Mediekritik är bra

JOURNALISTIK. I går skrev vi om hur DN:s journalister förföljer oliktänkande. En av dem, Niklas Orrenius har svarat på Twitter.

https://twitter.com/niklasorrenius/status/638036314814849025

Ingrid Carlqvist svarar Niklas…

Här ser vi hur Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör reagerar på hembesök…

8 thoughts on “Mediekritik är bra

 1. DN-journalisten skriver att han varit “respektfull och oavbrutet vänlig”.

  Det är inte respektfullt eller vänligt att stå och skrika utanför någon annans ytterdörr. Personen/pseudonymen Julia Ceasar sade nej.
  Det betyder nej. Att en person anställd på en av de (tyvärr)stora dagstidningarna inte respekterar denna person, det visar på hur låg nivå det är på “journalismen”.
  Sedan skriver den fan att han ej betett sig illa. “Det har jag inte”.
  Då har han ju inget folkvett.

  Sådana här sitter som välbetald journalister och kan skriva vilka lögner som helst och bakom sig har han en stor, jä_la hög med verklighetsfrånvarande, mestadels kvinnor(se jornalistens blogg, bli inte förvånad) vilka är så borta att de även skriver ut sina namn. Skriver att sidor som denna är rasistisk!
  Rasist? Är det en som beskriver verkligheten? Det är ju det som Pettersson, Avpixlat, Exponerat gör. Går bakom medieskynket och dess censur.
  Jävligt underligt resonemang.

 2. Klart han spelar oskyldig, tror nog på JCs version. Dessa skamlösa journalister ljuger som hästar travar.

 3. Förtryckta svenskars privatliv respekteras inte alls av dessa invandrade revolutionära bolsjeviker. Däremot hela den anti-svenska våldsapparaten är anonym och har hemliga adresser.

  Bakom “Researchgruppen” står SEPPUKU MEDIA EK. FÖRENING –
  personerna inblandade där står inte med namn i Ratsit.
  T.ex.

 4. Det Orrenius inte bryr sig om är J.C. vill vara anonym. Han respekterar inte det, därför är han en avskyvärd agendamurvel som bara ska mötas med förakt.
  Jag sa upp prenumerationen på DN för 16 år sen. Och den har blivit mycket värre under Wolodarskis ledning även gamla chefredaktören Hans Bergström är hård i sin kritik.

  • Jag prenumererade på DN för många herrans år sedan men bytte till Svenskan då Sture Ring och hans lakejer på tryckeriet konstrade. Ring och Wolodarski, inte minst DÄ, är kanske inte så olika:

   “Sture Lennart Ring, född 1 januari 1933 Sundsvalls församling i Västernorrlands län, är en svensk typograf, författare och tidigare fackföreningsman.

   Ring var företrädare för typografernas klubb på Dagens Nyheter och ordförande för Grafiska fackföreningen i Stockholm. Han var under 1960 och 70-talet den ende facklige ledare av betydelse som var associerad med Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (KFML), som han gick med i 1967, då det bildades. 1973 bytte partiet namn till Sveriges kommunistiska parti (SKP). Partiet var en antirevisionistisk (prokinesisk och antisovjetisk) utbrytning ur Vänsterpartiet kommunisterna (nuvarande Vänsterpartiet), i vilket Sture Ring hade startat sitt politiska arbete.” (Wikipedia)

 5. Hans “reportage”…. ja det kan man ju gissa rubriken på.
  “HÄR ÄR ANSIKTENA BAKOM HAT-SAJTERNA”….
  och sen i sedvanlig ordning, tvistade svar på ledande följdfrågor.

Kommentera