Afrikan rånade och sköt man i foten

2015-07-06 16:18, Rån väpnat, Södertälje
Prosten Linders väg. Person blir skjuten i foten och rånad.

En ung man blir skjuten i foten med luftgevär och berövad sin guldkedja.
Utanför en skola i Geneta blir mannen utsatt för brottet.

Personen som sköt, en man, uppges vara afrikan 25-30 år och mörkt klädd. En medgärningsman beskrivs som nordafrikan med mörka kläder. De lämnade platsen i en mörk BMW av någon modell.

Den rånade åkte till sjukhus innan polis kommit till platsen. Händelsen inträffade drygt tjugo minuter innan samtalet till polisen.

En förundersökning avseende rån inledd. Spaningar i området och samtal med verksamma i området har inte gett några resultat.

Polisen 

Aftonbladet beskriver männen så här ”Gärningsmännen lämnade platsen i en mörk BMW, och uppges vara två personer i 20-35-årsåldern. De var klädda i mörka kläder” Det kan närmast beskrivas som skyddande av brottsling.

39 thoughts on “Afrikan rånade och sköt man i foten

  1. En inre mekanism styr Albin hit till bloggen. Hen vet vilka svar hen får till sina osammanhängande, ologiska och totalt förvirrade ’kommentarer’: ogillande, hån, sarkasm – även hårda ord. Trots allt återkommer hen och vräker ur sig nonsens på löpande band, hen vill ta emot förödmjukande invektiv och njuter av det. Det är ett typiskt beteendemönster som pekar åt en sorts självplågeri: mental masochism.

    • Jaha, tack för den diagnosen, tyvärr kan jag inte ställa någon på dig. Men du verkar vara väldigt arg, förmodligen har du en orsak till det men den känner ju inte jag till.
      Hårda ord är inte så farligt, speciellt när man skriver ex, idiot eller åsna för då vet man att det inte är seriöst.

    • Mimi hur diagnostiserar du den som strör ”förödmjukande invektiv” omkring sig, är han Sverige vän? Nej sådant beteende anses opassande hos oss.

      • Galten tack för tipset, Resonemanget om ekonomi var intressant men avsnittet om att konvertera var i mitt tycke bra ensidigt ,visserligen är religion en privatsak men att utmåla en av dem som den sanna känns för mig främmande.

    • Ja, Mimi, så rätt du har. Det är ett typiskt självskadebeteende, en allvarlig relationsstörning, ev med sexuella anspelningar, att Albin njuter av att bli förnedrad. Jag tycker att vi unisont ska sluta svara på Albins psykotiska kommentarer.

      • Det borde ni tänkt på för länge sedan tjejer. Hen har ett sjukligt beroende av Petterssons blogg sen år tillbaks. 😉

      • Ja men när folk inte vill prata med SD då är det annat ljud i skällan. Att inte våga debattera , utan att påstå att den som har andra synpunkter än man själv har är sjuk är trist. Påminner om hur kommunisterna behandlade de som de kallade kulaker.

      • Galten :
        Så riktigt tänkt av dig, men hen gör det hen önskar nämligen provocerar, nåja vi kan nonchalera !

      • M-A Ja det är nog det bästa sättet att få mig att sluta skriva på bloggen , får man varken negativa eller positiva kommentarer så falnar troligen motivationen. Vi får se hur det går!
        Å andra sidan är det nog fler som läser bloggen än de som vanligtvis skriver kommentarer och det kan ju vara trevligt för dem att bloggen innehåller lite olika åsikter.

      • För några månader sen, då jag var ny här på bloggen, beslöt jag att göra precis som Mary Agnes föreslog: att ignorera Albino. Men han retade och retade så att jag fick snäsa åt honom ofta – just det dåren ville.
        Nu får Byfåne käbbla (!) med sig själv.

  2. Det finns naturligtvis bra svarta eller afrikaner också, flitiga, arbetsamma som bara vill göra rätt för sig och leva normala liv….-Just den här kategorin tillhör inte den här afrikanen….

  3. Vi har världens skitfolk i västvärlden och det värsta är att vi inte har kontroll.
    Sverige är särskilt illa ute, då svenskar tror på att vara goda mot de onda !

  4. Vad är möjligt i Sverige? Såg själv fyra unga somalier på stan. De drog iväg i en svart BMW med värstingstereo på hög volym. Och så pratar de om fattiga invandrare?

      • Ska du säga som tycker att västvärlden bebos av skitfolk. Det tycker inte jag. Jag föraktar verkligen inte folk som arbetar och ansvarar för sin egen försörjning. Men att angripa folk som kör omkring i en förmodligen gammal BMW har ett illasinnat syfte, det är ju fullt av BMW på stan, men om ett antal utlänningar åker i en då är det ett skäl att skriva på bloggen och klaga.
        Som jag sagt tidigare jag föraktar ingen men ogillar mobbing.

      • Albin :
        Om du inte har förstått så kommer förklaringen här …………….det är de utifrån som ockuperar västvärlden som är skitfolk !

  5. ”Skyddande av brottsling” säger Pettersson, men vad är Petterssons syfte?
    Att dag ut och dag in dammsuga hela världen på ”afrikanska brottslingar”, vad är meningen med det, vad vill Pettersson visa?

KommenteraAvbryt svar