Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige


Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige ger än lite annorlunda sanning än vad SVT och övriga PK-media ger. Den bulgariska programledaren Mirolyuba Benatova intervjuer bulgariskazigenare som tigger i Sverige och ställer frågor om deras inkomster och de brottsliga aspekterna av det.

Hemma hos zigenarna kommer ni aldrig att få se på SVT…


25 responses to “Bulgarisk TV om tiggande zigenare i Sverige

 • gamgubben

  Tiggare, icke svenskar, alltså EU personer som får stanna i 3 månader utan att registrera sig. De har ingen rätt att olovligen parkera, slå upp tält eller att skita ner.
  Vi svenskar ser dem, en del tycker att de är på fel plats vid fel tid. Andra de med rösträtt som inte röstar SD, tycker urskillningslöst synd om och skänker dem pengar.
  Inga pengar, inga tiggare, ingen nersmutsning.
  Ett av givarna förorsakat problem.
  Tips till makthavarna, se på prostitutionslagen. Eftersom ni inget kurage har, bötfäll och straffa alla som ger pengar eller annan hjälp till tiggare.
  Då har ni visat er dugliga att instifta lagar utan verkan.
  Det enda rätta: Förbjud tiggeri!

  Gilla

 • Stella

  Vilka dumheter! Det enda den här ”dokumentären” visar är att bulgariska romer kommer hit, tigger ihop pengar och köper his i Bulgarien. Detta är inget nytt för någon, inget någon försöker dölja och inte olagligt på något sätt. Så vad är problemet?
  De gör dessutom en stor grej av att borgmästaren har pengar och två mobiler, vet inte vad man vill visa om tiggarna genom det, samt att familjen som inte är romer är rasister och vill att de ska kastas ut. Dessutom försöker man få det till att allt är romernas fel eftersom de är hotfulla mot den gamle mannen, när denne samtidigt står och säger att de är tredje klassena medborgare och att han ska skjuta dem.
  Den här filmen är verkligen bara trams och tydligt gjord av bulgarer som inte gillar romer och är ute efter att smutskasta den!

  Gilla

  • Stenbock

   Tillhör du kanske resandefolket ? Eller finns det annan anledning för dig,att brusa upp ? Titta på de bilder som bl.a. Pettersson visat upp på bloggen,över den nedsmutsning som pågår i städer och på land, p.g.a. av dessa dina kära zigenare !
   Om du vill kan du även titta på brottsstatistiken,kring den nattarbetande delen av dem.Tåg som står stilla p.g.a. kabelstölder,kyrkor,kapell och andra byggnader,som får sina koppartak och rännor stulna..Städer som på mystiskt vis blir bestulna på kulturella metallföremål typ statyer o.dyl.
   Även brott mot åldringar har nått nya höjder,sedan detta avskum invaderade landet.
   Nog finns det många anledningar att kasta ut detta pack från landet !

   Gilla

  • Mr Q

   Jo sanningen är illa hörd …även i Bulgarien ! Hatten av för denna äldre gentleman..

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  En tragisk olycka inträffade i eftermiddags på norra avsnittet av Berliner-ring.Denna autobahn använder sig de ”Fattiga EU-medborgarna” av,på sin väg till Absurdistan.I den Bulgariska skåpbilen fanns åtta personer inpackade,varav sex av dem omedelbart dog,när skåpbilen i full fart körde in i en stillastående lastbil.
  Denna typen av transporter ser man allt som oftast på våra skånska motorvägar.På väg in fyllda med zigenare,och på returfarten nedlastade med tjuvgods.
  Lägger in en länk Pettersson,om några ”fattiga” i våra skogsdungar tittar på din blogg och råkar känna igen fordonet.
  http://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article205569801/Sechs-Tote-nach-Unfall-auf-dem-Berliner-Ring.html

  Gilla

 • Galten

  Miljötalibanskan karolina skog slår på stora trumman och bjuder in zigenarna till pelarsalen i stadshuset. De skall där få tillfälle att dryfta sina farhågor angående de framtida planerna om deras nyetablerade bosättning.
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/eu-migranter-bjuds-in-till-mote/

  Gilla

 • Ekorren

  Problemet är att vi i Sverige knappt vet vad tiggarna själva vet. Som de själva säger, det är deras jobb att verka fattiga för att få pengar skänkta till dem. Vet du någonsin vart dina pengar går?
  Vad som nog gör mig mest förbannad är hur de beter sig mot den äldre herren i slutet. Jag har själv känt mig hotad i mitt eget område av ungdomar och ”travellers” när jag bodde i England, och jag vet hur helvetiskt det kan vara. När man inte känner sig trygg utanför sin egen dörr för att någon annan har sitt ”revir” där…? de har inte större rätt att bete sig så än någon annan. Hoten som flyger ur deras munnar är kanske bara snack, men vem vet? Hur kul är det att höra det oavsett?

  Gilla

  • Stenbock

   Jo vi som vill,känner till det…F.n. börjar det likna lite av det 40-tal, som jag länge saknat.Gårdagens zigenarförställning på Heden i Göteborg,påminner mig nu om svunna tider.
   Saknar bara fiol och flöjt vid deras lägereld,och event. ett tält med spågumman Zinderella. 🙂
   Det nya moderna med dagens vandringsfolk,är att man är sååå begivna på koppartråd.Tågtrafiken i stort,står därför still på flera linjer dagligen.

   Gilla

  • Albin

   Ekorren , människor som hotar skall polisanmälas, förmodligen är det inte bara dig de hotar.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Nu vet jag var min stulna cykel är!

  Gilla

 • ICA Maxi Mölndal

  Intressant, känner igen flera av dem. Hon utanför ICA sitter fortfarande där. Det här var klipp 3 av 3 upptäckte jag när det var slut, såg att YT-kontot lagt upp alla tre för de som vill se mer:
  https://www.youtube.com/channel/UCdjWbB_ON34aiKoTOez9mrg

  Gilla

  • Galten

   De är som ”svinamållor” ( skånska för maskrosor ) om de en gång slagit rot, är de förbannat svåra att bli kvitt.

   Gilla

 • Ateisten

  Feta bilar och egna hus ja fyfan va synd det är om dom, NOT

  Gilla

 • Stenbock

  Spara denna Video Pettersson…Den är värdefull eftersom den visar sanningen kring de ”fattiga EU-medborgarna”. Vidare hur väl man känner till ”die dumme Schweden”,ända borta i Svarta Havs-området.

  Gilla

  • Aleksandar

   Hmm i Bulgarien behandlas dom som djur hundar…dom kommer till sverige tiggare och tjänar pengar vad är problemet? Hemn landet skulle dom aldrig kunna tjäna så mycket och aldrig skulle dom kunna få jobb!@ vad är problemet så mycket hat! !

   Gilla

   • Albin

    Romerna är många i Rumänien och Bulgarien, de borde gå i skola, och kanske starta en alternativ ekonomi. Tiggeri är ett dåligt alternativ som bara leder till ännu mer tiggeri.

    Gilla

 • Varg i Veum

  Jag tycker gott man kan problematisera floskeln om att ”ingen vill ju tigga” lite mer.

  Gilla

  • Albin

   Floskeln, ja du väljer inte dina ord. Vad är din 2problematisering” att de är födda lata?

   Gilla

   • Varg i Veum

    Som du såg i filmen så är det ganska tydligt att påståendet, floskeln, ”INGEN vill ju tigga”

    Alberts, Du förstår att för att man ska förstå problematiseringen jag vill göra så måste man se filmen. Jag är nu inte en sån som tror att vuxet folk inte har hjärnor att tänka med så jag är sällan övertydlig. Och särskilt inte när det gäller dig som bara kverulerar för sakens skull..

    Gilla

   • Albin

    Nejdu jag kverulerar inte bara för sakens skull, vad jag förstår så vill du problematisera och det respekterar jag.
    Och skulle vara tacksam om flera här på bloggen också ville problematisera..

    Gilla

   • Mr Q

    Vore det enbart lathet….ginge det väl.

    Gilla

 • Mary-Agnes

  Tusen tack för klippet.
  Lär aldrig visas i propaganda-tv

  Gilla

 • Förbannad

  Hade Svensk Television varit normal och opartisk hade det visats på bästa sändningstid…icke…

  Gilla

  • F.d. Socialdemokrat

   ”VÄNSTERSTYRDA”…..eller så tror de inte befolkningen klarar av sanningen utan att regera med våld….Sådana här figurer ska ut ur Sverige men politikerfrälset gör INTE sitt jobb….FÖRBJUD TIGGERIET!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: