9 thoughts on “Dagens Bild

  1. Enligt forskarna så har alla blåa ögon, d.v.s. Människans naturliga ögonfärg är blå. Om ögat absorberar ljus så blir ögonen bruna och om de reflekterar bort ljuset så blir ögonen blåa (de resterande färgerna är mutationer)

    • Vad jag har läst så är bruna eller blå ögon genetiskt styrt, och att det är konstaterat att det styrs av en enda gen. Bruna ögon är dominant, dvs har man ett anlag av varje typ så får man bruna ögon. Två personer av denna typ kan få ett blåögt barn, med 1/4 sannolikhet.

  2. Låter som Reinfeldt har varit framme ännu en gång: ”Urskandinaviskt är bara fulheten. Resten av skönheten har kommit utifrån.”

    Den ligger bakom bilden försöker pådyvla oss att vi skandinaver har röveri att tacka för vårt täcka yttre. Om så vore fallet borde det finnas lika långa blonda blåögda vackra kvinnor i de områden vikingarna frekventerade vilket det inte gör. Har vi snart att se fram emot ”allas lika skönhet”?

  3. De underbara/undersköna skandinaviska kvinnorna/flickorna förtjänar verkligen ett bättre öde, än vad som hitintills presenterats och som kommer att eskalera, om det inte sätts stopp för det invandrande slöddret.

  4. GENETIK är en bra vetenskap, det gäller inte bara utseenden utan den MENTALA KAPACITETEN….Vårt DNA överensstämmer till 99% med schimpansens och vissa raser står över andra raser med inavel, kusingifte, syskonäktenskap osv. De lever i underlägsna civilisationer med kriminalitet och kaos. Det tog 1000 år att skapa den svenska civilisationen men det kommer att går fort att rasera den.
    Muslimerna tror att solen kretsar kring jorden MEN vetenskapen har kommit oerhört långt idag och vi vet att jorden kretsar i en bana runt solen liksom de andra planeterna. VAR KOM SOLEN IFRÅN ? Ja, idag vet de främsta vetenskapsmännen mycket om den frågan….Inom 10-20 år, vilket är en mycket kort tid i jordens historia på fem miljarder år, – kommer man att bevisa att alla religioner är rappakalja eller ”bullshit” men däremot kan ha ett värde som etiskt och moraliskt rättesnöre utom islam.

Kommentera