18 månaders arabisk bebis dödad av judiska terrorister

ISRAEL. En 18 månader gammal palestinsk bebis har dött i en mordbrandsattack på Västbanken. Judiska extremister misstänks ligga bakom, säger israelisk polis enligt Reuters. Barnets fyraåriga storebror och deras föräldrar skadades allvarligt.

New York Times rapporterar att vittnen sett personer kasta brandbomber mot hus i den nordliga staden Duma, nära Nablus, runt klockan två på natten. I närheten har de misstänkta gärningsmännen skrivit ”hämnd” på hebreiska. Enligt tidningen är attacken den senaste i en rad attacker mot palestinier, utförda av ligor av israeliska bosättare och extremister.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu fördömer attacken. – Jag är chockad över den här fruktansvärda händelsen. Det är på alla sätt en terroristhandling, sa Netanyahu och lovar att göra allt för att ta fast och döma de skyldiga.

Hamas säger att efter detta är varje Israel ett legitimt mål.

-Pettersson hoppas den israeliska polisen griper de skyldiga snabbt och straffar dem hårt. Vad Hamas svamlar om vet jag inte, varje israel har alltid varit ett legitimt mål för dem…

Jerusalem Post

8 thoughts on “18 månaders arabisk bebis dödad av judiska terrorister

  1. Pettersson borde fråga vad Hamas gör när de dödar ett Judiskt barn.
    Blir det räfs och rättar ting, eller blir det penningbelöning?

      • ”Det är ingen ursäkt för judarna att mörda oskyldiga.”
        Det stämmer, håller med dig, men hur länge judar orkar hålla sig lugna och ta stryk av araber, som dem hatar judar!
        Dagligen kastar araber sten på deras bilar och gör allt möjligt för att göra judarnas dagar ett helvete!
        Man orkas inte hur länge som helst att ta bara mot motgångar efter motgångar och vård av araber.
        Judarna är precis lika människor som vi!
        Vad skulle du göra, om du varje dag, vecka, månad och år efter år får vara rädd för araber? Man vet att araber kan komma på kvällarna och mörda varje familjemedlemmar, när dem sover.
        Så har araber gjord och gör!
        Tyvärr, judarna har bara sitt eget land att bo, där också under terror hot som t:ex ! Malmö och nästan över hela världen terrorister stör, jagar och vill döda judar.

  2. Till skillnad från araberna så gör israelisk polis allt för att få tag i förövarna och ställa dom inför rätta. Så har gjorts vid tidigare tillfällen. Hade det varit araber som utfört dådet hade barnen i Gaza City fått godis.

  3. Araberna skördar vad de sår, våld föder mer våld, men muslimerna är de som är riktigt farliga, de vill utrota alla icke-muslimer, judar, kristna och ateister.
    Muslimerna är Satans folk, de finner njutning att tortera och mörda MEN ÄVEN ATT BLI PISKADE OCH MÖRDADE…De bidrar endast med jävelskap och ingenting annat!
    Deras ”Gud” Muhammed har fått en egen bronsstaty i Detroit….-en jävelssekt har rest den!

KommenteraAvbryt svar