Är ni mörkrädda?

Jag vet inte om ni tillhör de som söker en stadig hand eller kryper ihop med en kudde framför ögonen när hemskheter visas på film? Verkligheten kan vara nog så skrämmande.

Pettersson berättade i ett tidigare inlägg att de asylströmmar som redan anländer och anlänt Europa, bara är början på något som kommer att bli än värre.

Det är ansedda The Wall Street Journal (en av världens största affärstidningar) som informerar om att miljontals människor från länder i Afrika och Mellanöstern nu ser sin chans att ta sig till Europa när ryktet om Europas generositet sprides världen över via Facebook och andra sociala medier.

Dagens Industri kunde igår berätta om hur flyktingsmugglare hjälper till i allt högre grad och hur de tjänar allt fler miljoner på sin verksamhet. I artikeln kan visa läsa  att NOA (f.d. Rikskrim) uppger att 90 procent av alla asylsökande i Sverige kommit hit via flyktingsmugglare. Flyktingsmugglare som övergett drog- och cigarrettsmuggling för denna mer lönsamma bransch.

Thoralf Alfsson skriver på sin blogg att välinformerade källor gör gällande att allt fler unga män från den irakiska shia-milisen ”Mahdi-armén” lämnar landet för att ta sig till Sverige. Drygt 1 miljon irakier sägs ha lämnat landet med sikte mot främst Sverige, en stor del av dessa från olika milisgrupper. Från andra länder som Pakistan, Libyen, Marocko, Nigeria och Afghanistan ses också allt fler unga män med bakgrund i olika milis- och terrorgrupper söka sig mot Sverige.

Förra veckan kunde vi läsa om Frontex (EU:s gränsskydd) varnade för att ekonomiska flyktingar från Nordafrika och Mellanöstern hittat en marknad i Turkiet för falska syriska pass, som tar dem vidare in i Europa.

Samtidigt visar en undersökning att det florerar mängder av arabiskspråkiga guider på Internet där flyktingar och lycksökare informeras om fakta som gör det enklare att få asyl. Man berättar exakt vad man ska säga till myndigheterna, vad man inte ska säga, hur man ska bete sig, hur man inte ska bete sig etc.

Vi läser också om kravaller, vandalism, misshandelsfall och asylsökande som vägrar rätta sig efter regler.

I veckan tvingades vi också läsa det som många redan varnat för. IS har smugglat in 4 000 krigare till Europa, gömda bland riktiga flyktingar. De tänker inte hjälpa till med uppbyggnaden av vår välfärd eller ta jobb inom vården.

I Sverige väljer politiker och journalister att kasta ur sig epitet som rasister till oss som är genuint oroliga, media har en pågående jättekampanj för att förmå oss att öppna våra armar för hundratusentals araber, de vänsterorienterade intressegrupperna hänger ut kritiska röster och vid järnvägsstationerna står medborgare med skyltar om ”Refugees welcome”, leksaker och bullar.

Samtidigt som media propagerar, politiker inför ännu generösare regler och enklare vägar och medborgare står med öppna armar och tårar i ögonen, så pågår en verklighet som är direkt skrämmande och olycksbådande.

Om Sverige som öppen demokrati ens existerar om tio år, är det ett land som nog inte många vill leva i och minst av allt de riktiga flyktingar som flyr allt det som nu är på väg att fängsla landet i ett järngrepp.

Verkligheten är ibland bra mycket mer skrämmande än Hollywood-skräckisar där man kan blunda eller stänga av när det blir för hemskt.

Fy fan!

 

16 thoughts on “Är ni mörkrädda?

  1. Jag läste på utländska sajter och skrev att man från Ungern sagt att endast 38% var syrier. Sen läste jag på Avpixlat att det var 37 %. Då undrade jag naturligtvis varifrån alla kommer. Nu kommer de från bl a Albanien, Rumänien, Bulgarien, Irak, Pakistan, Afghanistan, Bangladesh, Myanmar (Burma) Jemen.

    Sverige har verkligen lyckats nå ut med sin signalpolitik. Samtidigt skriver en flykting som kom till Grytan på nyårsnatten att han är grymt besviken på Sverige. Han hade varit in till Östersund och sökt jobb men inte fått något.
    Han menade att Sverige inte skulle säga att de är en human stat när vi inte har bra bostäder och jobb till de som betalt dyra pengar för att komma hit.

    • Samt Bangladesh, en verklig skräck tillsammans med Pakistan , vi är ILLA ute som ett land, ett SVERIGE.

  2. Lugn, det här fixar Löftén. Han är van vid att förhandla. Om inte han klarar av det, är det nog bara Mona Sahlin som kan rädda oss.

  3. Det du skriver låter för hemskt för att våga tro att det är sant, men tyvärr är man en av de få i sverige som fortfarande har ett sunt förnuft, och mitt sunda förnuft säger mig att det du säger är sant. Inbördeskriget i Sverige stundan verkligen nu. Jag trodde detta låg 20 år fram i tiden, men det ligger nog bara 20 månader framåt.

  4. Att leda ett land och en nation är en svår uppgift! Och att värna om sina landsmäns behov och krav i en demokrati en ännu större ansträngning : det är nästan en omöjlighet!
    Jag anser att demokratierna har dött ut eller är på god väg att göra det!!
    Det bästa för vårt land och dess arbetande folk vore om politikerna -åtminstone några av de med kvarvarande ryggrad-erkänna sig besegrade och ge plats åt en diktator! Då skulle vi alla som känner sig förvirrade idag, lever med ständiga rädslor och ångestattacker inför en mörk och otydlig framtid veta som gäller och vems fiende eller vän är och kunna göra ett val: stanna i Sverige och anpassa sig i den nya diktaturen eller söka politisk asyl i ….låt säga Ryssland eller Jamaica!
    ” diktatur” utmålas alltid (åtminstone i Sverige) som något ont och totalt oönskat! En ” diktatur” kan vara bra och önskvärd då det råder anarki och kaos i ett land. Och jag kan påstå att Sverige är på väg i en anarkiskt tillstånd. Vi behöver en ledare och vi behöver det NU!

  5. Jag är inte mörkrädd utan totalt vettskrämd över detta som komma skall, så till den graden att jag numera alltid har min machete med mig innanför jackan ovanpå skyddsvästen.
    …Denna massinvandring kommer sluta illa
    …riktigt illa.

  6. Det var ju en socialdemokratisk minister som uttalade sig nyligen om att dom varit naiva. Vart tog den klarsynen vägen?

  7. Ja sju klövern vill helst att alla Svenskar lämnar Sverige. Våra valda Landsförrädare och grovt kriminella nummer ett genom alla århundraden.

    • Danmark kanske släpper till Grönland åt oss när klimatförändringen gjort ön mer och mer beboelig?

Kommentera