Flykting öppnar hem för ensamkommande barn

INSÄNDARE. Nedanstående inslag visades både i Rapport och Sydnytt den 6-7 kl 19.30 och visar en riktig solskenshistoria om hur en s k flyktingfamilj vill ge tillbaka lite av all den hjälp som Sverige och svenskarna visat dom när familjen bestående av 12 barn och föräldrar fick när dom kom till landet.

Detta vill familjen göra genom att öppna upp ett hem för s k ensamkommande flyktingbarn i anslutning till sin handelsträdgård. Man är nu i full gång med att bygga och renovera så att man kan ta emot ”flyktingbarnen” och hela inslaget är upplagt precis som om familjen gör detta helt av ideella skäl och absolut inte p g a dom generösa ersättningar man kan få från Migrationsverket när det gäller dylik verksamhet.

Naturligtvis så är familjens investeringar helt grundade på att man efter en tid när verksamheten är igång kommer att göra sig en förmögenhet precis som alla andra aktörer på ”flyktingmarknaden” gör när man öppnar asylboenden eller hem för s k ensamkommande flyktingbarn.

Det har ju i vissa fall betalats upp emot 5000 kr dygnet (normalt runt 2 000 kr/person och dygn) från vissa kommuner till företag som driver just hem för ensamkommande flyktingbarn så man måste vara ganska naiv om man tror att det inte är detta som lockar familjen Fakhro till att ge sig in i detta.

Att framställa detta som om det vore något annat är inget annat än en j-a fräckhet,en fräckhet som är typisk för många av våra s k ”nysvenskar” när det gäller att utnyttja alla möjligheter att berika sig.Detta gäller f ö också många ”äkta” svenskar också för den delen,tyvärr.

Om det är en fräckhet eller en ren dumhet av SVT att visa inslaget på det sätt som det har blivit gjort vet jag ej och jag vet heller inte om svensken i gemen är så urbota korkad så man tror på familjens gulliga upplägg och påståenden om att man vill ge tillbaka något av det som man fått från Sverige och inget annat.
Jag gör det i varje fall inte!

I samma program visade man också hur en gammal svensk kvinna som drabbats av stroke ett par gånger tvingas att flytta hem till sitt eget boende och den enda som hon har till sin hjälp är en likaledes gammal väninna som har nog med sina egna problem som bl a består i att hon bara har en arm.

Jag tycker det vore mer hedervärt av familjen Fakhro att visa sin påstådda tacksamhet mot Sverige genom att hjälpa dom svenska gamlingar som genom sitt livslånga arbete har möjliggjort att 12-barnsfamiljen Fakhro kunnat få stanna i landet istället för att hjälpa till så att vi får hit fler mer eller mindre vuxna s k flyktingbarn.

Men det är klart,det finns inte dom inkomsterna att göra inom den sektorn och Migrationsverkets välgödda ersättningar finns inte att räkna med där eftersom det ju handlar om svenskar och inte andra länders medborgare.

Sandor Herold, Malmö

SVT

-Pettersson vill tillägga att familjen Fakhro har varit med på bloggen tidigare, inte individerna ovan men samma klan så staten och vi kommer troligen att gå en rejäl blåsning…

Två häktade för mord i sin frånvaro

26 thoughts on “Flykting öppnar hem för ensamkommande barn

  1. Dra in allt i bidragsform.

    Då är det slut på flyktingar.

    Betydligt svårare för politiker och kommunalråd köpa röster.

    Som i sin förlängning gör dom annars helt odugliga medborgare arbetslösa, som i dagsläget hånskrattar åt alla skattebetalare

  2. Det uppstår lätt självspelande pianon som drivs av andras pengar . . . och med ”dem som redan är här” OCH MSM OCH alla andra goda kommer detta bara att fortsätta . .
    1. skattepengar för att driva verksamhet
    2. Verksamheten tar hand om och uppmuntrar till asylansökningar i Sverige
    3. PUT i många fall
    4. Ordna arbete i Sverige (=bra statistik)
    5. Till pkt. 1.
    The show goes on but only in Sweden!

  3. Men Migrationsverket har ju berättat att dom ”ensamkommande barnen” inte är flyktingar utan söker ett bättre liv – utbildning – familjeförsörjning som vi måste betala,det måste vara bedrägeri på hög nivå av politiker som godkänner det hela.

  4. ”Alla aktörer” Pettersson gör skillnad på aktörer utifrån om de är svenskar eller utlänningar.” Pettersson gör skillnad”

    • Maja Dacke – Nils Dackes älskade syster och lika orädd och stridbar som han, sanningsälskare och -sägare. Motto: Kunskap är makt som bara dr Altzheimer kan ta ifrån dig.
      Maja Dacke skriver:

      Samstämmer allas DNA?

  5. Det handlar enbart om flera tusen kronor per dygn, inget annat. Nya sättet att tjäna lätta snabba pengar på. 87:an förstår inget för fredrik har sagt att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv = kolla you tube han finns där med sin mening. Glöm inte den andre grovt kriminella göran persson som sa att Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker att sju klövern stulit Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SEK. Jag misstänker att fredrik reinfeldt har rätt i vad han säger om det Svenska folket, hur ser ni på det?

    • Syfte, ja att knäcka det svenska folket snabbare tusan det finns etniska svenskar kvar i landet, SR har inte varit tillräckligt effektiva.

    • Att få stanna som PAPPERSLÖS är väl rätt uppenbart!

      Blir nog till inom kort…

      Miraklet sker sen när man fått PUT,
      det bör man inte sväva i okunskap om…

  6. Sen ska dom så kallade barnen handplockas i hemlandet, för att utnyttjas som slavar och horor! Deras familjer får betala dyrt för ankaret.
    En bra affär med vinst från fyra håll, då familjen säkert redan har generösa bidrag!

  7. Smart kille. Inte nog med att det fullkomligt kommer att regna skattemedel över honom, han kommer också att få fri arbetskraft. Visserligen är barnarbete avskaffat i Sverige med å andra sidan handlar det inte om barn. Det finns dock ett element i detta som verkar för oss skattebetalare, när de små liven för börja göra rätt för sig så kanske inte Sverige ter sig så lockande längre.

    Vid närmare eftertanke vi kanske borde låta ofränder sköta inkvarteringen av asylsökande. De kommer att anställa hela klanen vilket minskar bidragen och de om några vet hur man handskas med MENA-folk. Vi ska bara se till att de som sköter adylboendena är kristna.

  8. Men snälla ni, gården är ju såååå bra, det finns ju höns där och ”baaarnen” kommer ju ofta från landet där det fanns djur (förutom kackelackor och skabb och annat) så han är perfekt ur migrationsverkets ögon.
    Det bästa han kan göra för Sverige är att ta med sina inavlade ungar och släktingar och ta sig härifrån.
    Landsförrädare, bygg upp era egna trumtrumländer.
    Åter: LANDSFÖRRÄDARE är vad ni är.

  9. Fahkro släkten är stor och splittrades efter krig mellan de olika släkterna inom denna familj. Bl.a. var en skjutning vid en godisaffär på S:a Förstadsgatan inblandad i en av skjutningarna.
    En del av släkten har flyttat till Tyskland, en de bor i Tbg och andra runt Malmö.
    SVT kör nu en kampanj för att försköna bilden av ensamkommande ”barn”.
    SVT/SR måste bort och till hösten skall det bestämmas något om denna äckliga public service och dess framtid.
    Hoppas att Moderater kan hänga på SD och få bort denna landsplåga.
    Indoktrinering av svenskar.

  10. Frågan är varför SVT kör en repris på detta nu? Redan i maj fick SVT:s tittare veta att Sularpsfarmen skulle öppna för ”ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-21”.

    Redan i den meningen ljuger SVT, för barn är man till dess man fyller 18.

    http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/sularpsfarmen-tar-emot-flyktingbarn

    Nu tror jag att denna familj verkligen gör rätt för sig och Sularpsfarmen verkar dessutom vara ett trevligt ställe…

    http://www.sularpsfarmen.se/

    …men att påstå att detta inte har att göra med de miljoner familjen nu kan håva in, är lite väl magstarkt.

  11. Ja med detta inslag med denne” gode,ädle# fd,flykting blev till en skrattretande fars.Det säges att den största kränkning som kan drabba en människa är att berövas sitt liv.Därefter kommer det att bli hållen för idiot och det drabbade många av oss som råkade komma in på detta snyftreportage om denna Gudabenådade godhetsapostel framträda med tårar i sina falska ögon,allt medan det stod kronor,kling och klang i korpgluggarna.12 rum står beredda att ta emot dessa pengagenererande personer till en kostnad för oss skattebetalare på ca,6000kr per dag.Härliga tider,strålande tider för en del i detta land som tjänar pengar som skulle få gamla tiders kokotter och lyxhålldamer att gråta blod av avund!Värre är det för våra äldre som skulle uppbära en bra vård och omsorg på äldre dar ,men som nu köres ut i kylan,till en ytterst oviss ”framtid”!!!Fy fasen detta är ett folkförräderi som får Vidkun Quisling och hans anhang på den tiden de var i gång,att framstå som en skock förvirrade fårskallar,mot vad som nu händer det svenska folket.
    Apokalypsens 4 ryttare har ridit upp över horisonten för länge sedan!

  12. Om han vill GE något tillbaka så är det enkelt, gör detta utan ersättning !
    Han får ju arbetskraft boende på gården, räcker inte det ?

  13. Vissa asylbaroner hyr ut lägenheter för 40-60 000 i månaden och då förstår alla vad dessa ”godhjärtade” får.

    Har någon kontaktat reportern och ställt frågan?

KommenteraAvbryt svar