Migrationsverket har anställt jihadistsympatisör *Uppdaterad igen


Det är Ivar Arpi, en få svenska journalister som vill och vågar, som grävt fram detta.

Samiyah M Warsame heter kvinnan som sitter på Migrationsverket och hanterar asylansökningar från medborgare i länder varifrån IS och andra terroristorganisationer kommer. Förutom att hon är handledare på Migrationsverket har hon figurerat i webbtidningen Feministiskt Perspektiv där hon tillsammans med en rad muslimska kvinnor skrivit ett upprop mot vänsterpartisten Amineh Kakabavehs kritik och varningsrop om utsattheten för muslimska kvinnor i förorten. Hur många hitresta jihadister Warsame gett uppehållstillstånd vet säkert ingen, men nog lär det vara en och annan.

Skärmklipp

Kvinnorna ovan anser alltså inte att muslimska kvinnor i förorten utsätts för förnedring, kränkningar och att de fråntagits sina rättigheter. De kallar tvärtom personer som Amineh Kakabaveh för ”starkt islamofobiska lobbyister”.

Jodå, Samiyah M Warsame har kopplingar till det starkt vänstersocialistiska Feministiskt Initiativ, så det vi lär få se framöver torde vara stridigheter inom vänstern, där vänstersocialister som Amineh Kakabaveh står på ena sidan och jihadistsympatisörer som Samiyah M Warsame på den andra.

Nu får ni gärna berätta för mig om ni läst, sett eller hört om detta i våra medier. Jag har inte sett, hört eller läst en rad, trots att Ivar Arpi grävde fram detta redan i fredags.

Under tiden får ni läsa mer i alternativa medier..som vanligt.

*Uppdaterad 20:45

Det inkom ett tips från en av Petterssons besökare.

2013 erhöll Hanna Gadban Alumnpriset av Södertörns folkhögskola. Detta fick journalisten Petter Larsson på Aftonbladet, webbtidningen Feministiskt Perspektiv och ett antal politiska företrädare för FI att se rött. Hanna Gabdan utsattes för ett drev och benämndes med välkända epitet som ”islamofob” och ”främlingsfientlig”. En av de som skrev på en protestlista mot Gadbans pris, var en viss lärarstudent vid namn Noor Nassef, som ni också kan se på listan ovan.

image1

Dessa fakta visar tydligt att vänstern hycklar när de slåss för kvinnors frihet och jämlikhet. Varje kritiskt ord mot Islam och muslimer får vänstern att se rött och då hjälper det inte att just muslimska kvinnor kanske är de mest utsatta i världen. Hanna Gadban presenterar ett antal hatmejl på sin blogg där muslimer och vänstersocialister gör gemensam sak. De avskyr Gadban och hennes utmärkelse. Gadban svarar också på kritiken på SVT Opinion och vem som helst får svara på frågan om Hanna Gadban eller hennes muslimska belackare har acklimatiserat sig bäst i det svenska samhället.

*Uppdaterad 2015-07-13

Ivar Arpi har gjort en uppföljning av Migrationsverkets handledare Samyiah M Warsames gullande med islamister. Så vitt Arpi vet har hon fortfarande jobbet kvar. Läs gärna kommentarerna. De är bra och flera av kommentatorerna är kända namn.


27 responses to “Migrationsverket har anställt jihadistsympatisör *Uppdaterad igen

 • angelicaplacet

  Det är arbetarklassen som till en början får ha dessa personer som tillhör ISIS eller sympatiserar på sin arbetsplats för att dom blir beviljade asyl och ska ut och arbetsträna.Fasansfullt.

  Ingen vet vem det är som kommer till arbetsplatserna längre.

  Gilla

  • Albin

   angelicaplacet , du får snacka med facket, kanske de kan göra något för att skydda arbetarklassen.

   Gilla

  • Farbror Melker

   Exakt och det gäller att ”arbetarklassen” VAKNAR NU och inser att SOCIALDEMOKRATERNA är brottslingar/förrädare och lägger rösten på SD!
   Warsame på Integrationsverket är en kriminell IS sympatisör och borde arresteras tillsammans med de som anställt henne och få svara för sig i rätten och dömas för landsförräderi till fängelse och indraget medborgarskap + utvisning!

   Gilla

 • mari

  UT MED PACKET !!!!!!!

  Gilla

 • Varg i veum (@VargiVeum)

  Hon har på sin facebooksida uppmärksammat att hennes extrema ”gillanden” synliggjorts. Hon svarar ungefär som en nazist skulle göra om hakkorset: ”Nazisterna har inte ensamrätt på symboler” angående att hon gillar folk som hyllar muslimers svart hatflagga som Daesh använder. Men hon får mycket bra formulerat mothugg när hon försöker låtsas som att hon inte alls hyser extrem syn på världen och människor.

  Läs och njut:
  ”Att medvetet styra fokus från sakfrågan till att kritiken gentemot dig påstått skulle handla om islamofobi är oärligt och skadligt för islam. Det är inte progressivt att modus operandi ska vara att likställa avvikande åsikter med rasism och/eller islamofobi, såsom man bemötte riksdagsledamot Amineh Kakabavehs artikel om feminism i förorterna snarare än att angripa sakfrågan.

  Om syftet var att angripa islam som religion finns det betydligt mer konkreta saker att problematisera. Det gäller givetvis de flesta religioner. Varken du eller någon annan levande varelse är fokalpunkten för islam som religion. Om målet i just denna frågan var att kritisera islam som religion skulle inte enbart du kritiseras, utan även de andra personerna som ”gillade” den trosbekännelsen du tar upp ovan. Vänligen försök således inte att representera islam eller alla muslimer genom att stämpla kritiken gentemot dig för ”islamofobi”. Ty, om det är något som leder till islamofobi så är det inlägg likt detta där du håller islam som gisslan inför ditt restlösa försök att försvara ditt tveksamma beteende på sociala medier.

  Anledningen till att du blev mål för kritik beror i huvudsak på att du är en myndighetsperson i kombination med att du gillade bifogad bild som även inbegriper ett vapen, en så kallad AK47. Ditt ”gillande” hade givetvis inte varit problematiskt om bilden enbart inbegrep texten ”Remember the mujahideen in your prayers… Because they are fighting on your behalf” då jihad kan tolkas på olika vis och syftar således inte enbart till en väpnad kamp eller konflikt med andra individer. Men när bilden du ”gillade” även inbegrep ett vapen blev det ytterst problematiskt. I synnerhet eftersom du är en myndighetsperson vid Migrationsverket som är en myndighet som tar emot tusentals personer som flyr undan religiösa kombattanter (”mujahideens”), som genom våld jagar folk från sina hem. Det är därmed besynnerligt att du förvånas över att din professionalism och ditt oberoende ifrågasätts.

  Vi lever i en tidsepok där sociala medier är våra främsta kommunikationsmedel. ”Gillande” är därmed ett uttryck för en ståndpunkt. Det kan vara bra för dig att vara medveten om det framgent eftersom du inte verkar ha begripit funktionens användning till fullo. Uppmaningen sker givetvis i all välmening.”

  Gilla

  • Varg i veum (@VargiVeum)

   Måste bara lyfta fram dessa klockrena citat från kommentaren:

   ”Vänligen försök således inte att representera islam eller alla muslimer genom att stämpla kritiken gentemot dig för ”islamofobi”. Ty, om det är något som leder till islamofobi så är det inlägg likt detta där du håller islam som gisslan inför ditt restlösa försök att försvara ditt tveksamma beteende på sociala medier.”

   Och sen alla kränkta extremmuslimers föreställningar om att de är representanter för alla muslimer när de avslöjas och kritiseras:

   ” Varken du eller någon annan levande varelse är fokalpunkten för islam som religion.”

   Gilla

 • Argus

  Av någon outgrundlig anledning kommer jag att tänka på denna:

  Gilla

 • Farbror Melker

  Bra information om mördar-ideologin islam finns på YOUTUBE…..ANN BARNHARDT…-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  Gilla

 • Namn

  Det är ju bara gammal hederlig frihetskamp med Ak4or. Varför har svenskarna något emot det? Vi är ju fredliga egentligen. Vi är inte terrorister och svenskar som påstår det är våra fiender. Vi dödar visserligen våra fiender med Ak4or men egentligen är vi ju fredliga. Och Ivar Arpi är en hund.

  Gilla

  • Lena

   islamisten :
   Jag älskar hundar och de människor som heter Ivar !

   Gilla

  • Farbror Melker

   Det finns bra hundar, exempelvis POLISHUNDAR som lever hederliga liv och hjälper stater som Australien att spåra narkotika, – MEN av naturliga själ gillas inte hundar av vissa eftersom de är överlägsna i sin yrkesutövning….
   Att skära huvudet av oskyldiga icke-muslimer klarar vilket sinnessjuk som helst av, eller hur?!
   En dag har ni gjort ert på den här planetens yta, tro mig!!

   Gilla

 • Lena

  Under alla år i Frankrike så har jag tidigare fått svara på frågor om svensk välfärd och hur det fungerar, har alltid hänvisat till Sveriges höga skattetryck, som aldrig var valfritt.

  I går kväll bland franska vänner så haglade frågorna…………………….de hade sett ett program från Lampedusa …………där reportageteamet hade slumpvis frågat de illegala………….vart ska ni nu…………………..samtliga afrikaner svarade…………SVERIGE !!
  Batikkärringar, korrumperade politiker samt hjärntvättade mediafolk………..er DRÖM är på väg att lyckas……………!!
  Stackars era barn och barnbarn……………………!

  Gilla

 • huginomunin

  Vänstern är som vanligt femtekolonnare….

  Gilla

 • Ahmed

  Albin: är du också en typisk somalisk hycklar müsli som hela tiden ska livnära hela sitt liv på diskriminering,rasism,fascism,islamofobi och allt annat trams! Jag har fått nog av er alltså!! De flesta muslimer älskar propaganda och kurroption tillsammans med socialister och kommunister och allt annat skitblaska, muslimer har till och med invaderat interneten med sina jävla konspirations teorier! Hubbla Bubbla alltså!

  Gilla

  • Albin

   Ahmed du har missförstått mig, det enda jag anser i denna fråga är att varje person skall bedömas som en individ.
   För övrigt är jag varken somalier eller muslim eller tjänat en krona på det du nämner.
   Det är också andra som invaderat internet med propaganda och där du ditt strå till stacken.

   Gilla

 • Albin

  Stefan K på vilken grund anser du att hon favoriserar isis?

  Gilla

 • Ahmed

  Typiskt somalisk hycklare! Vadå diskriminerad hon är ju utbildad och lever som en vanlig människa! Vad tror hon jag är själv en somalier men jag har större förståelse för vad som händer där än henne så hade det varit shariah så hade hon inte fått jobba alls!! Och i somalia finns inga jobb, dessa människor som väljer att döda sig själva Medelhavet kallar Europa och väst för paradis så vad vill Hon och hennes jämlikar egentligen.

  Gilla

 • eva

  Skrämmande! Värre än vad jag kunde föreställa mig men jag borde ha insett….. Svenska politiker, VAKNA!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: