Rasism – hon kan inte tänka sig en svensk man


Från Eva-Maries Facebook

Efter den kraftiga lunchen som var både salt och fet, smälter jag annat, och det handlar om rasism. Rasism den nya tidens sätt att umgås, för vissa.

Ponera att du sitter runt ett bord där tre kontinenter är representerade, en person deklarerar att hon inte kan tänka sig en svensk man. I Sverige kan man inte tänka sig att bli kär i en svensk man utan livskamraten ska vara arab liksom hon själv och även muslim.

Ingen av oss andra sa något, MEN jag tog illa vid mig då grabben bredvid rasisten var en svensk kille och han var av henne så himla fel och ratad på grund av sin etnicitet och ickeislamistiska livstil och kulturella bakgrund.

Nu är vi där igen, vi andra vid fikabordet sitter tysta och tiger still, vi vill inte lägga oss i när rasister som har en legitimitet att vara rasogillare tar plats. Ni som läser detta och är etniska svenskar, för er kan jag informera att vi inte är ensamma om att se att vi trampas på.

De finns de personer mitt bland oss men från andra kontinenter än just Mellanöstern som ser och lider över svensk orättfärdiga vansinniga behandling av sitt eget folk, ” om du hade sagt något till henne då hade hon sagt att du varit rasist, när det istället är som både du och jag känner att hon var rasistisk och dum mot Pelle, Sven och Patrik”

Jag och min vän, han och jag lekte en liten stund med att vända på ”steken”. Att vända på steken i dagens svenska sjuka klimat får följder som de flesta inte mäktar med, man tiger still och ser på när en del som får trampa ner gör det. Vem kommer att stå upp för svensken när vi inte ens gör det själv. ( Pelle, Sven och Patrik heter egentligen något annat)

Vid pennan Eva-Marie Olsson. Malmö


31 responses to “Rasism – hon kan inte tänka sig en svensk man

 • Svenne

  Bara man använder Mellanösterns populäraste
  Preventivmedel mus-lim så kan man va med vad som helst

  Gilla

 • Cavatus

  Du skulle ha kontrat med att de svenska männen är de mest jämlika i världen och så är de även snyggast och vackrast! I en omröstning nyligen kom svenska män och svenskor på första plats över världens vackraste människor. Det ni!

  Gilla

  • angelicaplacet

   Personerna har fått lov av svenska politiker.

   Gilla

  • volse

   Tja, nörbilderna av vissa avslöjar märkeskläder och -skor som inte jag anser ha råd med!
   Låt vara att de nu vandrar utan större tillgångar men stålarna väl alltid överföras via banker eller western union när de väl installerat sig i Tyskland elller Sverige och dessutom erhållit bidrag eftrr bidrag efter bidrag!!!
   Suck…

   Gilla

  • Pica pica

   Lena, jag läste att den egyptiske miljardären Sawiris will köpa en ö av Italien eller Grekland till flyktingarna så de får bygga sitt eget land. Varför köper han inte ett område i sitt eget land?

   Orban sa i sitt radiotal att det inte bara var syrier som kom utan många från Pakistan, Bangladesh, Nigeria och Mali. De var inte flyktingar i dess rätta bemärkelse. Tycker mig se att de inte heller är villiga att följa de lagar som gäller vid passering av olika länders gränser utan vill bestämma själva.

   Gilla

 • volse

  När ett gäng eritreanska eller somalisk skäggossar våldtar en svensk tjej ska förklaringen sökas på individ- och gruppnivå!
  När tio tusentals zigenare snart sagt ockuperat ingångar, gatuhörn, rastplatser och väggrenar medelst tiggeri, lurendrejeri, stölder och misshandel ligger förklaringen på klan- och kulturell nivå!
  När den den våldsbejakande extrema islamismen radikaliserar våra större städers förorter ligger förklaringen på såväl kulturell, politisk och religiös fanstisk nivå!
  Med andra ord: tre centrala sidor av såväl den inomeuropeiska fria migrationen som den släpphänta utomeuropeiska invandringen visar att förfallet finns på alla förklaringsnivåer!
  Tyvärr kan Inte ens ett stackars dött treårigt barn på turkiets sydkust ändra på dessa fakta!!!

  Gilla

  • volse

   Att just dessa importerade grupper har mage att hota med polisanmälan och DO så fort man som etnisk svensk påtalar empiriska fakta, gör ont och omöjliggör en dialog!
   Men så har vi ju rävfittan Sahlin som för ”dialogen” i vårat ställe!
   Hur länge ska detta vara möjligt?
   Alla icke-etnisksa svenskar har snart sagt laglig rätt att kränka, förminska och exkludera svensken i allmänhet och sverigevännen i synnerhet, från det offentliga rummet!
   Således anklagas svensken för rasism av de verkliga rasisterna eller ”nysvenskarna”!!!

   Gilla

   • Hönsmamman

    Hon kanske bara känner sossar o ”svenskar” och tror att alla vi andra är för bra för att vara sanna. Därför tror hon att allt är ok.

    Gilla

 • Ahmed

  Vad är felet med att gifta sig med en Svensk? Jag tycker att det är lite oförskämt att tala på det där sättet.

  Gilla

  • eugenecork

   …ingen riktig Svensk vill ens se möket…tacka fan
   för att subborna är bittra!..de får aldrig få smaka äkta
   ”Svensk Dolme” de vackraste å gottigaste som finns!.,)

   Gilla

 • ccc

  Det är inte rasism att ha speciella preferenser på den man skall skaffa barn med. Det har väl alla.

  Gilla

 • Tony

  Vad har då denna donna i Sverige att göra? O javisst
  dom feta bidragen är väl det som lockar hit henne
  och hennes anhang. Sen tror jag inte det är många
  Svenska killar som vill äkta en Arabkärring iheller!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Taktlöst av kvinnan att bosätta sig i ett icke muslimskt land och yppa sina tankar högt.

  Gilla

 • Lena

  Men en som kunde tänka sig en icke vit man, enligt mig humor.

  Gilla

 • age

  Jag har sökt efter beskrivning på olika människoraser – men jag finner inget!
  Vad betyder då ordet, ”rasism”?

  Gilla

 • Qrt

  Hon får ju inte heller. Muslimska kvinnor får inte gifta sig med icke muslimer. Hon kan bli utfryst. Hon får gärna gå omkring och inbilla sig att hon har ett val. Muslimska män får gärna gifta sig med svenska kvinnor och det gör de också. Det är för att barnen följer pappas tro och nationalitet enligt islam. Och de vill ha mer muslimer i Europa/ världen och inte mindre. Därför är det dödstraff på muslimska kvinnor som gifter sig med kristna män då barnen blir kristna. Europa är en muslimska dröm sedan flera tusen år tillbaka och de tror på att hela jorden ska en dag konvertera till islam. Det är muhameds profetia som ni har kanske märkt genom att se mängden muslimer som har kommit hit och är på väg hit. Jag börjar tro att isis, Turkiet, Ryssland, Iran, Kina och arabiska gulflländerna ser fram emot den dagen när Europa går under och jag tror också att det där med isis är också en medveten plan för att just uppnå detta. Det börjar bli klart och tydligt nu.

  Gilla

  • F.d Socialen-demokrat

   Utfryst + att en muslim som gifter sig med en icke muslim ska dödas enligt sharialgarna och även icke-muslimen enligt denna politiska totalitära ideologi.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Kärleken är gränslös! Eller borde vara.

  Gilla

 • kuhu

  Det gäller väl generellt här i Sverige, att man inte säger vad man tycker och tänker/känner. Jag brukar alltid vända på det när jag får höra om hur rasistisk svensken är, då kontrar jag med, men hur mycket mer rasistisk är inte blatten??? Å jag kommer undan med det, undra varför;)

  Men de här när det gäller att gänga sig så låter det så hos de flesta andra nationaliteter också. Grupporienterade kultur,religion, men största orsaken = knuckleheads.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  I Sverige finns det gott om politisk korrekt rasism.

  Den andelen kommer att öka, så länge media inte bryr sig om att ”vända på steken”.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Öppen racism pur är OK.

  …Såvida det är rätt sorts racism.

  När jag säger att jag hellre dör än se min dotter ihop med en svart man, så blir jag…. ja ni vet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: