Burka-porr skapar debatt


ISLAM. Se trailern för porrfilmen som fokuserar på kvinnors rättigheter i Mellanöstern. Den här filmen är inte bara ännu en film för oss. Det är ett personligt meddelande från mig och mitt företag. Den här filmen handlar om egenmakt och stöd till kvinnor runt om i världen som förtrycks av religion, politik, eller patriarkala traditioner.

Det säger den kvinnliga porrproducent Kelly Madison, efter att hennes nya film ”Kvinnor i Mellanöstern” har fått massiv uppmärksamhet i media som vice.com, mic.com och welt.de och en.dailypakistan.com.pk.

Filmen, där kvinnor bär burka, niqab eller slöja börjar också med följande meddelande: ”För en kvinna i Mellanöstern handlar slöjorna inte bara om förtryck av deras sexuella rättigheter. De är en symbol för alla kränkningar av dessa kvinnors rättigheter, såsom våldtäkt och våld i hemmet. Ta av slöjorna! säger Madison.

Ekstrabladet


5 responses to “Burka-porr skapar debatt

 • Albin

  Var är Kurt?

  Gilla

 • Joy

  Sjukt! Ska muslimska kvinnor klä av sig för att allt ska bli bra? Porrindustrin har inga gränser för sin vidriga människosyn. Kvinnor är översexualiserade som det är i Mellanöstern. Ska de nu sexualiseras som nakna sexobjekt. Snusk och snask löser inte jämställdhet och ger inte frihet åt kvinnor.

  F! däremot stöder porr, särskilt om den är lesbisk, så var inte orolig ni män. Ni får glo hur mycket ni vill, men det är vi gammelfeminister som inte tror på porren. De kvinnorna som ni tror älskar män för att de klär av sig och har sex för den som vill se, bär på ett remarkabelt manshat. Vi gammelfeminister är rena gosedjuren jämfört!

  Gilla

 • SD2014

  Vad säger ni F!? TVI TVI TVI, fler som hon i lättklädd burqa på stan 😉

  Gilla

 • F.d. Socialdemokrat

  Bra information om islam och könsstympning av ANN BARNHARDT på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: