Stäng

Två somalier gripna för mord i Bromma

INVANDRARVÅLD. Tonårspojken sköts i huvudet och skadades så svårt att han senare avled på sjukhus. Nu har två män i 20-årsåldern gripits och anhållits för mordet. Männen var tidigare anhållna i sin frånvaro men greps under gårdagen av polis.

-Pettersson noterar att Aftonbladet, Expressen och alla de andra rapporterar om gripandet men ingen skriver sanningen om tillståndet i vårt land. De gripna är två somaliska bröder, 22 och 24 år som gripits misstänkta för mordet. De är tidigare kända för grov brottslighet.

TIDIGARE 2015-07-24 Pojke död efter skottdådet på Brommaplan

Den 16-årige pojke som sköts på Brommaplan i Stockholm i natt har dött av sina skador. Polisen har inte gripit någon misstänkt för mordet.

– Vi vädjar till människor att höra av sig till oss om man har sett något eller har information i övrigt som man vill delge oss, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen.

Polisen undersöker om mordet hänger samman med andra brott. Dels mordet på en 19-årig man i Bromsten onsdags, dels ett rån mot Forex i Täby centrum samma dag.

Polisen 

Oro i Rinkeby där de unga männen kom från

-Pettersson misstänker att det saknas ungdomsgårdar för något personligt ansvar existerar inte i dessa kretsar, varken bland vuxna eller ungdomar, allt är samhällets fel…

3 reaktioner på “Två somalier gripna för mord i Bromma

  1. ”Men för att folks ska känna sig trygga krävs det att polisen löser brotten!”—
   Det krävs mer, än att polisen löser brotten! Dom som kommer till Sverige, dem skall anpassa sig efter den här kulturen som vi har här!
   Dem alla som begår brått, skall man skickas raka vägen tillbaka till deras hemland. Detta är den enda lösningen som hjälper så att vi vanliga medborgare och skattebetalare kan kännas betryckthet och leva här resten av vårt liv i lugn och ro!
   Och stäng gränsen till Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: