Lite om Kontrapunkt i Malmö


INVANDRING. Från Kontrapunkts Facebooksida: Vi har nu ställt om hela organisationen för att på bästa sätt kunna hantera situationen som har uppstått i Malmö. Det är självklart att vi ska göra det. Tyvärr innebär detta att vår övriga kontinuerliga verksamhet, inklusive arrangemang, kommer att påverkas av detta ett litet tag. Det kan komma att gå ut över vår förmåga att betala lokalkostnader och samt de andra kostnader som det nuvarande arbetet innebär.

Det blir inte så mycket kultur just nu, men det blir en väldig massa politik! Fortsätt gärna sätta in pengar för att stödja kampen!

Om folkbildning: Nästan all verksamhet bedrivs redan idag i form av studiecirklar i samarbete med ABF Malmö. Framöver kommer vi även att ordna föreläsningar, samtal, diskussioner, debatter, kurser, workshops och även längre utbildningar.

-Pettersson noterar att här har vi ännu en dold kostnad för invandring. Människor som utger sig för att syssla med utbildning som till stor del finansieras med skattemedel ägnar sig åt helt andra saker…

2015-09-10_1934 2015-09-10_1928 2015-09-10_1927


3 responses to “Lite om Kontrapunkt i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: