Stäng

Annie Lööf har blivit mamma

Centerledaren Annie Lööf har blivit mamma.

Jag sänder henne och maken ett ärligt menat grattis.

Dock undrar jag om Annie Lööf vet vilket Sverige hennes lilla dotter kommer att växa upp i? Ärligt talat tror jag inte det, men jag hoppas av hela mitt hjärta att Annies dotter och andra små barn i dagens Sverige får uppleva samma stabila och trygga Sverige som vi vuxit upp i. Jag hoppas att mina magkänslor har fel, men de har spått rätt många gånger under mina år.

7 reaktioner på “Annie Lööf har blivit mamma

  1. Heidi Mund finns på Youtube, en hjälte, EN KRISTEN HJÄLTE som menar att det är hädelse att en imam får skrika ”allahua akbar” i en kyrka….Hon förklara detta bra på youtube….
    Vi är alla människor, man eller kvinna, – det finns bra och dåliga män och kvinnor…HEIDI MUND är en riktigt bra kvinna som bekämpar islam i Tyskland!
    Annie Löf välkomnar muslimer, ja, det får gärna komma miljoner har hon sagt, det är landsförräderi!
    En sådan individ existerar inte i min värld!

  2. Jaha det var väl roligt för henne. Det har nog fötts många barn idag f.ö. så hennes unge är inte märkvärdigare än någon annans.

  3. Hennes dotter kommer att leva skyddat, hon får det säkert bra. Det är hennes jämnåriga som vi kan sörja i förväg, de vars föräldrar som inte har råd att leva i skyddade enklaver. Arma barn dock, med en mamma som har tomtar, förlåt, massinvandrare på loftet, bokstavligt talat alltså.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: