratis och före alla svenskar.
  Du går före både i bostadskön och hos arbetsförmedlingen liksom hos läkare och tandläkare och det är de svenska skattebetalarna som betalar.

 2. Texten är bra och det går som en röd tråd genom Vänsterpartiet och Socialdemokraternas m.fl politik att prioritera andra länders medborgare, Sveriges befolkning existerar inte, kan inte diskrimineras, vi finns inte, i lagen om ”hets mot folkgrupp” gäller den bara andra länders medborgare. DET SOM KOMMER PÅ 10-20 ÅR SIKT ÄR SKRÄMMANDE, MUSLIMER KOMMER ATT DOMINERA OCH INFÖRA KORANEN OCH SHARILAGARNA SOM LAG OCH GRUNDLAG, PRECIS SOM I SAIDI ARABIA….
  OM NÅGRA ÅR KOMMER GIGANTISKA EKONOMISKA SMÄLLAR OCH DEN MUSLIMSKA GRUPPEN I SVERIGE KOMMER ATT STÄLLA TILL MED VÅLDSAMMA SCENER FÖR ATT DE SKA PRIORITERAS.
  SVERIGE FINNS INTE SOM VI KÄNNER DET IDAG OM 20 ÅR, DÅ ÄR VI I MINIRIOTET.

 3. Folkutbytet pågår för fullt. Vi kunde för några år sedan lite lätt skämta om detsamma, det är allvar nu.
  Det är inte så många år sedan som vi fortfarande hade hopp om att rädda vårt land åt våra barn och barnbarn.

 4. Vansinnespolitiken kommer att slå tillbaka på alla som bor i Sverige. Tyvärr kommer de svagaste lida mest.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: