Svensk gripen misstänkt för sexövergrepp i Köpenhamn


INVANDRARVÅLD. En 21-årig svensk man misstänks ha brutit sig in hos en kvinna 65-årsåldern i Köpenhamn och förgripit sig på henne sexuellt. Han misstänks också ha stulit värdesaker från kvinnan. 

Mannen greps i Norge på fredagseftermiddagen sedan hans bild blivit publicerad i medier. – Man kan säga att den mediala uppmärksamheten haft betydelse för gripandet, säger en inspektör på den svenska polisens Fast-grupp till tidningen. Brottet ska ha inträffat i mitten av augusti.

-Pettersson tycker det är konstigt att Aftonbladet och Expressen/Kvällsposten kallar honom svensk medan danska media skriver svensk medborgare född i Riga, Lettland. Dessutom är han tidigare dömt för brott och utvisad från Danmark.

2015-09-04_1756 2015-09-04_1754

 


2 responses to “Svensk gripen misstänkt för sexövergrepp i Köpenhamn

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: