Far och son i invandrarfamilj begärs häktade


INVANDRARVÅLD. En 27-årig man och hans 55-årige far har båda begärts häktade för grovt vapenbrott. 27-åringen har enligt Kvällsposten pekats ut som centralgestalt i ett utdraget gängkrig i Malmö. Han greps i måndags, misstänkt för drograttfylleri. Vid en husrannsakan hos familjen hittades både vapen och ammunition.

-Pettersson noterar att ingen av PK-media är intresserade att peka ut de invandrare som ligger bakom våldsvågen i Malmö. I detta fall är de två Valdet Kupa, 27, samt Berat Kupa, 55.

2015-09-04_1838


11 responses to “Far och son i invandrarfamilj begärs häktade

 • Stenbock

  Ja det är den s.k. K-falangen,som strider med en annan arabliga,som nämnes M-falangen !Hoppas att de båda maffiaorganisationerna sanerar bort sig själva.

  Gilla

 • Juliana riis

  Oh herregud, är invandrarna de enda som bär på vapen?? VARFÖR kommer ni inte med någon som inte även svenskarna gör?? Kom igen, lite bättre rapportering här tack!

  Gilla

  • SD2014

   @ Carisma
   Är du den nya Albin? det har lovat massor av ggr att lämna bloggen, men ständigt återkommit, du lovade senast igår att inte återvända mer, hur går det med min Cykel? eller är det bara snyltare som får en?

   Jag tycker nu att lilla fröken vänsternazist ska pipa iväg till sin egen lilla håla, sitta där och gråta över alla rasister som finns i detta svenskfientliga land, och fundera på vad som händer 2018 när SD har makten.

   Gilla

 • Po

  Den saudiarabiska kanalen Al-arabyia gör reklam för Sverige som det bästa landet att fly till. De skriver att ett bibliotek i Falun har startat ett projekt att låna ut svenska personer ist för böcker för att lära de nyanlända svenska och hjälpa dem komma igång..mm. De skriver och använder retorik som de vet lockar araber och muslimer t.ex att barnen får lära sig modersmålet oavsett vart de kommer ifrån och att all utbildning är gratis från dagis till högskola. Artikeln är skriven på arabiska. Saudiarabia hatar Sverige egentligen men ändå skriver de så.Är det en ny sort krigsföring vi ser idag?att uppmuntra folk att flytta till europeiska länder i det fallet Sverige för att krossa deras ekonomi och samhällsstruktur? Att sprida islam vet vi ju redan att de vill. Saudiarabia är också stor sponsor av Isis även om de nekar det själva.

  Gilla

  • Juliana riis

   ? Är den här sidan ett skämt eller menar ni allvar?

   Gilla

   • angelicaplacet

    Det är som journalistiken var förr i tiden – när man fick veta vad som hände i landet.

    Gilla

   • Mr Q

    Förstår du är överraskad…Du har som ett litet baaarn har väl aldrig fått läsa sanningen,eller uppleva verkligheten i tryck !

    Gilla

   • Malmöbo

    Ett stort sådant juliana.

    Gilla

   • Mr Q

    Du har funnit en gelike i ”Malmöbo”.Ni två kan ju chatta på IRM ! 😦

    Gilla

   • Po

    @ juliana riis: varför skulle jag ljuga?! Det är bara att googla på ” låna en svensk projekt+ Faluns statsbibliorek” om den nyheten nådde ända till Saudiarabien och översattes så lär du hitta den lätt här på nätet. När det gällernyheten på al-arabya och andra arabiska islamistiska sidor som gör reklam för Sverge fastän de hatar Sverige så krävs det att du kan arabiska. De skriver bara på arabiska eftersom de vill locka den publiken. I Sverige har vi tidningen Al- kompis som gör dagligen reklam för Sverige utåt och även Facebooks sidan ”Sweden today” som är fullt med islamister och isis-anhängare. Bara att gå in och läsa, varsågod!

    Gilla

   • Tony

    Du är möjligen ett skämt, kanske urtypen för den
    som brukar benämnas en Dum Blondin?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: