Norge, ett drömland för kriminella

Det vår statliga tv inte törs, törs man i Norge.

I norska TV2 berättas om hur Norge förvandlats till ett drömland för kriminella, inte minst för kriminella som lever illegalt i landet.

En av de kriminella i reportaget har levt illegalt i Norge under tre år. Han har dömts för ett allvarligt brott, men kan inte utvisas.

För fyra år sedan sökte Ahmad Wald asyl, men fick avslag. Sedan dess har han levt illegalt i Norge, där han figurerat i drogsammanhang och dessutom dömts till åtta månaders fängelse för ett knivbrott mot sin f.d. flickvän. Ahman har dömts till livstids utvisning, men kan inte utvisas då myndigheterna inte vet vart han ska skickas. Hans avsaknad av identitet gör det omöjligt för polisen att verkställa utvisningen.

Ahmad berättar om människor som kommer till Norge från andra länder som beger sig direkt ut i den kriminella miljön. Få av dessa illegala invandrare är rädda för polisen och ertappas de med kriminell verksamhet söker de asyl och kan därmed vistas i landet under flera månader under tiden ansökan behandlas.

18 000 personer beräknas leva illegalt i Norge, många av de lever på kriminalitet. Polisen är bekymrad över att de inte kan föra register över de som vistas illegalt i landet då detta försvårar, nästan omöjliggör, utvisningar. Över 95 procent av de som söker asyl i Norge saknar id-handlingar och detta är inte minst en säkerhetsutmaning enligt polisen. Det finns tusentals människor i Norge som ingen vet vilka de är, var de kommer från och vilken agenda de har.

Källa: TV2 Norge

Mycket i Norge är likt det vi upplever i Sverige. En övervägande majoritet av de asylsökande saknar id-handlingar med allt vad det innebär. Vi vet inte vilka de är, varifrån de egentligen kommer och vad deras syfte är. Många av de som får avslag kan inte utvisas, många gömmer sig illegalt i landet och många är inblandade i kriminell verksamhet. Skillnaden är att man i Norge vågar säga detta, vilket är närmast tabubelagt i Sverige.

10 thoughts on “Norge, ett drömland för kriminella

  1. ******* är bara bra på att utnyttja systemet och födda massa barn. Något som de gör bra i Norge är att de inte tillåter folk att flytta ditt de önskar utan de blir placerad, för att bättre ska integreras.. de som bestämmer här verkar man inte ha förstått vilka problem som uppstår när folk får göra lite som de vill.

  2. Jag menar att vi ska ha låsta förläggningar vid våra större flygplatser där alla som får nej på asylansökan ska placeras omgående för att skickas tillbaka. Det har man i Australien.

    Eftersom vi har så många som slängt sina papper ska även de placeras där och ej få sin ansökan behandlad. Då dyker nog papperen upp.

    Skulle det finnas sådana som ej kan skickas tillbaka bör vi hyra in dem hos t ex Putin på arbetsläger.

  3. Apropå att våga uttala sig, offentligt!
    I våra grannländer är det högt i tak. I Moder Svea ska vi snart nästan kröka rygg i något slags påtvingad ”solidaritet” med de som ”tvingats” hit! Att nästintill be om ursäkt för att vi mår dåligt av en havererad intrgration.
    Det är sannerligen dags att skriva en encyklopedi för att slå hål på alla dessa myter om det ”positiva”, det ”berikande” och det ”progressiva” med mångkulturalism och massinvandring!
    Vilket hån mot alla skötsamma och strävsamma nysvenskar och de som varit med och byggt upp landet!
    Det ör dags att på allvar skärskåda de politiskt korrekta ”sanningarna” och så kallade fakta!

  4. 18 000 illegala i Norge. Försök förstå hur många som gömmer sig i Sverige.

    Jag noterade att den första som tryckte på gilla-knapparna satte en stjärna. Personen ifråga ogillar alltså att man berör illegala invandrare som lever på kriminalitet.

    Vad denne person har för utgångspunkt kan man bara spekulera i.

  5. Är de som bestämmer över ”rätts”-systemet fientligt inställda till de nordiska folken???
    De senaste åren har visat ett oroväckande mönster…

  6. Varför i helvete får dylikt patrask som inte kan utvisas vara på fri fot? Skicka dom till ex. Svalbard eller nåt annat kargt ogästvänligt ställe.

  7. Går det inte att utvisa vid tillfället, får man stanna bakom lås och bom tills det går. Enkelt!

    • Kalasbetalaren gillar enkla lösningar men förmodligen inte när det gäller honom själv. Som svensk har man rätt till välfärd och bidrag som andra jobbat ihop, är det hans han ideologi?.

Kommentera