7 thoughts on “No sharia

  1. Härligt att se alla muslimer som demonstrerar för fred.
    Det blev dock inte så trångt på gatan.

  2. Vilken änglalycka att skåda dessa ändalyktors enda budskap.

    Den här typen av moderat muslimsk fredsdemonstrationen, föredrar jag.

    • De som bara sett ändan på får och getter klarar nog inte av detta…- tänk detta istället för får- och getarslen, det måste tro att de är i slakthuset hos mördarkompisen Mohammed och plågar Aisha, 6 år….

  3. Islam är inte en religion utan en dominant, politisk, totalitär, REVOLUTIONÄR IDEOLOGI som vill omstörta samhället med våld och införa koranen och sharialagar som lag och grundlag, ungefär som det är i Saudi Arabia.
    Jag använder ordet revolutionär och med det menar jag att man med våld och mord vill skrämma till underkastelse. ANN BARNHARD förklarar islam mycket bra på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    Att tolerera de intoleranta är farligt, att acceptera att man från moskeer riktar dödshot mot icke-muslimer är OACCEPTABELT!!!
    Jag är övertygad om att det kommer lagar mot detta om det inte redan går att tillämpa befintliga lagar. Texter som uppmanar till mord ska beslagtas och brännas upp, innehavaren dömas till hårda fängelsestraff.
    Min Kamp av Adolf Hitler är förbjuden, det kommer också texter ur koranen och sharialagarna bli en dag.
    EN UNDERLÄGSEN GRUPP KAN ALDRIG DOMINERA ÖVER DE SOM ÄR DEM INTELLEKTUELLT ÖVERLÄGSNA, DET MÅSTE MULIMERNA FÖRSTÅ ATT DET KOMMER ALDRIG ATT HÄNDA!!

    STÖD PEGIDA MED EN GÅVA!!!

    • I Polen, Warszawa har den kristna befolkningen stoppat ett bygge av ett stort muslimskt center finansierad av gissa vilka ? SAUDI ARABIA….! Befolkningen i Polen ser allvaret och protesterar mot de här råttorna!

      • ”Farbror Melker!”

        Mycket bra skrivet!
        Vi behöver fler sådana som du.

      • Polen: tappra katoliker. Sverige: fega lutheraner. Balkan: trötta ortodoxa.

Kommentera