Europas konstigaste regering?

En socialdemokrat frågar sig om Sverige har Europas konstigaste regering?

Johan Westerholm verkar bli allt mer kritisk till hans eget parti och den s.k. regering vi begåvats med. Kritiken han nu framför berör händelsen runt IKEA-morden och inte minst Stefan Löfvens märkliga agerande kring detta.

Westerholm ställer frågan om Sverige har Europas märkligaste regering? Ja, det har vi, det har vi haft i flera år och inte nog med det. Vi har begåvats med den sämsta regering Sverige haft och säkerligen en av de sämsta i hela Europa.

Källa: Ledarsidorna

I anledning av den märkliga och usla regering vi nu har, arrangeras en manifestation för regeringens avgång i Stockholm den 15:e september.

Skärmklipp

Facebook-gruppen Demonstration Avgå

Här skriver du under

25 thoughts on “Europas konstigaste regering?

  1. Javisst är den konstig, vi har en verkligt feg statsminister,
    en vice statsminister som inte får lov att vara vice statsm.
    Och som dessutom är miljöpartist, men bryter mot
    miljölagar när det passar hennes eget liv, och som dessutom
    jämför flyktingeländet i Medelhavet med förintelse lägren
    i Auswitch! ??
    Ja nog har vi en konstig regering alltid!

  2. En absurd statsminister som inte på något sätt kondolerar eller kommenterar terrordåden på Ikea.
    Detta kommer att avspegla sig i opinionen.

  3. Löfven stoppar huvudet i sanden och tror därmed att landets problem försvinner. D.v.s Löfven är huvudlös när han tittar upp igen. Fel man på den platsen han besitter. Han borde gå tillbaka till verkstadsgolvet om dom vill ha honom tillbaka?

  4. Stefan Löven och Fredrik Reinfeldt borde tillsammans besöka IKEA i Västerås och be offren, personalen och hela svenska folket om ursäkt för de muslimska terroristens mordorgie, – den muslimska galningen mördade först sonen, därefter hans mamma och sedan stack hans sig själv i magen för att få gratis sjukhusvård i Costa Gratis!
    MUSLIMER SAKNAR ALLA GRÄNSER OCH SPÄRRAR OCH GÖR ALLT FÖR ATT SKADA OCH LIGGA ANDRA TILL LAST!
    Ut med sådan här skitdynga och STOPPA massinvandringen NU! Stefan Löven tror han är en stor STATSMAN men alla ser att han inte bär upp den rollen, spec. när han flydde från Göteborg…
    SÄPO bör vara en del av utredningen av terroristattacken på IKEA samt även i mordet på Lisa Holm!! POLISUTREDNINGAR SKALL INTE VARA POLITISKT STYRDA I EN DEMOKRATI!!!
    DET STRIDER MOT VÅR GRUNDLAG!!

      • SLAKTEN på IKEA i Västerås av Clary Carola Herlin och hennes son EMIL HERILN var en muslimsk terrorattack, MUSLIMMONSTRET SKAR HUVUDET AV CAROLA….typisk slakt a la Islamiska Staten….
        Undrar om inte mordet på Lisa Holm också är ett muslimskt terrorattentat, hur det än visar sig vara med det bör BÅDA BROTTEN OCKSÅ UTREDAS AV SÄPO….!!!!
        HUVUDANSVARET HAR FREDRIK REINFELDT OCH ÄVEN STEFAN LÖVEN….
        Stefan Löven flydde från Göteborg, det var fegt gjort, en mångkutur han förordar men flyr från so om han SKITIT I BYXAN….Nej, du Stefan du är lika litet en STATSMAN som Reinfeldt var….DÄREMOT OM DE BÅDA BAD OM URSÄKT DÅ SKULLE DE BLI IHÅGKOMNA SOM STATSMÄN….Därefter tycker jag båda ska inställa sig till samhällstjänst efter politikerkarriären och jobba till 75 år….Dessa DUMHUVUDEN är ju väldigt högt betalda av staten!!!

  5. Bengt Westerholm tillsammans med kommentatorfältet ger en sann beskrivning av tillståndet i Sverige. Därmed ansluter jag mig till uppfattning (bildens budskap) statsminister Löfven – AVGÅ!

  6. Apropå listan ”Demonstration Avgå”, så undrar jag varför inte decemberöverenskommelsen DÖ, INTE nämns som en av anledningarna, av alla de som räknas upp på den långa listan.

    Är enligt mig den viktigaste punkten till att nuvarande regering ska avgå.

    Det är den som gör riksdagen ” handlingsförlamad” och sätter demokratin ur spel. Vilket sedan yttrar sig i alla andra påföljande problem som räknas upp, tillstöter eller förvärras.

    Naturligtvis ska regeringen avgå och nyval (extra val) ska utlysas. ALLT med DÖ ska avskaffas och alla politiska DÖ-nickar ska ”prövas” i ett nyval.

    Demokratin måste vara levande och respekteras , även av politiker i Sverige.

  7. Apropå vad svenska regeringar gör och säger (gäller även den förra)………..så verkar inte verkligheten vara sådan, som de påstår.

    Igår presenterades detta. Tror någon att det är på väg att bli bättre med dagens höga volymer/kostnader i svensk migrationspolitik?

    Segregationen i Skåne har ökat, det visar en rykande färsk rapport som under fredagen presenterades på Region Skånes seminariedagar ”Mötesplats Skåne” i Malmö.

    Studien har gjorts med en helt unik metod där forskare från Lunds och Uppsala universitet har samlat in data som utbildning, ekomiska förutsättningar, födelseland och arbetssituation via Statistiska centralbyrån från samtliga personer som var folkbokförda i Skåne 1995 och 2010.

    Studien visar att det framförallt är den ekonomiska segregationen som ökat.

    – Generellt sett så ökar segregationen i Skåne och det gäller inom de allra flesta områden, särskilt den ekonomiska segregationen där både rika och fattiga blir allt mer isolerade från varandra.

    Vi kan också se att det har blivit en ökad segregation vad gäller utlandsfödda och särskilt nyanlända invandrare koncentreras till ett mindre område. Det som är lite positiv är dock att segregationen vad gäller utbildning minskar, säger Daniel Svärd, analytiker på Region Skåne.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6232616

    • ”Det som är lite positiv är dock att segregationen vad gäller utbildning minskar, säger Daniel Svärd, analytiker på Region Skåne.”

      Hur vet man då utbildningsnivå på nyanlända papperslösa*? Jo, de för själva fylla i utbildningsnivå eftersom de är utan rese- och andra handlingar. MENA-folk ljuger som bekant aldriiig.

      *Papperslös är de som slängt eller återlämnat resehandlingarna fram till dess Migrationsverket gett dem nya enligt Merit Wager.

      • ”Segregationen på grund av utbildning minskar” – det är väl i praktiken lika med att alla(inkl. pursvenskar)hamnar på invandrarnas generella utbildningsnivå. Med andra ord: utbildningsmässigt blir ”alla lika mycket värda”!

  8. Jag har tillskrivit Internationella naturvårdsunionen, Artdatabanken och Naturvårsverket och bett dem rödlista Johan Westerholm som Sveriges enda överlevande socialdemokrat. När man läser Ledarsidorna får man starka déjà vu-upplevelser av Sverige innan Palme.

KommenteraAvbryt svar