SD borde få visa vad de har för politik


INVANDRING. När Stefan Löfven under morgondagen samlar sina partiledarkollegor, exklusive Jimmie Åkesson, på Rosenbad står en fråga på agendan: flyktingkrisen. Även SD-ledare borde dock ha blivit inbjuden, säger Centerpartiets EU-parlamentariker Fredrick Federley till Expressen.

2015-09-09_1827

Han menar att partiet gynnas av att man aldrig tvingas spela ut egna konkreta förslag.
– Det är dags att det där partiet visar vad man har för politik. Och då bör man också få sitta med vid bordet och få lägga fram sina förslag. Nu gör vi samma sak som när de kom in i riksdagen, och det är helt fel, säger Federley.

-Pettersson tycker det är självklart, många påstår att Sverigedemokraterna inte vill förhandla eller kompromissa men ingen vet eftersom ingen frågat…


18 responses to “SD borde få visa vad de har för politik

 • Two Different Shoes On

  Nu tycker jag att framförallt att Karlsson har visat vad SD står för.
  Han framstår mer och mer som en diktator i miniformat. Hur länge har han inte kämpat emot sitt eget ungdomsförbund?
  Inget ungdomsförbund går i moderpartiets ledband, varför då SDU?
  SD är det enda alternativet i dagens Sverige, därför är det djupt tragiskt att de kan se demokratin. Bedrövligt rent ut sagt.
  Som jag sa, SD har min röst, men Karlsson halkar av den.
  #NoKarlsson

  Gilla

  • Two Different Shoes On

   ”inte kan se demokratin” ska det stå, naturligtvis.
   Sedan ett ”att” för mycket.
   Dags att gå till sängs.

   Gilla

 • JB

  JB
  Atollen Skämmig från Iranien är en slags planekonom, han gillar alltså planekonomi. Det är kanske därför så många vänsterkvinnor gillar honom. Det har ju alltid en ekonomisk plan.

  Tack för ordet.
  /JB

  Gilla

 • Pica pica

  Ja, Löfven borde ha bjudit in någon med faktakunskaper…

  Gilla

 • Grune

  Mobbing i skolor och på arbetsplatser kommer aldrig någonsin att försvinna so länge 7-klövern slår sig för bröstet och tycker att dom är duktiga när dom mobbar.

  Gilla

 • JB

  ”Demokrati”
  Frågan ställs på sin spets. Vad är demokrati? Är det att kasta en paj i någons ansikte för att denne, i detta fall Åkesson, för att han står för en annan åsikt. Det är inte demokrati.

  Vad är orsaken? Rädsla för ngt man inte känner igen vilket inom psykologin, jag har för mig, kallas projiscering. Man överför dåliga känslor på ngn. annan , kanske för att man är rädd el. kanske för att man har svårt att erkänna att man har fel. Detta kan skapa ångest/stress, vilket i sin tur kan leda till ”nödlösningar” el. rena lögner eller som nu, man vägrar bjuda in ngn, Partipiskan viner.

  Det finns ett annat uttryck för detta: MOBBING!

  Det är precis ett sådant beteende som ”vi ” försöker lära våra barn att undvika, de flesta människors stora skräck, bortsett psykopater.

  De flesta vet nog att barn gör som vi gör då vuxna tjänar som en naturlig referens. Rätta mig om jag har fel! Kontentan är att föräldrar försöker lära barnen att det inte är bra att mobba någon annan men ändå gör föräldrar det. Då gör barnen likadant. Sedan säger man att de är problembarn….

  Vi får aldrig bukt med liknande problem om barn aldrig får lära sig rätt. Vad det kostar samhället? Massor!!!

  Jag anser att vi har nog med problem och vi ska alltid satsa på att göra det riktigt och rätt även om det tar tid.Det kommer garanterat bli än värre om ni stoppar huvudet i sanden, flyktbeteende.

  Nu är det mkt. viktigt för många och springa runt med sin mobil i handen och bli matad med ytliga buskap istället för att lyfta blicken och se vad som egentligen händer. Vi har alla ett val men det ser inte många som en möjlighet. Tänk då på vad som kan hända framgent.

  En klok man sade till mig följande nedan. Dessa orden fastnade i mitt huvud:

  ”kunskapsinhämtning är inte alltid lätt”

  Ge barnen rätt verktyg. Lär av misstag. Ta ansvar. Rösta på det som gör dig trygg. Därför kommer de flesta snart inse att att SD är det enda valet om du/ni vill ha det ni vill ha. Det kan väl knappast vara islam…

  Tack för ordet
  /JB

  P.s. Jag är fullt medveten om att mina åsikter kanske inte är tillfullo de senaste(ngn vet alltid bättre), men jag kommer ändå då och då säga vad jag tycker och jag välkomnar kritik. d.s.

  Gilla

  • norrbo

   Tack om alla i Sverige kunde läsa vår grundlag ”om den nu fortfarande gäller” och leva efter den och stå upp för den så skulle vi nog kunna hävda vår kultur och de regler som finns i samhället vi är ju fortfarande flera ……..

   Gilla

 • Nisse

  Dessa sossar förnekar sig aldrig det går bra när någon annan betalar. Dom äldre döda sossar. Som var riktiga Sosialdemokrater vänder nog sig i sina gravar när dom ser efterföljarna. Tittade på UG i kväll då förstår man !

  Gilla

 • Förbannad

  Men snälla nån…man säger:Enligt Federley behöver Sverigedemokraterna aldrig presentera konkreta förslag och lösningar – och det spelar partiet i händerna.

  Behöver? Borde väl istället stå att man inte får? Man har ju för fan bjudit upp till dans från SD:s sida hur många gånger som helst, men nu när man börjar vackla i sin egen politik och kört ringdansen till leda, då ska det skyllas på SD, nä nu får man allt stå för konsekvenserna. Herrn tillhör ju dessutom en grupp som inte är allt för attraktiva hos de människor som släpps in över gränsen. Dom brukar få hoppa utan livlina, tror han att han är ett undantag?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Jag tycker det är bra att SD inte är inbjuden, Stefan vet att SD har en helt motsatt uppfattning,- detta gynnar bara SD!
  Det finns två alternativ i svensk politik inför valet 2018 – SD eller 7klövern.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Här yterliggare ett exempel på de ”solidariskas” beteende…………..

  VD för LO-kursgård åtalas.

  ”Mannen var tidigare chef för ett LO-förbunds konferensanläggning utanför Stockholm. Åtalet tar också upp trolöshet mot huvudman, medhjälp till försvårande av skattekontroll och grov tagande av muta. Den åtalade nekar till brotten.

  Det var personalen på kursgården som slog larm och vände sig till styrelsen.

  – Då personalen ifrågasatte varför kursgården skulle betala vd:ns 40-årsfest blev de mer eller mindre beordrade av vd:n att hålla tyst, säger Thomas Forsberg, kammaråklagare vid Riksenheten mot korruption.
  VD för LO-kursgård åtalas.

  Facket lurades att betala vd:ns privata fest, spa bad och ljud- och bildanläggning till bostaden. Nu åtalas chefen, som varit vd för ett LO-förbunds kursgård.

  Två byggföretagare åtalas också för givande av muta. De har levererat spa bad och möbler till vd:n. Företagarna krävs på 1 miljon och 250 000 kronor i företagsbot.

  Då vd:n beställde bubbelpool till kursgården köpte han enligt åklagaren två och behöll den ena själv.

  I födelsedagsfesten ingick partybåt, mat dryck, underhållning och hotellövernattningar. Vd:n påstod att det var ett kundevent med värdefulla affärskontakter och han har lämnat en påhittat deltagarlista.

  Enligt styrelsens ordförande styrde vd:n personalen med järnhand och han beskrivs som ”otroligt elak”.”

  http://arbetet.se/2015/09/09/vd-for-lo-kursgard-atalas/

  Gilla

  • ossie

   Typisk sosse med så fina värdegrunder och människosyn.

   Gilla

  • Galten

   Det är verkligen en klassiker i hur det går till i egenberikarnas krets och dess inre klubb. Bra inlägg Peter. 🙂

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   ”Facket” har många sådana här svin, de utnyttjar medlemmarnas passivitet, de kan kalla sig ”vänster” men de är egentligen bara intresserade av sin ”egen sjuka mor” och sina egna feta intressen. Smart men typiskt för psykopater, – jag kallar dem för ”vänsternazister”.
   SD borde spela en roll inom LO då de har väldigt många anhängare bland LO kollektivet, sådana här myglare borde medlemmarna kunna genomskåda och göra sig av med.

   Gilla

  • norrbo

   Dessa ska falla under fakta och lager som de inte följer !!!! TACK för ärlighet om den nu finns ,,,,

   Gilla

 • Gigolo

  Nu vet jag varför Sverigedemokraterna inte få vara med??
  Samma sak när jag gick i skolan Man fick inte ta med sig
  FACIT in i klassrummet

  Gilla

 • ossie

  Den mobbing, kränkningar, utfrysning som speciellt sossarna håller på med skulle aldrig accepteras av en skola, men i politikertoppen är det fullt accepterat.

  Gilla

  • Uppgiven

   Åjo, även skolan är full av fina ord och värderingsgrunder mm.
   Och även där är tomt prat vanligare än aktiv handling, så riksdagen är rätt lik skolan och vice versa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: