Aftonbladets kloka ledare

MATEMATIK. – Pettersson undrar om Aftonbladets ledarskribent Somar Al Naher gått i den nya svenska skolan? Damen tycker att statsminister Stefan Löfven kunde vara lite mer som Hillary Clinton. ­Demokraternas toppkandidat till amerikanska presidentvalet som vill göra klimatförändringarna till en av ­valets huvudfrågor.

2015-07-30_0805

Eller som Clinton själv säger: USA ska bli en grön supermakt. Om hon vinner valet vill hon se till att en tredjedel av all elektricitet kommer från förnybara källor. 

I Aftonbladets värld är alltså en tredjedel bättre än häften.

I Sverige ligger vi redan på drygt 50 procent förnybar energi av den totala energiförbrukningen och har som mål till 2020 att 50 % av elförbrukningen ska vara förnybar el men det duger inte åt Aftonbladet som vill ha 30 procent…men det är bra att AB tycker att USA är bra i någon fråga…

23 thoughts on “Aftonbladets kloka ledare

  1. Inte för det har mer än indirekt,med Aftonslasken att göra.Men just nu rapporteras att den sinnesjuka berikerskan i Kalmar,som har gjort till vana att besätta de mest underliga platserna i stan,nu på nytt har slagit till.
    I X-pressen skriver man,att hon idag klättrat upp i en byggkran ! Nu får på nytt räddningstjänsten rycka ut,för att för femtioelfte gången rädda det sinnesjuka pensionsbidraget…. Absurdistan i ett nötskal !

  2. Araberna uppfann nollan (i aritmetik), det ska erkännas. Sedan har de tagit en jävligt lång (flera hundra år..) paus i sin intellektuella utveckling…Somar Al Naher är bara ytterligare ett bevis på att sekler av kusingiften inte är en bra idé..

    • Nja, det var faktiskt indierna som uppfann nollan. Arabiska siffror borde egentligen heta indiska, men eftersom araberna förmedlade det indiska siffersystemet till västerlandet, har vi uppfattat dem som just arabiska.

    • Nja, araberna har inte uppfunnit den utan indierna eller rättare sagt de vita och ljusögda urarierna som befolkade Indien innan rasblandning och därmed förintelse formade Indien till det det är idag. Man kan hitta väldigt ljusa indier vars släkter försökt hålla degenereringen ifrån sig. Lika lite som araberna har uppfunnit 0:an var det de som konstruerade pyramiderna vilket de vill hävda. Som alla vet är ju 70% av europas befolkning och säkerligen närmare 100% av nordborna av samma släkt som faraon Tutankhamon vilket Discovery channel exponerade efter finansiering (5 miljoner $) av Kairos DNA-labb som araberna själva fick fullständig kontroll över då de vägrade att låta västerländska DNA-labb utföra testerna då de ”befarade att de skulle förvanska resultaten”. Men sedan ville de inte publicera resultaten utan de läckte genom en dataskärm med DNA-sekvenseringen som stod på under filminspelningen i labbet och noterades vid sändningen av personal på ett Schweiziskt labb, hahaha. Fast det här hade ju alla tänkande människor redan förstått.

    • Var inte hon kurd? I så fall gillar de inte att bli kallade något annat.
      Apropå araberna och utvecklingen så har inställningen hos efterföljande generationer för det mesta varit att stoltsera över vad araber en gång i tiden lyckades åstadkomma i kunskaps väg o.dyl. Att fortsätta på det spåret var inte aktuellt längre. Tyvärr måste jag säga att jag har sett denna tendens bland yngre europeiska generationer också. Ett tydligt exempel/resultat är dessa journalister och ledare som vräker ur sig saker omedvetna om att de bara visar upp sin inkompetens och okunskap.
      I denna artikel menar hon nog att Sverige inte har andra problem/hot än klimat- och miljöfrågan och så vill hon att man ska följa USA:s exempel och ”prioritera” frågan. 🙂 Personligen tycker jag hon borde byta namn för hon vanhedrar den historia och det kulturarv som namnet representerar.
      En av kommentarerna undrar om hon har gått i svenska skolan, påminner mig om ett blogginlägg från Merit Wager där hon ställde frågan gällande något liknande …

  3. Det är den globalistiska ”eliten” som driver klimatfrågan för att plundra och förslava hederligt folk ännu mer.

    http://antropocene.se
    diskuterar sakligt och kunnigt.

    För att rädda Sverige behöver många fler svenskar få upp ögonen och se vad som egentligen sker.

    • Men det är så det fungerar! De rika miljöapostlarna lever inte som dem lär oavsett vilket land de kommer ifrån…Al Gore precis som Clinton flyger gärna privatjet för att slippa pöbeln. I Sverige har vi mer modesta ”miljökämpar” som målar båtar med giftiga färger och åker taxi på skattebetalarnas räkning. De riktigt rika vill naturligtvis fortsätta med sin livsstil, vilket ju betyder att alla andra måste stå tillbaka när miljön och resurserna tryter på en överbefolkad planet.

KommenteraAvbryt svar