Malmöpolisen ber om nationell experthjälp

INVANDRARVÅLDET. Efter den senaste granatattacken har Malmöpolisen skickat en begäran till nationella operativa avdelningen, NOA, om extra resurser för att stoppa våldsvågen, rapporterar Sydsvenskan.

– De har specialkunskap som ska hjälpa oss i utredningarna, säger Skånepolisens informatör Lars Förstell till tidningen. Beslut väntas komma om en vecka, men inrikesminister Anders Ygeman (S) flaggar redan nu för att Malmöpolisen kommer att få den förstärkning de behöver.

-Pettersson fattar inte riktigt. Här påstår polisen och politikerna att det bara är några få kriminella personer som härjar. Skulle Sveriges stolta poliskår inte klara av några få…hur går det då när det blir riktiga kravaller bland våra nya svenskar?

9 thoughts on “Malmöpolisen ber om nationell experthjälp

  1. Att polisen talar om ett ”fåtal” innebär att de vet bombarnas namn, deras person-nummer och var de bor. Så vad ska de med nationell hjälp till?

    • PK-snuten svamlar om ett ”fåtal”, men vet naturligtvis att det rör sig om en helvetes massa ohyra som de inte mäktar med. Som sagt: nationell hjälp har ingen somhelst betydelse så länge man inte visar ut ohyran, samt att drar in medborgarskapet för de värdelösa ”svenskarna”. Svårare än så är det inte….

  2. En modig reporter på tidningen frågade malmös borgmästare (s).

    Känner du själv ett ansvar för det som händer?

    Hon svarar elegant:

    – Det är hela samhällets ansvar att förebygga kriminalitet.

    Och fortsätter sina piruetter:

    – Vi kan ju inte stoppa vettvillingar men med vår politik måste vi minska klyftor och skapa bra förutsättningar, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh.

    Förlåt att en stackars undersåte utan egen tidning att den frågar sig:
    ”Måste vi minska… ” Men… är det inte ER politik som skapat detta samhälle?

  3. Är det inte rasistiskt att utse Malmö som är så mångkulturellt till en våldsam stad. Allt våld där utgår ju från strukturell rasism som motarbetar jämlikheten och hindrar kulturspridningen.

    Är det inte mer i PK linjen?
    Malmö är vad politikerna har gjort den till,
    kom nu inte och klaga, det här är ju vad ni arbetat för
    och bollen rullar nu fortare och fortare.

    Först var det misshandel då och då,
    sedan började bilgrillningarna och mer misshandel.
    Nu kastas granater och skjuts var och varannan kväll.
    Snart har de kraftigare bomber. Tro mig inte om du vill.
    Detta kallas utveckling och sägs berika Sverige, jag tror de har rätt.
    Advokater, poliser, Migrationsverket, socialarbetare, asylbaroner, fängelse och sjukvårdspersonal får mer sysselsättning,
    så visst berikar mångkulturen.

KommenteraAvbryt svar