En underbar kväll

Som ett sista inslag på en faktiskt ganska härlig sommar, var vi ett gäng kompisar som igår begav oss till ett av stadens populäraste matställen.

En härlig sensommarkväll med en strålande sol från en klarblå himmel, en härligt fullsatt restaurang och matgäster som med idel leenden gav personalen positiva tillmälen.

Personalen ja. Unga tjejer med både svenska och utländska namn som verkligen gav allt de hade av serviceanda och positiva intryck där de sprang mellan borden för att ge oss matgäster maximal utdelning av denna underbara kväll.

Vänliga leenden och frågor om allt var till belåtenhet, gav en extra touch till den goda mat vi intog. Allt var bara så perfekt man kunde önskat sig av denna onsdagskväll.

Sanning och säga vibrerade restaurangen av glädje och positiv anda. Mycket av denna skapade dessa unga tjejer som verkligen gjorde allt för att vi på den fullsatta restaurangen skulle trivas. Jag ville verkligen krama om tjejerna och säga ”Tack, tack för att ni finns”.

När man upplever en kväll som denna, inser man att det trots allt finns hopp för detta allt mer sargade land. När ungdomar som dessa unga tjejer visar upp allt de kan erbjuda för att göra kvällen så angenäm som möjligt, fylls man av positiva vibbar och tankar om hopp för landet där vi bor, vuxit upp och älskar.

Tack tjejer och detta tack kommer från det djupaste av mitt hjärta. Ni förgyllde vår kväll.

Tyvärr finns det en annan sida av Sverige, långt ifrån lika angenäm. När vi sent på kvällen anlände vårt hem fanns det tid för att logga in på nätet och ta del av allt som händer runt om i vårt älskade Sverige. Den glädje som vibrerat och gjort vår kväll, förbyttes snart i ilska, vrede och hopplöshet. Rubriker om mord, gruppvåldtäkter, bedrägerier, åldringsrån, överfall, rop på hjälp från våra myndigheter och ett Sverige i fritt fall, slog emot mig med all dess kraft.

De positiva känslor som byggts upp under kvällen, inte minst tack vare er tjejer på restaurangen, försvann och byttes till mörka tankar om ett land som är på väg mot något riktigt tråkigt.

Tack ska ni ha, förbannade politiker.

6 thoughts on “En underbar kväll

  1. Vi har alla våra underbara kvällar i detta land.

    Kul att läsa om din ,Stefan K.

    Så är det nog för många människor i detta land. Man går ut och har trevligt på alla möjliga sätt. Fast sedan kommer ju verkligheten tillbaks, när den ”underbara kvällen” är över.

    Verkligheten ja…..som idag styrs av DÖ-nickar, som aldrig, och jag menar aldrig, skulle klara av det jobb som dessa trevliga ”unga tjejer” bidrar med till en ”underbar kväll”. Finns även killar som gör jobbet lika bra, ska tilläggas.

    Ändå ska de sitta och styra över landet Sverige, utan att ha en känsla för vad folket tycker och tänker, samt bidrar med.

    För att dra runt detta land, så DÖ-nickarna kan föra sin fasadpolitik till det yttersta. För att tillgodose sitt eget ego-tänk och haverera Sveriges tidigare goda nationalekonomi, baserat på sunt förnuft och arbete.

    Välfärdsstaten Sverige är i gungning och DÖ-nickarna fattar fortfarande INTE varför.

    Har själv precis haft några underbara dagar i Stockholm, med lika underbara kvällar. Vill gärna göra lite smygreklam för ett mycket trevligt ställe på Södermalm, med god mat, mysig gammal byggnad med interiör och underbar personal.

    Stället heter Blå Dörren och är väl värt ett besök. Precis i närheten av Slussens T-station , bredvid Hilton hotell.

    http://bla-dorren.se/

  2. Kanske var det några som talade den mycket populära dialekten Östgötska?
    WatchoutC4 lade upp ett klipp den 14 aug som snart fått 528 000 tittare på Youtube:
    ”Östgötar visar hur du flyger säkert”

KommenteraAvbryt svar