Eu-migranter spöar EU-migranter

TIGGERIET. UNT har en liten artikel om tiggare som pucklat på varandra med bollträ. Tre män sitter anhållna och en av de misshandlade fick allvarliga skador. Polisen säger att det handlar om konkurrens om vem som ska tigga på vilken plats. – Pettersson undrar om Aftonbladet, Expressen, Expo och de andra knallkorkarna ska skriva om detta som ett hatbrott eller affärsuppgörelse i det icke organiserade tiggeriet…

36 thoughts on “Eu-migranter spöar EU-migranter

  1. Regeringen håller som bäst på samla in uppgifter om brott som begås av tiggare och brott som tiggarna begår mot andra. Här har de statistik som fyller på bägge varianterna.

    • Undrar hur de ska klassificera dessa brott. Om de dessutom klarar av att läsa ut sin egen statistik, utan att hoppa på svenskar och skylla på SD.

  2. Hallo allesammans! Har varit på semester I några Veckor, besökte Storbritanien Ett tag och det var åt helvete massa eu migranter där med som tigger det är fan I mig Värre till och med, sen så var jag I Birmingham och där hade människor sina egna lagar d.v.s. Sharia lagar alla kvinnor var iklädda I burkor och niqab (de prata hela Tiden om religion), jag Orkade inte mer och istället tog jag flyget till spanien där var det frid och fröjd. Jag vet inte vad som sker I Europa men det verkar vara totalt allvarligt!!! Sen så kommer jag tillbaka till Malmö och då är det granater och explosioner!!! Fy fan alltså!!!

      • Nja!! Tillfälligt kul kan man säga då, det är väl drygt om man har salafitiska släktingar, man får göra sitt och sen så är det slut med det. Men jag gick vidare till spanien och hade kul non stop😜

    • Välkommen hem… fick också positiva vibbar nyligen i Spanien.
      Nästan inga tiggare och nästan inga kvinnor insvepta i burka, eller ens sjal. Men det beror säkert på var man är. Spanien är många länder, precis som Italien och Tyskland – som vi svenskar blivit intutade och uppfattar som ETT land…

      • Han gick i pension innan 50 med en jättepension på c:a 200.000kr i månaden….Den svenska befolkningen tycker han ska jobba till 75 år för att försörja den massinvandring han bedrev under 8 år!
        Nej, du Fredrik Reinfeldt far du åt helvete på din 50 års dag! Jävla typ!!

      • Jag tror att han till vänster hade varit bättre
        som Statsminister, åtminstone hade han inte
        skadat landet så mycket som han till höger
        har gjort!

  3. Vad tror ni andra om sprängningarna av Handgranater?
    Själv tror jag att det är ett led i att försöka skrämma
    befolkningen här, så att det ska gå lättare att utföra
    Islamiseringen!

    • Det är nog så att nu när inte Sverige har råd med något försvar längre så säljer dom ut försvarsmateriel billigt på nätet och då passar mördarmuslimerna på att skaffa det dom behöver.

      • Attans vad IKEA grämer sig över inkomstbortfallet nu när man måste hålla stängt. Fast, de ser säkert fram emot alla turister som kommer att komma för att hyena-stirra på mordplatsen.

        Det är med stor sorg – oavsett vem som blivit mördad – att läsa att någon måste sluta sina dagar, knivskuren på ett varuhus.

      • Det är något skumt i det hela…Landets största Skitblaska X-pressen,är tyst som i graven ! Troligen är det fel folkslag som drabbats. Det enda man med bestämdhet i nuläget kan läsa ut är,att inga SD-medlemmar var/är inblandade…I så fall hade löpsedlarna redan varit på plats !

      • Som jag misstänkte var det något skumt i det hela…
        Nu börjar det ljusna i kanten.Enl.Flashback handlar det om zoomalier av det mörka slaget,som såväl är gärningsman som ett av offren..
        Till detta kommer en förälskad ”svenska” (event.svenska) som andra dödsoffret.
        Därför får vi ha full förståelse,för PK-organens tystnad !

  4. AB har redan en artikel som går ut på att Jimmie skall ta avstånd från terrorn mot ”migranterna”. När det, som vanligt, visar sig vara andra invandrare så kommer alla dessa artiklar – som så många gånger tidigare – ”försvinna” och självdö.

  5. En vinn-vinn-situation helt enkelt.

    Två zigenare får vad de förtjänar och Sverige utvisar dessa såklart.
    Synd bara att detta belastar sjukvården samt rättsapparaten.

    Men, kosta vad det kosta vill!

KommenteraAvbryt svar