Stäng

Förstår de verkligen vidden

Tveklöst har regeringen tappat greppet om asylkaoset och nu tvingas vi åse hur svensk välfärd och landet vi lever i förändras på ett sätt som ingen kunnat ana ens i sin värsta mardröm.

Tro mig. Det kaos vi ser idag är bara början.

Nu görs undantag efter undantag i de regelverk som gjort Sverige till ett tryggt och säkert land. Vi ser privatpersoner som smugglar in araber i landet. Vi läser om SJ som plötsligt tillåter människor att resa billigare än de ska. Vi läser om invandrare som chartrar flygplan som ska hämta ännu fler flyktingar från Mellanöstern. Vi läser hur flygbranschen vill att EU:s transportöransvar ska upphävas så att människor utan identiteter ska kunna flyga från Turkiet och hit. Vi läser hur krav ställs på att nyanlända ska få jobb till lägre lön och förmodligen bidrag som täcker resten osv. osv. Ingen jävel vet vilka som släpps in i landet och ingen verkar längre bry sig.

Varje åtgärd som gynnar de nyanlända, oavsett om de är verkliga flyktingar, lycksökare eller terrorister, kommer att locka hit ännu fler. Detta naiva land som leds av inkompetenta idioter är på väg mot sin undergång. Vi har som sagt bara sett början och redan finns flera miljoner människor i Turkiet, Libyen och andra länder kring Medelhavet som bara väntar på att ta sig till Sverige och långt nere i Afrika och bland bergen i Asien finns ytterligare miljoner som just nu planerar sin flytt till detta arma land.

Det ser mörkt ut, väldigt mörkt ut och våra politiker bara lallar om att vi måste för vår framtida välfärd och media driver en renodlad propaganda av sällan skådat slag.

Det ser mörkt ut för Sverige, väldigt mörkt.

9 reaktioner på “Förstår de verkligen vidden

 1. Läs på Eponerat om ”humanitär hjälp till flyktingarna som grekiska kustbevakningen la vantarna på. Containrarna var fulla av vapen och ammunition.

 2. Till slut kommer man helt enkelt inte att ha några pengar kvar för invandrarnas socialstöd och bostäder, och tvingas göra massiva nedskärningar på andra håll i statsbudgeten och beslagta privata människors egendom för att ha råd med dem. En sorts krigsekonomi alltså, med det undantaget att pengarna inte går till försvaret utan till välfärdsturister.

  När man kommer till det här skedet så kommer det givetvis att medföra en massiv ökning av SD:s gallupstöd (förmodligen en så massiv att de flesta opinionsinstitut lägger ned verksamheten för att inte bidra till SD:s framgångar), men det är knappast ännu heller slutet. Ett statsmaskineri likt det som finns i Sverige är förvånansvärt tåligt för allehanda krissituationer.

  När man har hunnit till år 2018 och om/när det då ordnas val i Sverige så blir det förstås slut på fortsatta galenskaper då SD får egen majoritet i riksdagen. Men frågan är att till vilken grad kan de skador som åsamkats landet framför allt under de mest galna åren repareras i efterhand?

  1. Det kommer att bli ett mycket svår situation för Sverige med galna motsättningar, vänsternazister som startar upplopp och islamister som kommer att hota samhället med mord och terrorattacker av sällan skådat slag.
   DEMOKRATIN är inte något värd i framtiden, Sverige måste lägga om kurs om det kan ske utan mycket alvarliga omstörtande aktiviteter och våldsamheter återstår att se. Vi får räkna med ganska omfattande upplopp….MEN DET ÄR BÄTTRE DET OCH STOPPA ISLAMISERINGEN I TID! Islam är en sekt och ska förbjudas, bidragsturisternas skickas ut.
   HÅRDA LAGAR MÅSTE INFÖRAS BL.A. MOT IS FÖRBRYTARE I SVERIGE! Mycket hårda tag måste till om vi ska slippa bli en muslimsk diktatur i framtiden.
   Sverige ska INTE fortsätta folkutbytet, det måste stoppas!

 3. PK-politikerna känner sig så jävla duktiga och nöjda med sig själva av att stå i rampljuset. I sin inbillande godhets-iver har man kasta bort hela landets framtid. Övriga länder i väst undrar om man förlorat all sans och vett i Sverige medans invällarna från MENA gladeligen plundrar Svensk välfärd skrattandes åt att idiot-svenskarna betalar jizya av egen fri vilja.

 4. Detta kan bara sluta på ett sätt. Så som vi kände vårt land och dess värderingar finns inte längre. Det har blivit utom all kontroll det spelar ingen roll vad Löfven säger. Alla medlöpare kommer att ångra sig då det är försent. Man känner bara en stor sorg och uppgivenhet. Att aldrig se sitt misstag och sätta ner foten och se över problemen utan köra rätt in i väggen med godhetsfloskelflaggan i topp.

 5. Det har gått så långt så dom varken törs eller ens kan stoppa massinvandringen!
  Som en springande kvinna i höga klackar som måste öka farten hela tiden för att inte ramla, brakar moder Svea vidare och dråsar obönhörligt i backen inom kort!
  Janne

 6. Demografiska skäl.

  Hur svårt kan det vara? I stället för att dra hit en massa skit kunde sverige ingått avtal med länder som kan hjälpa oss med den omsorg vi behöver oavsett vilken åldersgrupp det handlar om. Avtala om en rätt att få vård av äldre ombesörja.

  Vem har kläckt idiotidén?

 7. När den slutgiltiga kollapsen/vändningen kommer undrar nog många. Jag tror att vi först måste ha ett större terrordåd med många döda. Gärna på Södermalm så inga oskyldiga drabbas.

  Eller så begriper politikerna att om detta fortsätter kommer SD att tvinga fram ett nyval på grund av det massiva opinionstrycket som kommer av alla opinionsundersökning som visar på SD över 30-35%

  Jag hoppas att vi inte kommer att få se ett SD på 51%

  För då har Sverige slutligen kollapsat och är bortom räddning!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: